Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Né, to vůbec. :D Chápu, že při čtyřčlený rodině už bych jezdil taky v jiným kočáru, ale asi spíš v nějakým 2,0 HDI

No a to právě je o tom povinným ručení, bo za ten 2.0 HDI bych dal hrozny prachy za pojištění, nějakejch 6000,- a aby se to vyplatilo tak tolik toho nenajezdím
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou.

Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně.

Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti

Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola :D

No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;);)

[upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz]

Tak jestli dobře počítám taky ročník 1967:D:D

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Původně zaslal: Radek Hurvajz

No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou.

Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně.

Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti

Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola :D

No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;);)

[upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz]

Tak jestli dobře počítám taky ročník 1967:D:D

Noo, ty taky. :D:D
Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Tam bych měl ručení za 15000 :potlesk

Nás mladý kluky hrozně diskriminujou :grr

A já se jim vůbec nedivím. A připravte se na to, že časem bude ještě hůř, v Německu je diskriminujou mnohem drsněji (a asi nejen v Německu...)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A já se jim vůbec nedivím. A připravte se na to, že časem bude ještě hůř, v Německu je diskriminujou mnohem drsněji (a asi nejen v Německu...)

Časem může bejt, jelikož počítám, že můj věk poroste přímoúměrně s ubíhajícím časem:mrk

Odesláno

Tak jsem koukal na pojistku od Wüstenrot a docela jsem čuměl.

Táta koupil Citróna Xsau 2,0 (1997 ccm) HDI 66 kW, tak se rozhoduje, jestli zůstat u Allianz nebo jít k pojišťovně jiný.

Vzhledem k jeho bezeškodnímu průběhu pojištění - on snad v životě nehodu nezavinil, vzhledem k jeho věku, r. v. 1959 a vzhledem k ostatním věcem, ho pojistka vyjde na 2 860,-- při placení jednou ročně. Dokonce v případě, že to pojistí od novýho roku, tak je to za 2520,--. K tomu ještě nabízejí 500,-- slevu za sjednání on-line.

Na to se Allianz asi může jen horko těžko dostat. Síla.

Wüstenrot, Wüstenrot, řešení Vašeho drandění:D

Na tu slevu pozor, zdá se mi, že jejich kalkulátor již počítá výsledné pojištění se slevou (alespoň u mne to při vytváření smlouvy tak vycházelo). Otázka je, zda Ti podobnou slevu nenabídne i prodejce u přepážky (jak jsem psal dříve) a je to bez čekání na poštovní zásilku.

Odesláno

Uzavření pojistky bude určitě předcházet návštěva obou pojišťováckých kanceláří, poslechnem si nabídku pojišťovny Allianz a stejně tak nabídku pojišťovny Wüstenrot. Pak se uvidí

Odesláno

napr. ve francii taky.... zejmena mlady kluky v silnych autech...

Odesláno

Mám v paměti sazbu, co kdysi psal kamarád, co pracoval v Německu. Psal to na moji žádost i sem - Je to už pěkných pár let staré, nicméně pořád docela nářez - pro držitele čerstvého řidičáku, a auto splňujícího Euro I vycházelo to povinné ručení na nějakých 3.800,- EUR za rok, přičemž auto samotné se pořídí i za desetinu té částky... Z tohoto ohledu je to u nás ještě docela zlaté ;)

Odesláno

v US (NewJersey/New York) to vychazelo v roce 2001 na nejakych $3.000/rok, a to uz byl ridicak par let stary... tenkrat stalo auto v pouzitelnem stavu $1.000.... o par set mil do vnitrozemi se totez pojisteni dalo poridit za $300 ... to jen pro predstavu, jaky muzou byt rozdily i v jedne zemi...

Odesláno

Pozor na některé pojišťovny , jako finanční poradce Vás kamarádi musím varovat , pozor na pojištění ! U některých pojišťoven sice sjednáte povinné ručení daleko levnější než jinde ale jen díky tomu že vám tam vrazí třeba 10% spoluúčast . Vemte si to že by jste třeba někde na dálnici havarovali a způsobily velkou škodu - podílejte se pak na ní 10% , nebo někdo nešikovný nacouvá do nějakého lepšího auta a způsobí škodu 100.000,- 10% z toho taky není málo! Dále si rozmyslete pojištění do \"flotily\" sice pořád platíte stejnou nižší částku ale pokud budete mít auto i v budoucnu , po načtení bonusu za nehavarování se dostanete mnohem níž než v pojištění do flotily. Pokud máte pojištění do flotily nenačítají se Vám bonusy !! .......

[upravil dne 29/11/2006 raspa]

Odesláno
Původně zaslal: raspa

Pozor na některé pojišťovny , jako finanční poradce Vás kamarádi musím varovat , pozor na pojištění ! U některých pojišťoven sice sjednáte povinné ručení daleko levnější než jinde ale jen díky tomu že vám tam vrazí třeba 10% spoluúčast . Vemte si to že by jste třeba někde na dálnici havarovali a způsobily velkou škodu - podílejte se pak na ní 10% , nebo někdo nešikovný nacouvá do nějakého lepšího auta a způsobí škodu 100.000,- 10% z toho taky není málo! Dále si rozmyslete pojištění do \"flotily\" sice pořád platíte stejnou nižší částku ale pokud budete mít auto i v budoucnu , po načtení bonusu za nehavarování se dostanete mnohem níž než v pojištění do flotily. Pokud máte pojištění do flotily nenačítají se Vám bonusy !! .......

[upravil dne 29/11/2006 raspa]

Spoluúčast na povinném ručení:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Já ho tedy mám na 10000Kč u havarijního a neslyšel jsem že to práskaj i povinnýho:bojim

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Spoluúčast na povinném ručení:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Já ho tedy mám na 10000Kč u havarijního a neslyšel jsem že to práskaj i povinnýho:bojim

no a proc ne....

Odesláno

Co myslíš pojmem \"pojištění do flotily\"? Nějak mi tenhle výraz uniknul. Je to pojištění více aut u jedný pojišťovny?

Pojištění do flotily je že si buď necháš pojistit více aut k jedné pojišťovně a oni ti je pojistí pokud chceš do flotily (na žádost)- tím platíš zpočátku míň a pořád stejnou částku, takto si auta pojišťují většinou živnostníci - podnikatelé ,pak auta prodají a koupí jiné , dají si je do nákladů ap. Jim se to vyplatí.

Ale jsou pojišťovny , popř. jejich zástupci kteří pojišťují do flotily a ani na to nějak moc neupozorňují , no alidi se po tom ani nijak moc nepídí , hlavně že je to levnější ,zjistíš to tak že ti nepřibývají každý rok bonusy , když od nich odcházíš jsi bez bonusů .... platíš stejnou částku.Nechci tu jmenovat které pojišťovny to tak většinou mívají , kdyžtak na u2u ...

Ale když se na to při sjednání zeptáš , musí ti to říct .

Mám spočítáno že se pro člověka , který má auto a plánuje mít auto i nějaké v budoucnu , je lépe mít standartní pojistku a \"vyjíždět\" si bonus

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

napr. ve francii taky.... zejmena mlady kluky v silnych autech...

To už jsem slyšel, prej je tam prostě nepojistěj a maj smůlu.

Ale stejně, přihlášení na rodiče to jistí. Znám dost lidí, co to takhle dělaj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...