andy952 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Ahojte mám Peugeot 308 1.6 HDI 80 kw 2008. Bol som na ek a mám dymivost 1.1 má byť 0,58. S autom som pred kontrolou išiel 15 km na vyšších otáčkach nech prefuknem motor. Nepomohlo. ked som prišiel domov, tak som zistil 2 chyby p1434 a 1435. Pozeral som koľko je eolysu a prekvapilo ma že je ho tam veľa ešte. Menený bol 150000 km dozadu a vyzera akoby ani nebol použitý. Skúšal som motorčeka na 9 V baterku sa točí. Poistky sú o.k. čo ma napadlo je že neviem či je vporiadku snímač veka nádrže nemám diagbox. Ako by som vedel zistiť či mi tlači eolys do hadičky. Ale asi bez diagboxu to neurobím. Máte s týmto skúsenosti? Dakujem Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Jestli nemáš diagbox, tak ty chyby taky nemusí být vyčtený správně. Citovat
andy952 Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen Ahoj Musím si objednať diagbox, už dlhšie plánujem, bez toho sa len trápim. do servisu auto nedávam, čistá katastrofa. Horšie že som neprešiel cez EK a dnes mi končí Ale divil som sa prečo mi auto regeneruje každých 230 km. DPF bolo menené pred cca 50000 km. Len snáď to už neni odvtedy. Na palubnej doske neukazuje žiadnu chybu. Citovat
pavelu96 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Zkus natankovat naftu HVO 100, a kouřivost by měla klesnout. Péťa ohodnotil 1 Citovat
andy952 Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen Len mám teraz problém, že nemôžem ísť s autom na cesty. Ešte mi poradili dekarbonizovat motor. Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Jo, krávovina typu dekarbonizovat motor určitě pomůže Citovat
andy952 Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen Musím nájsť aj tak problém prečo mám toho eolysu tak veľa, plný vak. A to sa menil pred 150000 km. To bude tiež problém. Ale ešte som nenapísal auto ma 402000 km. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Dekarbonizace určitě ne, kor u toho nájezdu... Ti zaklepe. HVO mě taky napadlo, otázka zda pomůže na emisích, pokud nefunguje správně FAP. Citovat
andy952 Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen Ak vyriešim problém s dávkovaným aditíva a potom nútenú regeneráciu fap mohlo by to pomôcť ? Citovat
oddie Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Mohlo, pokud ten FAP nebude v pr...., pokud to trvá dlouho. Jaký jsi tam dal, orig nebo nějakou náhradu? Citovat
andy952 Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen Dal som náhradu. Nerozumiem prečo nevypisalo žiadnu chybu. Iba chyby cez obd. Citovat
ChouLu Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Náhradou sis odpověděl Eolys má sice nádobka přes 3L, ale reálně se dá načíst do jednotky pouze litr a ten vydrží kolem 170-200t podle tankování.. takže pokud to někdo nalil do plna tak ti tam furt dva litry zbývají Celý problém bude jen a jen v tom neorigo filtru.. nicméně jako vždy VojtouNerCZ a oddie ohodnotil 2 Citovat
andy952 Odesláno 17. březen Autor Odesláno 17. březen Ja tam mám originál vankúš asi 1,1 l nedopĺňa sa. Objednal som diagbox. Koľko minút trvá vyvolaná regenerácia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.