dodS12 Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen Čaute potrebujem rýchlu radu, som odcestovaný a zajtra idem domov cez 230 km a auto mi vyhodilo chybu electric curcuit fault, a obrázok autobatérie a pravdaže mi svieti servis, počas naskocenia tejto chyby som prešiel 60 km, hľadal som servis na diagnostiku, ale všetky servisy už boli zavreté, jediné čo mi pozreli, že alternátor nabíja a ja som si zmerali autobatériu po tej 60 km jazera je dobita, vôbec ju nevybilo, tak som usúdil, že problém je inde a čo som sa dopatral na internete, že môže byť chybná BSA jednotka, predpokladám, že to je ten zväzok káblov na autobatérií, takže problém je to, že musím zajtra prejsť 230 km, dúfam,ze mám pravdu a nedostanem niekde vysiet a v pondelok a utorok, zoberiem auto do citroenu alebo peugeotu podľa toho, kde budú mať voľný termín Auto mám Peugeot 508 SW GT 133 kW, ročník 2017, 140 000 km Máte s tým skúsenosti, čo by to mohlo byť, alebo tipy, viem že bez diagnostiky je ťažko presne určiť chybu Citovat
jarokare Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen Ahoj , ta jednotka na baterii je BPGA a na 99% je v ní vadný relé . Pokud to jede a dobíjí , tak s tím v pohodě dojedeš , akorát bych na noc odpojil baterii , aby se ti nevybila , kdyby to relé zůstalo slepený .Postup určitě znáš - zamknout auto , pět minut počkat a odpojit aku , při připojení opět počkat , než zapneš zapalování. Samozřejmě ti nezbyde nic jinýho , než jednotku vyměnit . Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
dodS12 Odesláno 26. květen Autor Odesláno 26. květen Tak zavada je odstranena, chybna bola riadiacia jednotka na autobateria BPGA, po vymene chyba zmizla. RichVa a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.