Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevypadá to tedy moc dobře, že by jen Trundík, mArA, Janča205 a ještě někdo, kdo tu není přihlášený?? :myslim . Je to slabé, měla by dojet podpora z Prahéééé :D .

Odesláno

já si myslím, že přijedou i někteří lidé, kteří nejsou přihlášeni. Toto vlákno na sraz pouze upozorňuje. Nefunguje jako přihlašovací formulář (když se to tak vezme, tak jsem se vlastně taky nepřihlásil :D:D:D)

Odesláno

Škoda, že to máte ve čtvrtek, já mám zrovna v pátek 15.9. v Brně jednání. Zas bych se kouknul po starých místech ..., chjo :(:nevim

Odesláno

Ahojte všichni,jak už jsem Trundikovi psal,su tu docela novej a rád přijedu!Jenže až příště,tentokrát mi to pracovně nevychází:myslim Takže na příštím prigl srazu čus:papa

Odesláno

Ahoj, tak já sice svou účast nepřisliboval, ale vduchu jsem s ní vcelku počítal, takže ji musim vyvrátit. Nikam se nejede - včere jsem byl (nenásilně) přinucen jít do práce (dnes od 14:30 - 20:00). Takže si to na Priglsrazu užijte i bez Praheee :-( :papa

Odesláno

Tak se mi to opět moc líbilo a doufám, že ta osůbka, co byla se mnou se co nevidet nahlásí do našeho klubu, když už má tak krasného Pežotka. Budu se těšit na na 21 Prigl sraz za mesic aspoň v takové účasti, jako byla ta dnešní. :papa

Odesláno

mno, rozjezd teda nic moc, ale pak musim uznat, ze i v te vzdalene vesnicce kdesi smer orient se umi sejit....:)a do nebohych prazakum teda rejou co muzou!!!!!:D:D:Da je to daleko!!!

Odesláno
Původně zaslal: aka

mno, rozjezd teda nic moc, ale pak musim uznat, ze i v te vzdalene vesnicce kdesi smer orient se umi sejit....:)a do nebohych prazakum teda rejou co muzou!!!!!:D:D:Da je to daleko!!!

:grr:grr vrrrrrr :D:D:D

Odesláno

Myslíš to podivné uskupení domů v zatáčce mezi Prahou a Vídní (myslím, že se tam někde dá uhnout i na Bratislavu, ale to si až tak moc nejsem jistej):D:D:D:D:D:D:myslim:P:P:P:P:P:P:P

[upravil dne 15/9/2006 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Sraz byl prostě perfektní. Škoda, že jsem musel tak brzo domů.

Co se týče narážek obyvatel obce Praha u Brna, tak ty ponechávám bez povšimnutí.

Praha u Brna? to Vy tam mate i Prahu, kdyz uz pojmenovavate ruzne vesnice po cechach, abyste se nam priblizili?:D:D:D:D

Ps: pokud by to nekdo nahodou nechapal!My se mame radi!

Odesláno

Prazske delegaci nejak blbne komp, takze az prestane delat papa lala, hodim to sem :)

aka: kompl ti blbne prože sis delala srandu ze štatlu (už snad víš co to znamená štatl) :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...