bubakkaja Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Původně zaslal: powertiger no hale tim bych si tak nebyl jistej jen samotný svody ti přidaj 10% ,rezonátor 10%, a vejfuk tak 5% to je u benzínu ja porad nechapu na co vsichni ti ing. studovali kdyz neumi pridat ty kone hned mozna ze oni moc dobre vi proc to udelali takhle a nenacpali tam jeste 5kw vic i kdyby to slo proc chces neco ladit kup si hned gti6 a mas klid jenomze tobe by nestacilo ani 120kw vid si dravec doufam ze se tu jeste ukazes:roker Citovat
Fusion Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Sem nedávno vedl zajímavej rozhovoj s takovým géniem. Já: Za silný auto považuju třeba 405 T16. On: No, taková pomalá rakev. Já: A víš vůbec co to je to \"T16\"? On: Vím vím, ale než se to dostane na maximálku... Já: A ty se dostáváš na maximálku čím? On: (Odkaz na hustovál.tunningklub.cz) ten oranžovej... Já: Tuning se píše s jedním N, jinak s Golfem 1.6D se dostáváš na maximálku tak 3 dny... On: To je fotka ještě před načipováním Já: Čipovat 1.6D? A ty seš z keré planety? On: Hele tady je to samej debil, mějte se bubakkaja: Ing sice studoval, ale co řekne Pepa mechoš v hospodě po pěti pivech je svatý! Citovat
powertiger Odesláno 20. prosinec 2006 Autor Odesláno 20. prosinec 2006 Hale frajeři mě jen tak neodradíte:super.Nechtěl jsem do sebe nechat rejt nějakym géniem co má 205ku. Citovat
Marlin Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 tunit HDicko..... co to je za napady jo a T16 je pomala rakve, te hned ujee kdejaka Fabie HTP Citovat
Vvitty Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Původně zaslal: powertiger Hale frajeři mě jen tak neodradíte:super.Nechtěl jsem do sebe nechat rejt nějakym géniem co má 205ku. a ja si vzdycky myslel, ze se mezi tunery povida o vlivu typu vozu (resp. vykonu atd) na uplne jine casti ega/tela, nez na genialitu... hmmm.... hmmmmm.... clovek se musi porad ucit Citovat
aka Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 ze tys cet ten maxim na srazu:D:D:D:D:D takze jakej je pomer vykon/genialita? Citovat
Vvitty Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 2aka: prave ze vubec, mi ho nechteli dat ani do ruky ale hlasite citaty z pasaze \"co zeny chteji\" se nedala preslechnout, zejmena ta o nahrazovani nedostatku jistych partii silnym motorem [upravil dne 20.12.06 Vvitty] Citovat
aka Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 ale urcite by ti to pujcili, nejsou zli citaty dobry, ale co teprve interni pruzkum na dane tema:D:D:D nevzal sis to nijak osobne, vid? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: powertiger Hale frajeři mě jen tak neodradíte:super.Nechtěl jsem do sebe nechat rejt nějakym géniem co má 205ku. Hehe, by mě zajímalo co máš ty, ty Génie.:potlesk Zatím jen zvedáš výkon a neřekneš u čeho. [upravil dne 21/12/06 Radek Hurvajz] Citovat
vector Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: powertiger Hale frajeři mě jen tak neodradíte:super.Nechtěl jsem do sebe nechat rejt nějakym géniem co má 205ku. A kdyby měl 407 , tak už by to šlo ? Co to tu blábolíš ? Ptáš se na naprosté hovadiny, nespecifikuješ ani motor, ani v jakém autě a děláš tu machra. Pak snad ještě budeš hodnotit cenu lidí podle toho, jaký maj auto. Jen tak na okraj.. co máš prodi 205kám ? Možná tě jen štve, že, když to GTi vidíš mizet, že máš podlahu. Citovat
jambo Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: powertiger Hale frajeři mě jen tak neodradíte:super.Nechtěl jsem do sebe nechat rejt nějakym géniem co má 205ku. A kdyby měl 407 , tak už by to šlo ? Co to tu blábolíš ? Ptáš se na naprosté hovadiny, nespecifikuješ ani motor, ani v jakém autě a děláš tu machra. Pak snad ještě budeš hodnotit cenu lidí podle toho, jaký maj auto. Jen tak na okraj.. co máš prodi 205kám ? Možná tě jen štve, že, když to GTi vidíš mizet, že máš podlahu. taaak myslím že 205 gti je dobrá kára kamarád mě s tim vez a řek bych že má strop a 206 začíná jet:super Citovat
Capy Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Tak lidi sem si udělal auto koukejte. načipovaná 1,6D svody, rezonátor, filtr ,ladák ostrou vačku snížená hlava o 5mm mělo by to mít 220kw a T16-tky mi budou koukat na zadek :D:D:D takhle nák to funguje a tem lidem to nevysvětlíte:papa Citovat
Capy Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 svezu vás všechny ten motor je ted nesmrtelnej a jezdim s tim za 4l na 100km :D:D:roker Citovat
jambo Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 tak jestli ten motor ma 220kw a žere 4l na 100 tak si ho nech patentovat... lidi ti utrhaj ruce:D:D Citovat
aka Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 tak to si to patentovat nenechavej, by se ti blbe ridilo....:Djinak se tedy tesim na projizdku:aut Citovat
powertiger Odesláno 21. prosinec 2006 Autor Odesláno 21. prosinec 2006 Hmmm docela jste mě znechutil Vy paka.Asi si místo 206ky koupim radči BMW 325 a ukážu vám záda a hlavně těm vašejm rachotinám.No jo BMW má pěknej 192 :rokerkoní v sérii a né nějakejch 120 vyhnanejch jen čipem po kterejch motor nic nevydrží.**** of těm co se chovaj jak kreténi:super Citovat
Trundik Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: powertiger **** of těm co se chovaj jak kreténi:super Takže i tobě Citovat
Hadra Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 tak sem pak hoď fotky té Tvojí hustokáry......já se těším. Nebo jestli jseš jeden z těch co listujou tjůning časopisem a říkají si \" vole to si koupím, to si koupím, na tohle hodím vejfuk a svody a hustokapotu....\" a přitom mají v kapsi kulový a je to jejich vize na dalších 200 let dopředu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.