Pata Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 Původně zaslal: rimmer jo, dela se tesneni, a urcite je lepsi dat i tak z obou stran kvalitni tesnici tmel, a nalit a startovat az za par hodin az tmel dozraje nevim, jake mas zkusenosti ty, ale ja davam na motorky bud jenom origo tesneni, nebo tmel... :myslim:myslim Citovat
rimmer Odesláno 10. říjen 2006 Autor Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: rimmer jo, dela se tesneni, a urcite je lepsi dat i tak z obou stran kvalitni tesnici tmel, a nalit a startovat az za par hodin az tmel dozraje nevim, jake mas zkusenosti ty, ale ja davam na motorky bud jenom origo tesneni, nebo tmel... :myslim:myslim to je sice pravda, jenze kdyz mas na vane pripevneny kompresor, tak ten pri spinani a vypinani a samotne funkci te vane dava sakra zabrat a dochazi potom k tomu ze to zacne casem tect. Takhle me to vysvetlil...je to pry rozdil oproti vane bez klimy, tam problem nebyva... Citovat
rimmer Odesláno 10. říjen 2006 Autor Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: Fusion to je blbý. Občas se taky divím že svýmu autu zůstávám věrnej. Zase se to ale musí brát tak, že můžeš koupit auto za dvě kola a stane se to stejný. [upravil dne 9/10/2006 Fusion] jo to je problem...aby auto jelo a dalo se prodat za jakztakz rozumne penize treba +-50 - 60 tisic, tak se musi nechat spravit stejnak ta remenice, zdvihatka - pac motor chvilkama dost klepal, pretesnit uniky oleje, at to neniochcane a s toui klechtajici prevodovkou nevim kdo by to koupil(ta se snad poresi, teda doufam ze jsem tu dalsi co jsem sehnal, ze nebude ve stejne stavu jak ta moje, nedejboze horsi) Citovat
lastivkaa Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Vcelku je to blba situacia ja by som radsej kupil este jeden p605 a mam aj suciastkovu zakladnu:nevim Ja mam problem z karoseriou s kazdej strany buchnuta tiez som zvazoval kupu este jedneho p 605 pretoze dat za lakovacku 50 litrov tak to teda nie Citovat
Petr605 Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 To néééé, celolak na 605 něco přes 20 tisíc Kč. Bylo mi to řečeno člověkem, co to dělá. Sorry za Citovat
uf0n Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: Petr605 To néééé, celolak na 605 něco přes 20 tisíc Kč. Bylo mi to řečeno člověkem, co to dělá. Sorry za ahoj, tak na SR v Kosiciach bez znamosti normalne v servise, nejaka ta obycajna farba + priprava 605-ky na striekanie vyjde na okolo 40.000,- ... a sice je pravda, ze moje je trochu tuknute, takze to dvihalo cenu, ked som sa bol pytat, lae priblizne tak to vychadza...dost blbe, ale co uz .. Citovat
Pata Odesláno 10. říjen 2006 Odesláno 10. říjen 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Pata Původně zaslal: rimmer jo, dela se tesneni, a urcite je lepsi dat i tak z obou stran kvalitni tesnici tmel, a nalit a startovat az za par hodin az tmel dozraje nevim, jake mas zkusenosti ty, ale ja davam na motorky bud jenom origo tesneni, nebo tmel... :myslim:myslim to je sice pravda, jenze kdyz mas na vane pripevneny kompresor, tak ten pri spinani a vypinani a samotne funkci te vane dava sakra zabrat a dochazi potom k tomu ze to zacne casem tect. Takhle me to vysvetlil...je to pry rozdil oproti vane bez klimy, tam problem nebyva... oka no, tak hlavne, kdyz to nepotece Jinak drzim pesti, ale byt tebou, sehnal bych druhe auto na dily za cenu opravy si dovezes celou 605ku Citovat
rimmer Odesláno 11. říjen 2006 Autor Odesláno 11. říjen 2006 no takove reseni ani neuvazuju, jeste stravit dalsiho casu hledanim auta na dily v kdovijakem stavu, potom se v tom hrabat...bud to vyresit tak, ze po oprave pojezdim jeste chvili a prodam a koupim jine vetsi auto, nebo koupim druhe auto na jezdeni do prace jak rikal fusion, nejakou mensi rachotinu v nafte, ale neco novejsiho, klasicky diesel bych uz nebral, ale treba 206hdi atp. a velke auto si necham na vikendove jezdeni a pro paradu Citovat
