Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No čumim! :o

Začalo to tak, že sem \"komisař\" dal fotku dvou psů s tím, že si dcera (?) pořídila taky svého. Proto break (aby se tam všichni vešli).

A teď, po zmizení fotky, to téma dostalo zcela jiný rozměr! :D

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

No čumim! :o

Začalo to tak, že sem \"komisař\" dal fotku dvou psů s tím, že si dcera (?) pořídila taky svého. Proto break (aby se tam všichni vešli).

A teď, po zmizení fotky, to téma dostalo zcela jiný rozměr! :D

Hurá, zvědavost byla uspokojena. Tipuji, že po lampově poznámce komisař příspěvek smazal. Do domácích miláčků se nemá \"strefovat\" - já to dělám švagrové s kocourem a tak jsem taky na černé listině :D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Hurá, zvědavost byla uspokojena. Tipuji, že po lampově poznámce komisař příspěvek smazal. Do domácích miláčků se nemá \"strefovat\" - já to dělám švagrové s kocourem a tak jsem taky na černé listině :D

No, zhruba tak. ;)

Jen abych to ještě více dokreslil: byli to dva psi (rasy nevím, jedno byl ten komisařův kudrnatej šmudla a druhej byl takovej víc vyžehlenej) - oba byli bílí, seděli v obýváku na koberci (tuším, že červeným) a v levém horním rohu ještě koukaly do fotky něčí nohy. :D

Jo, po lampově poznámce to komisař vysvětlil tím, že se nemají moc rádi a pak jsem přišel až když byly oba příspěvky komisaře fuč. :)

Odesláno
Původně zaslal: komisar

přesně tak nejsem pro to aby si dělal někdo prdel na cizí účet,není mi dvacet ;)díky takovým lidem jsem smazal asi 500 příspěvků před 2ma roky.A proto na nesmělé CO A JAK to dávám opět zde.Ty nohy jsou mojí polovičky .

Holka si pořídila hafana dalšího proto to tak začalo a řekla že jsem si koupil super auto pro dva hafany,jen se zatím moc nemaj rádi.Staršímu je už přes 10 a má rád pohodlí a malý je rošták 2 měsíce

No tý jo, já mám pamatováka! :D

Komisari, já celkem rozumím tomu, že ti vadí, pokud si někdo dělá srandu na tvůj účet (komu by to nevadilo), ale sám víš, že tady v Pokecu panuje poněkud uvolněnější nálada a že je proto nutno počítat s tím, že někdo napíše i něco \"protistátního\". ;)

Navíc lampa to určitě nemyslel zle, ale mluvit za něj nemůžu.

Odesláno

2 komisar: pokud se te to nejak dotklo, tak se omlouvam, nemyslel jsem to zle, ale podle pohledu me pripadali vycpani

v nedeli sem byl vyzvednou vlastni matku na hlavnim nadrazi v praze a nestacil jsem se divit, vzal jsem to pres fantovu kavarnu a tam sedeli dva lidi a meli u stolu vycpaneho sysla na poctavci, ktery sedel (resp, stal na zidlicce), tak to vypadalo jako by nacuhoval na stul, no ziral jsem na to jak bacil do lekarny

Odesláno

Komisař: ten malej je špičkovej:super:super

lampa: podle mě, kdybys za ten svuj příspěvek hodil smajlíka, nebo nějaký dodatek, tak by to tak nevyznělo...:super

Odesláno
Původně zaslal: komisar

když dojde palivo tak přepneš na další,či se zastaví a začne mejdan,Fakticky suprový:potlesk

Jenže na tyhle to nepojede - už jsou vychlastaný. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...