zed_205 Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Dobrý den furt mám problém s tím že po startu se mi motor sám vytáčí do maximálních otáček a kouří při tom hustě bíle a vedle vstřiku je nějaky šroub tak se chci zeptat jestli to není náhodou nějaký míchač paliva a vzduchu nebo něco takového co má společného s dávkování nafty Citovat
Hafity Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben před 19 minutami, zed_205 napsal: hustě bíle Nespálená nafta.... Citovat
zed_205 Odesláno 27. duben Autor Odesláno 27. duben Dobře díky za odpovědi a k čemu je teda ten šroub? Citovat
Hafity Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Už je to hodně dlouho, co jsem měl tuhle hlavu v pazourech, ale tuším, že je jen jeden a v podstatě je to jen záslepka. Po jeho vyšroubování lze do otvoru strčit třeba kus svářecího drátu, který se dotkne vršku pístu.... Citovat
patt Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Nemáš spíš zalezlý čerpadlo? Pokud to dlouho stálo, tak celkem častá věc. Čerpalo je zatuhlý ve startovací dávce a po startu už neubere a pere tam tu naftu furt. Citovat
zed_205 Odesláno 27. duben Autor Odesláno 27. duben No čerpadlo už jsem měnil a dá se to nějak opravit bez toho abych to musel dát na repas? Citovat
Hafity Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Čerpadlo máš Bosch, nebo Lucas? Neřešil jsi to už v jiném vlákně? Citovat
zed_205 Odesláno 28. duben Autor Odesláno 28. duben Mám Bosch a řešil jsem to minule ale nějak se mi to nepovedlo zařadit do správného vlákna Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben U čerpadla zatuhne přesuvný element co reguluje dávku a musí se čerpadlo rozebrat a element rozhýbat a vyčistit. Není to práce pro uplný laiky. Rovnou je dobrý čerpadlo komplet přetěsnit. Nebo dát jiný čerpadlo u kterého víš, že nedávno normálně běželo. Jak je to pár let vyschlý, tak zbytky nafty zatuhnou a dělá to přesně tohle a nebo to nedokáže nasát naftu. Hafity ohodnotil 1 Citovat
zed_205 Odesláno 1. květen Autor Odesláno 1. květen No dal jsem čerpadlo na kontrolu a řekli mi že vše je v pohodě jak má být tak jeslí to třeba nemůže žrát olej přes těsnění pod hlavou nebo gufera Citovat
Hafity Odesláno 1. květen Odesláno 1. květen Nějak mi uniká souvislost.... Hulí to bíle, nebo do modra? Zkus to nastartovat bez zapojeného lanka plynu.... Je v pořádku nastavení termostatu ovládání předvstřiku? Jakou to má vývěvu? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen (upraveno) jestli motor žere olej musíš přece vědět , bílý dým může být nafta i voda (ubývá voda?) modrý dým spíš olej, vývěva bude na řemenu--na boku hlavy byla u tohoto motoru až někde 1994 a dále..., ale dřív byla u malé dodávky Citroenu, označení už nevím, asi C 15 Upraveno 2. květen uživatelem ozzy56 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.