poulmm Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 Zdravím všechny (mám 2,5TD v plné palbě), vrátím se k problému sundání turba. Nevím kam chodíte na informace, ale když se sundá víko hliníkové komory na sání a následně sání z hlavy celé, tak je tam hromada místa. Dále nechápu jak někdo může tvrdit že se obtížně sundává hlava, např. při výměně těsnění. Nejvíce místa zabírá ta komora, ale ta drží jen na pár šroubkách a dál není v ničem problém. Dále jsem se na hodně dlouho vyléčil z dávání auta do servisu, všechny servisy fungují stejně, potřebují na Vás vydělat a vždy se snaží vymýšlet jak rozšířit okruh oprav. 605ka je celkem jednoduché auto a pro opravy je ke všemu dostatek místa, není to přece žáden drobek:potlesk . Jinak jsem si s tímto autem už taky užil svoje, o francouzské výrobě si myslím své, ale zatím u jiného auta ve stejné cenové kategorii jsem nenašel víc komfordu a prostoru. Přeji hodně dobrých kilometrů, Pavel. Citovat
Fusion Odesláno 11. říjen 2006 Odesláno 11. říjen 2006 poulmm: souhlasím, já si našel mechanika kterej dělá co mu řeknu a díly kupuju já. Je to bráchův kámoš a na férovku řekne co by bylo nebo nebylo potřeba udělat. Třeba jak sem řešil krupání a vynechávání serva, v jiným servise mě řeklí výměna hřebenu atd atd... on mě řekl že zkusíme vyměnit prachovky na řízení, jak budou starý dole tak se ten píst očistí. Světe div se, problémy se servem opraveny za 250kč. Výměna brzdovýho vedení u Peugeotu 2000kč (trubky) a odhadem 4h práce x 450kč bez DPH je skoro 5 tisíc. Mě to vyšlo na 500 matroš tisícovka práce (včetně práce na řízení) + brz. kap. Citovat
rimmer Odesláno 12. říjen 2006 Autor Odesláno 12. říjen 2006 Původně zaslal: poulmm Zdravím všechny (mám 2,5TD v plné palbě), vrátím se k problému sundání turba. Nevím kam chodíte na informace, ale když se sundá víko hliníkové komory na sání a následně sání z hlavy celé, tak je tam hromada místa. Dále nechápu jak někdo může tvrdit že se obtížně sundává hlava, např. při výměně těsnění. Nejvíce místa zabírá ta komora, ale ta drží jen na pár šroubkách a dál není v ničem problém. Dále jsem se na hodně dlouho vyléčil z dávání auta do servisu, všechny servisy fungují stejně, potřebují na Vás vydělat a vždy se snaží vymýšlet jak rozšířit okruh oprav. 605ka je celkem jednoduché auto a pro opravy je ke všemu dostatek místa, není to přece žáden drobek:potlesk . Jinak jsem si s tímto autem už taky užil svoje, o francouzské výrobě si myslím své, ale zatím u jiného auta ve stejné cenové kategorii jsem nenašel víc komfordu a prostoru. Přeji hodně dobrých kilometrů, Pavel. mas 2.5TD a mluvis o 2.1 nebo 2.5? bo ja sem zmateny, pokud o 2.1TD tak tim lepe pokud v tom neni takovy problem Citovat
poulmm Odesláno 12. říjen 2006 Odesláno 12. říjen 2006 Mluvím o své 2,5TD s klimou. Nevím jak velký rozdíl je v motorech 2,1TD a 2,5TD,myslím že velký moc ne. Teď jsem řešil problémy s přehříváním a už to mám téměř dořešené. Prací na takovém autě je pořád hromady, ale svépomocí se to dá opravit za pakatel pokud má člověk všech pět pohromadě a je trochu manuálně zručný. Máš na tom taky řídicí jednotku? Slyšel jsem že jde lehce čipnout bez jakéhokoli zásahu do motoru a pár koníků přidat, ale to si ještě pozjišťuju. Citovat
rimmer Odesláno 13. říjen 2006 Autor Odesláno 13. říjen 2006 mezi 2.1 a 2.5TD je urcite velky rozdil..spousty agregatu a veci kolem motoru je posazenych jinak. Mam stary model a tam je ciste mechanicke cerpadlo a nerizene turbo s obtokem. Jestli ty mas uz rizene cerpadlo to bych kecal, protoze nevim, ale u starsiho modelu 2.1 je to komplet mechanika. Navic dost porchybuju, ze mas turbo s geometrii lopatek nebo tak neco jako ma VW. Cili pokud chces neco \"cipovat\" tak potrebujes zvysit tlak na trubu, to by melo snad jit pristelovat do urcte male miry primo na turbu, potom zvednout naftu, coz by se melo stelovat na cerpadle nebo jak rikas v elektronicky rizenem cerpadlo v jednotce. Jeste sem teda nevidel ze by nekdo zvedal vykon u 2.5TD, ono taky u toho x let stareho turba a motoru ... nevim nevim, turbo by mohlo by jit rychleji do kytek, a hlavne vseobecne maji 2.5ky sklon k praskani hlav a prehrivani, cimz si jen napomuzes k dalsim problemum. Tohle auto a motor nejsou urcite vhodnym kandidatem na zvedani vykon:bojim Citovat
