Vertex Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Jinak, abysme tu nemleli furt ty keci:D, jsem na ty lumpy z Wüstenrot zvědavej, uvidíme, kdo zvítězí v souboji Allianz vs Wüstenrot Citovat
Ajdamek Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Tam bych měl ručení za 15000 Nás mladý kluky hrozně diskriminujou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex Né, to vůbec. Chápu, že při čtyřčlený rodině už bych jezdil taky v jiným kočáru, ale asi spíš v nějakým 2,0 HDI No a to právě je o tom povinným ručení, bo za ten 2.0 HDI bych dal hrozny prachy za pojištění, nějakejch 6000,- a aby se to vyplatilo tak tolik toho nenajezdím Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vertex No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou. Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně. Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;) [upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz] Tak jestli dobře počítám taky ročník 1967:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vertex No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou. Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně. Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;) [upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz] Tak jestli dobře počítám taky ročník 1967:D:D Noo, ty taky. :D Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Jasněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě:super:super:super:papa:papa:papa:papa Citovat
Vertex Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Ajdamek Tam bych měl ručení za 15000 Nás mladý kluky hrozně diskriminujou To máš recht Citovat
oddie Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Původně zaslal: Ajdamek Tam bych měl ručení za 15000 Nás mladý kluky hrozně diskriminujou A já se jim vůbec nedivím. A připravte se na to, že časem bude ještě hůř, v Německu je diskriminujou mnohem drsněji (a asi nejen v Německu...) Citovat
Vertex Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Ajdamek Tam bych měl ručení za 15000 Nás mladý kluky hrozně diskriminujou A já se jim vůbec nedivím. A připravte se na to, že časem bude ještě hůř, v Německu je diskriminujou mnohem drsněji (a asi nejen v Německu...) Časem může bejt, jelikož počítám, že můj věk poroste přímoúměrně s ubíhajícím časem:mrk Citovat
Leo Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex Tak jsem koukal na pojistku od Wüstenrot a docela jsem čuměl. Táta koupil Citróna Xsau 2,0 (1997 ccm) HDI 66 kW, tak se rozhoduje, jestli zůstat u Allianz nebo jít k pojišťovně jiný. Vzhledem k jeho bezeškodnímu průběhu pojištění - on snad v životě nehodu nezavinil, vzhledem k jeho věku, r. v. 1959 a vzhledem k ostatním věcem, ho pojistka vyjde na 2 860,-- při placení jednou ročně. Dokonce v případě, že to pojistí od novýho roku, tak je to za 2520,--. K tomu ještě nabízejí 500,-- slevu za sjednání on-line. Na to se Allianz asi může jen horko těžko dostat. Síla. Wüstenrot, Wüstenrot, řešení Vašeho drandění Na tu slevu pozor, zdá se mi, že jejich kalkulátor již počítá výsledné pojištění se slevou (alespoň u mne to při vytváření smlouvy tak vycházelo). Otázka je, zda Ti podobnou slevu nenabídne i prodejce u přepážky (jak jsem psal dříve) a je to bez čekání na poštovní zásilku. Citovat
Vertex Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Uzavření pojistky bude určitě předcházet návštěva obou pojišťováckých kanceláří, poslechnem si nabídku pojišťovny Allianz a stejně tak nabídku pojišťovny Wüstenrot. Pak se uvidí Citovat
Vvitty Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Ajdamek Tam bych měl ručení za 15000 Nás mladý kluky hrozně diskriminujou A já se jim vůbec nedivím. A připravte se na to, že časem bude ještě hůř, v Německu je diskriminujou mnohem drsněji (a asi nejen v Německu...) napr. ve francii taky.... zejmena mlady kluky v silnych autech... Citovat
oddie Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Mám v paměti sazbu, co kdysi psal kamarád, co pracoval v Německu. Psal to na moji žádost i sem - Je to už pěkných pár let staré, nicméně pořád docela nářez - pro držitele čerstvého řidičáku, a auto splňujícího Euro I vycházelo to povinné ručení na nějakých 3.800,- EUR za rok, přičemž auto samotné se pořídí i za desetinu té částky... Z tohoto ohledu je to u nás ještě docela zlaté Citovat
