Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Nedávno se tu řešilo, že Ford má jinou vnitřní díru a že to nevystředí - hází. Tak jen připomínám, že pozor i na toto.

kola ti vystředěj šrouby,akorát že to není na tom nábehu,aloe držej to jen šrouby...jinka na to sou ještě takový kroužky který měněj díru
Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

jo, jo, ty kroužky jsem si taky soustružil...

ale že by to vystředili jen šrouby, pokud to nesedí na tom středu, tak to bych pochyboval.

vyzkoušej to a uvidíš;) já to zkoušel když sem měl na zkoušku půjčený podložky,byly od ronalu a s atestem a taky ten středící náběh neměli a některý auta ten kroužek ani nemaj na autě;)
Odesláno

jde o to že orďácký kola mají tu středovou díru menší, tudíž to kolo nenasadíte na středový kroužek. a pokud nasadíte tak horkotěžko sundáte

Odesláno

Zoby - forďácký kola mají tu středovou díru naopak větší, takže se k tomu vysoustruži kroužek a je to ready:super

Jinak jak píše Crack, že to vystřeěj šrouby, tak nevim, nevim, já osobně bych měl strach jezdit jenom s přišroubovanejma kolama a na středu mít vůli ...

Odesláno

hele, nemáš náhodou 1.4i ?

Nechci nic říkat, ale myslím si, že ty 195 budou spíše kontraproduktivní ...

Ale proti gustu žádnej dišputát... osobně bych za to, co dáš za liťáky, koupil slušný gumy (byť v klasickém rozměru) ... no,. i když na druhou stranu jsem dost usedlej a ročně taky něco víc najedu.

Odesláno

Jo mám 1,4, byli to kola i s gumama za 2200, proto jsem o nich přemýšlel. Ale upustil jsem od nákupu kvůli ET

[upravil dne 2.10.06 Tommys]

[upravil dne 2.10.06 Tommys]

post-0-1410959486888_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Zoby - forďácký kola mají tu středovou díru naopak větší, takže se k tomu vysoustruži kroužek a je to ready:super

Jinak jak píše Crack, že to vystřeěj šrouby, tak nevim, nevim, já osobně bych měl strach jezdit jenom s přišroubovanejma kolama a na středu mít vůli ...

Před chvílí jsem se díval - Fordy mají ten středový kroužek opravdu MENŠÍ. Jinak středit to jen na šroubech .... no nevím, já bych si to teda netroufl.

Když auto jede rychlostí třeba 100km/h, tak to dělá otáčky přibližně jako u vrtačky (800-900ot/min) a závity proti sobě s klidem můžou lítat i 0,2mm....

Odesláno

Nevím no,ale ronal co dělá homologovaný podložky,tak taky na tom žádnej náběh na středění není a drží to jen na šroubech i některý auta ten střed nemaj

Odesláno

sice bych to jen na šroubech nenechal, ale stejně i když máš díru správnou a vyletí šroub tak je jedno jestli je větší nebo stejná..ale stopro to pak víc namáhá ty šrouby když je větší díra

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...