poulmm Odesláno 13. říjen 2006 Odesláno 13. říjen 2006 To rimmer: můj motor má na 100% turbo s variabilní geometrií lopatek, vstřikovací čerpadlo mám klasické rotační se vstřik. trubkama a vstřikovačema,ale je řízeno elektronicky řídicí jednotkou a je kolem toho docela dost drátů, dále mám chladič oleje a chladič stlačeného vzduchu a chladič pro klimatizaci, takže docela dost hadic navíc, ale jinak vše docela v pohodě. Myslím že máš pravdu,že starý motor mordovat na větší výkon je na úkor extrémního snížení životnosti. Jinak to mám r.v.1995 a momentálně mám najeto 130tis km,takže motor v perfektním stavu,žádný únik oleje,žádná spotřeba oleje,,bez koroze atp.,jezdil s tím nějaký důchodce a docela to opečovával,což se o mně nedá moc říct:myslim Tak zatím zdar a poděl se o další strasti a slasti vládního vozidla:papa Citovat
rimmer Odesláno 13. říjen 2006 Autor Odesláno 13. říjen 2006 ehm...dobra tedy tak dalsi strasti jestli se to opravi a za kolik o tom nebudu mluvit pak budu cekat, kdyz se teda vysere to turbo, potom pristi rok predni kotouce, coz neni tak hrozne...vymena je jen otazka penez a neni problemova. Dale doufam, ze me na chvili daji pokoj cepy rizeni, neco me mlati vzadu kdyz jedu pres nerovnosti, nevim co to je...ale to neresim, to bude nejaka kravina. Musim opravit ventilator, pac si dela co chce, je to asi tim cidlem, a dost me to sere Asi zacnu chodit do prace na 6 hodin jako dneska, a odchazet v 8 hodin jako vcera, abych dorovnal domaci rodinny rozpocet :/ Citovat
rimmer Odesláno 31. říjen 2006 Autor Odesláno 31. říjen 2006 Parada..auto stale v servisu, soustruzi se vymezovaci krouzek na remenici, protoze ta se bohuzel neutrhla z gumy ale povolil se nejak zajistovaci sroub co ji drzi a protacela se na hrideli, a tedka tam nedrzi ani nova, takze se pouzije stara, trochu vysoustruzi a prej tam da vymezovaci krouzek, nalizuje, nalepi lepidlem, zajisti a zasroubuje...no snad levnejsi varianta nez nova remenice za 4-5 tisic. Menit se budou hydrostely..ted dekuji bohu ze je to 12V...12tisic v pytli(proc sakra stoji hydrostel litr, kdyz na VW stoji 300 maximalne ? Doufam, ze si to auto zaslouzi..nekouri, v zime startuje v pohode, tak snad jeste bude jezdit do dalsi vymeny rozvodaku. PS: Nesnasim autobus !!!! Citovat
Fusion Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Ty hydrštely sem našel v Elitu od 355-1080kč http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=FM%20FOL116&TypNr=2457&NodeId=100424 A v MJAuto za 770kč http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=febi7776 Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: rimmer PS: Nesnasim autobus !!!! Tak to bud rad, ze s nim nemusis kazdodenne :( Jinak drzim palce Citovat
rimmer Odesláno 31. říjen 2006 Autor Odesláno 31. říjen 2006 prave ze ted musim...cesta do prace autem 15 - 17 minut, autobusem hodina az hodina 10, podle toho jak stiham, 2x prestupuju..fakt opruz stravit 2.5hodiny denne v autobuse :/ Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: rimmer prave ze ted musim...cesta do prace autem 15 - 17 minut, autobusem hodina az hodina 10, podle toho jak stiham, 2x prestupuju..fakt opruz stravit 2.5hodiny denne v autobuse :/ muj clovek... autobusem 60-75 minut, kdyz nic nejede (vecer), tak i 2 hodiny .. autem za 20 min, kdyz se plouzim na spotrebu :grr:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.