Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na středovém panelu ,vlevo od spínačú varovných blinkrú

a ohřevu zadního okna je maličká kontrolka / červená led /.

Rád bych se dozvěděl její přesnou funkci ,i když mi nesvítí

od té doby co jsem auto koupil.

To:Jirkap - nepiš prosím ,že mám použít hledání, poněvadž

jsem prohledal co se dalo.

Auto je 406 2.1td r.v.98, bez alarmu, s klávesnicovým immobiliserem, bez dálkového ovládání,s cenrálním zamykáním.

Jak to má fungovat??

Dík.:roll

Odesláno

Pokud se dobře pamatuju, začala blikat když se zablokoval imobilizer ( červená LED u klávesnice blikala také ).A nebo to patřilo k rádiu, už nevím.Každopádně to blikalo, když blikala LED na klávesnici.Byla to 406 z ´95.

[upravil dne 27/9/06 Swallow]

post-0-14109594860315_thumb.jpg

Odesláno

Je to od imobilizeru. Je to propojený s klávesnicí a když se ti auto zakóduje, tak ti začne střídavě blikat červená ledka na klávesnici a tahle. Po zadání správnýho kódu obě zhasnou a začne svítit ta zelená na klávesnici ...

Pokud máš imo odpojenej, tak je mrtvá ...

Odesláno

pokud funguje immob, bude asdi spalena dioda, nebo z ni vytazeny privod, mela by blikat soucasne s cervenou diodou na klavesnici

Odesláno

tak to som teda blázon. Mne to bliká dokedy nezapnem klúč potom to zhasne a možem startovať. Mám klávesnicu kde bliká tiež červená a po zapnutí klúča prepne zelena dioda.Ale nezadavam žiadny kod.:myslim lebo ho neviem:bojim čo myslite mam tu klavesnicu odpojenu alebo je tam nastavený nejaký special režim?:roll

Odesláno

To mirco406: Po koupi auta mi to dělalo to samý. Z klávesnice byl vytaženej fialovej drát č.CC05, a orančovej drát č. 3050. Předchozího majitele nebavilo mačkat kod, tak to po odkodování takhle odpojil a auto fungovalo i bez imobilizeru.

Po zapojení kablíkú se znova zakodoval a protože mi bylo sděleno jaký byl poslední kod,

tak to baví jak má.

Pokud ale poslední kod nevíš, rozhodně nic nazapojuj!!! Auto se ti zakoduje a budes v

pr....li.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...