Vvitty Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 v US (NewJersey/New York) to vychazelo v roce 2001 na nejakych $3.000/rok, a to uz byl ridicak par let stary... tenkrat stalo auto v pouzitelnem stavu $1.000.... o par set mil do vnitrozemi se totez pojisteni dalo poridit za $300 ... to jen pro predstavu, jaky muzou byt rozdily i v jedne zemi... Citovat
raspa Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Pozor na některé pojišťovny , jako finanční poradce Vás kamarádi musím varovat , pozor na pojištění ! U některých pojišťoven sice sjednáte povinné ručení daleko levnější než jinde ale jen díky tomu že vám tam vrazí třeba 10% spoluúčast . Vemte si to že by jste třeba někde na dálnici havarovali a způsobily velkou škodu - podílejte se pak na ní 10% , nebo někdo nešikovný nacouvá do nějakého lepšího auta a způsobí škodu 100.000,- 10% z toho taky není málo! Dále si rozmyslete pojištění do \"flotily\" sice pořád platíte stejnou nižší částku ale pokud budete mít auto i v budoucnu , po načtení bonusu za nehavarování se dostanete mnohem níž než v pojištění do flotily. Pokud máte pojištění do flotily nenačítají se Vám bonusy !! ....... [upravil dne 29/11/2006 raspa] Citovat
bigosak Odesláno 29. listopad 2006 Autor Odesláno 29. listopad 2006 Původně zaslal: raspa Pozor na některé pojišťovny , jako finanční poradce Vás kamarádi musím varovat , pozor na pojištění ! U některých pojišťoven sice sjednáte povinné ručení daleko levnější než jinde ale jen díky tomu že vám tam vrazí třeba 10% spoluúčast . Vemte si to že by jste třeba někde na dálnici havarovali a způsobily velkou škodu - podílejte se pak na ní 10% , nebo někdo nešikovný nacouvá do nějakého lepšího auta a způsobí škodu 100.000,- 10% z toho taky není málo! Dále si rozmyslete pojištění do \"flotily\" sice pořád platíte stejnou nižší částku ale pokud budete mít auto i v budoucnu , po načtení bonusu za nehavarování se dostanete mnohem níž než v pojištění do flotily. Pokud máte pojištění do flotily nenačítají se Vám bonusy !! ....... [upravil dne 29/11/2006 raspa] Spoluúčast na povinném ručení:myslim:myslim:myslim:myslim Já ho tedy mám na 10000Kč u havarijního a neslyšel jsem že to práskaj i povinnýho:bojim Citovat
Vvitty Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Původně zaslal: bigoš Spoluúčast na povinném ručení:myslim:myslim:myslim:myslim Já ho tedy mám na 10000Kč u havarijního a neslyšel jsem že to práskaj i povinnýho:bojim no a proc ne.... Citovat
Vertex Odesláno 29. listopad 2006 Odesláno 29. listopad 2006 Co myslíš pojmem \"pojištění do flotily\"? Nějak mi tenhle výraz uniknul. Je to pojištění více aut u jedný pojišťovny? Citovat
raspa Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex Co myslíš pojmem \"pojištění do flotily\"? Nějak mi tenhle výraz uniknul. Je to pojištění více aut u jedný pojišťovny? Pojištění do flotily je že si buď necháš pojistit více aut k jedné pojišťovně a oni ti je pojistí pokud chceš do flotily (na žádost)- tím platíš zpočátku míň a pořád stejnou částku, takto si auta pojišťují většinou živnostníci - podnikatelé ,pak auta prodají a koupí jiné , dají si je do nákladů ap. Jim se to vyplatí. Ale jsou pojišťovny , popř. jejich zástupci kteří pojišťují do flotily a ani na to nějak moc neupozorňují , no alidi se po tom ani nijak moc nepídí , hlavně že je to levnější ,zjistíš to tak že ti nepřibývají každý rok bonusy , když od nich odcházíš jsi bez bonusů .... platíš stejnou částku.Nechci tu jmenovat které pojišťovny to tak většinou mívají , kdyžtak na u2u ... Ale když se na to při sjednání zeptáš , musí ti to říct . Mám spočítáno že se pro člověka , který má auto a plánuje mít auto i nějaké v budoucnu , je lépe mít standartní pojistku a \"vyjíždět\" si bonus Citovat
Ajdamek Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Ajdamek Tam bych měl ručení za 15000 Nás mladý kluky hrozně diskriminujou A já se jim vůbec nedivím. A připravte se na to, že časem bude ještě hůř, v Německu je diskriminujou mnohem drsněji (a asi nejen v Německu...) napr. ve francii taky.... zejmena mlady kluky v silnych autech... To už jsem slyšel, prej je tam prostě nepojistěj a maj smůlu. Ale stejně, přihlášení na rodiče to jistí. Znám dost lidí, co to takhle dělaj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.