Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady nevim, ale snad ti pomůže, že u golfa (1.3 MPi) mi podtlak od rozdělovače vedl ke škrtící klapce a následně byl takhle propojenej i s klapkou předehřívání nasávaného vzduchu (z tý klapky)...

Odesláno

ta hadice musí určitě končit v těle škrtící klapy.. U starších modelů je na horní straně škrtící klapy trubička o průměru cca 4mm, u novějších je na spodní straně o průměru cca 1cm.. (aspoň na dlou klapách co mám doma tomu tak je..)

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

nevite nekdo, kam ma vest hadicka podtlaku od rozdelovace? Ted jsem si vsimnul, ze ji tam nemam:myslim

čus ty máš vyměněnej motoř? já u DDZ žádnou potlakovou hadici na rozdělovači nemám :papa
Odesláno

kovi: jo, prebastlil jsem to na Jetronic -proto tam nemam tu hadici:D

jinak jsem na telese klapky nasel zespodu vyvod podobeho prumeru, jako na rozdelovaci, ale zda se, ze je zaslepenej, pac tam nic nefuni:myslim Pobliz jsou dva vyvody do V tusim na vodu. Nemuze nekdo aspon priblizit, kde konkretne ho najdu? (zvrchu/zespodu)

[upravil dne 3.1.07 .mycTD]

Odesláno

Nechceš to spíš vyfotit, jak to tam máš? Já bych to podle popisu dal na ten konec, kterej máš podle tebe zaslepenej, zkus se na to mrknout... Golf to měl za škrtící klapkou a jako trochu dolů...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...