sharpers Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Původně zaslal: Sion BTW sharpers: a jak ty jsi pokrocil s vyberem auta? uz vybiras sedana, kdyz se ptas jestli to umi s tema oknama? Citovat
Sion Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 tak na podruhe, ale preci. podarilo se mi spojit jednotlive PDF stranky prirucky do jednoho kompletniho PDF. je to rok 2002 kdyby mel nekdo zajem, tak poslu. Citovat
Bloodyjoshua Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Dobrý večer. Po čase se opět ozývám 406 Cupé mi stále nedá spát a tak stále hledám a čekám na tu pravou koupi Mám takový trochu blbý dotaz. Je nějaký rozdíl v novějším modelu kupéčka tak aby bylo na první pohled od staršího k poznání ? Např. už jenom podle fotek ? A ještě, jestli má někdo zkušenosti, je nějaký podstatnější rozdíl ve spotřebě mezi starším a novějším ? Podle tabulkových hodnot docela jo A vůbec výhody a nevýhody nového vs. starého ? Jedíné co jsem se tu dozvěděl tak starý levnější servis nový asi nižší spotřeba Díky [upravil dne 24/5/10 Bloodyjoshua] Citovat
Chepp Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 taak.. predpokladam ze mas na mysli novy a stary motor.. ne model.. protoze facelift byl az skoro u konce... takze se motoru netykal... v kazdem pripade ano 140kw je starsi, spotreba je cca o 1l... ale to je do toho jak jezdis..., mnel by byti jednoduchy na opravi, coz mi treba nepripaden kdyz umre na novym zhavici svika ok.. ale u startyho je cela rampa.. je to drazsi.... jeden rozdil tam je... stary kozeny sedacky jsou dirkovany... novy ne novej 152kw by mnel miti ciste hypoteticky nizsi spotrebu a mnel by byit kultyvovany dobre... coz je...tech 12kw navic bych asi neresil... to ej skoro nic, ale je to full elektrika... tam si ani svicku sam nevymenis... a ohledne toho levnejsiho servsisu.. vzdit to je stejny auto.. co by tma bylo levnejsi...nic,, edit: tak jak vidim tvuj podpis tak si myslel 2.0 motor.. .tak o tom ti nic nereknu. [upravil dne 24/5/10 Chepp] Citovat
Y2K Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Rozdiel podla foto poznas este podla interieru a ked nemas sajnu ktory je v ktorom...tak este model po face ma dverove tapacirungy presite, take rebrove, starsi model ich ma uplne hladke To si hadam uz vsimnes Citovat
chechet Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 ja teda rozlisuji hlavne podle interieru, ale da se i podle vzhledu motoru. motor 2.0 135 hp motor 2.0 137 hp motor 2.2 160 hp motor 3.0 194 hp motor 3.0 210 hp Citovat
chechet Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 no a HDI snad ukazovat neni treba. ted mne jeste zaujaly pomery hmotnost/vykon u jednotlivych motoru. HDI 11,03 kg/hp - nejhorsi novy 3.0 s manualni prevodovkou 7,07 kg/hp - nejlepsi Citovat
Chepp Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 chechet: mno ale naftak ma velkej tezkej motor, stejne jako v6, ale ta mas zase vice vykonu... to nahrazuje vahu... a hdi by mnelo miti lepsi kroutak nez benziny teze kubatury ne? Citovat
chechet Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: Chepp chechet: mno ale naftak ma velkej tezkej motor, stejne jako v6, ale ta mas zase vice vykonu... to nahrazuje vahu... a hdi by mnelo miti lepsi kroutak nez benziny teze kubatury ne? jo, sak to nezpochybnuji. ty pomery hmotnost/hp jsem uvedl jen jako zajimavost. u kroutaku vitezi HDI i s mensim objemem: 2.2 HDI 310 Nm pri 2000 ot./min. 3.0 V6 285 Nm pri 3750 ot./min. Citovat
Chepp Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 ja si to myslel.... skoda ze tam nedavaly V6 HDi... to by se mi taky libylo... ale i tak mi moje V6tka vyhovuje Citovat
BrankoKK Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 zdravicko! zase som sa raz dostal do uzkych, takze vas prosim o pomoc. jedna sa o 406-tku coupe 3.0 benzin, idem zamienat kryt baterky ( ktory uz mam hotovy ) a musim odstranit povodny plastovy kryt. na uchytenie baterky mi treba vyrobit dosku, preto sa chcem opytat: boky nie su problem, problemom je skor ta spodna cast, na ktorej vlastne \"sedi\" baterka, presnejsie uchytenie. uchytena je tam myslim cez sroby v zahyboch. prosim vas, ake rozmery ma roztec na ucytenie? sirku a dlzku dosky si uz dopasujem. som totiz v praci v zahranici a auto je doma, takze preto sa vypytujem taketo navonok kraviny... ak mate niekto cas, zistite prosim, aky rozmer tam maju tie sroby ( tusim M6, nie som si isty ), a kde presne mam navrtat diery, aby mi tam ta doska zapadla? ci su uplne v zahyboch, alebo nejak dalej... za pomoc budem nehorazne vdacny! myslim, ze takto nejako to tam vyzera, biele bodky predstavuju uchytenie a to co potrebujem vediet, su vlastne rozmery zeleneho obdlznika, ktory tvoria tie sroby: Citovat
chechet Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 mate nekdo takhle calounenou palubku?? docela cumim, tohle je fotka z Coupé 2.0 a zajimalo by mne jestli je to serie nebo jestli si to nechal dodelat. podle provedeni spi tipuji serii... Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 podle provedeni je to urcite dodelavane...serie by delala i stredovej tunel...nee jen pulku palubky to je muj nazor Citovat
Dave_k Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 To bude dodělávka. Palubka se u 406 od výrobce nepotahovala. Maximálně tunel + kastlík + kryt pojistek a to jen v hnědé kůži. Jakpak to má udělaný ohledně airbagu spolujezdce? Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Dodělávky, v svc boxu o tom není ani zmínka. Pouze, jak udvedl Dave, kastlíky s potažením... Citovat
Sion Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 to není vůbec hezky. v zahybech to bude delat bubliny na tak velky plose. ikdyz to asi pred tim podlepili. a celkove je ten interier \"překůžovaný\" Citovat
Sion Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 O víkendu jsem viděl první film kde bylo Coupe a to ve filmu Počátek Citovat
Grlik Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 No stačí se podivat na serii filmu Taxi tam jich je celkem požehnaně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.