Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den furt mám problém s tím že po startu se mi motor sám vytáčí do maximálních otáček a kouří při tom hustě bíle a vedle vstřiku je nějaky šroub tak se chci zeptat jestli to není náhodou nějaký míchač paliva a vzduchu nebo něco takového co má společného s dávkování nafty

IMG_20260427_183935.jpg

Odesláno

Už je to hodně dlouho, co jsem měl tuhle hlavu v pazourech, ale tuším, že je jen jeden a v podstatě je to jen záslepka. Po jeho vyšroubování lze do otvoru strčit třeba kus svářecího drátu, který se dotkne vršku pístu.... :roker

Odesláno

Nemáš spíš zalezlý čerpadlo? Pokud to dlouho stálo, tak celkem častá věc. Čerpalo je zatuhlý ve startovací dávce a po startu už neubere a pere tam tu naftu furt.

Odesláno

U čerpadla zatuhne přesuvný element co reguluje dávku a musí se čerpadlo rozebrat a element rozhýbat a vyčistit. Není to práce pro uplný laiky. Rovnou je dobrý čerpadlo komplet přetěsnit. Nebo dát jiný čerpadlo u kterého víš, že nedávno normálně běželo. Jak je to pár let vyschlý, tak zbytky nafty zatuhnou a dělá to přesně tohle a nebo to nedokáže nasát naftu.

Odesláno

No dal jsem čerpadlo na kontrolu a řekli mi že vše je v pohodě jak má být tak jeslí to třeba nemůže žrát olej přes těsnění pod hlavou nebo gufera 

Odesláno

Nějak mi uniká souvislost.... Hulí to bíle, nebo do modra? Zkus to nastartovat bez zapojeného lanka plynu.... Je v pořádku nastavení termostatu ovládání předvstřiku?  Jakou to má vývěvu?

Odesláno (upraveno)

jestli motor žere olej musíš přece vědět , bílý dým může být nafta i voda (ubývá voda?) modrý dým spíš olej, vývěva bude na řemenu--na boku hlavy byla u tohoto motoru až někde 1994 a dále..., ale dřív byla u malé dodávky Citroenu, označení už nevím, asi C 15 

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...