Pepito Odesláno 25. květen Autor Odesláno 25. květen Jo jo ty byly pro @Klemoň U něj jsem tu objednávku úplně zkonil. Objednal si je 4x já jsem mu koupil jenom jedny a ty jsem ještě omylem dal @skucimu, ale Vlastík je hodný a odpustil mi to. Já mu to nějak vynahradím. Tak si nech chutnat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen tak já mu je můžu hodit v úterý jedu do Prahy, to v ledničce vydrží... Péťa, Radek Hurvajz, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen Tak vydrží, no, pokud na ně nedostaneš do tý doby chuť Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen (upraveno) před 17 hodinami, skuci napsal: DROBNÁ REKLAMACE! JJ to bylo mimo jiné pro mne. To bys musel do Jiren . . . Takže si asi nech chutnat Upraveno 26. květen uživatelem Klemoň Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen Mě chyběli kousky s chilli a přebejvalo trio, ale ve výsledku to Kátě nevadilo.. tak sem držela pysk... A jestli někomu trio chybí, tak se omluvuju, ale už je pryč... Citovat
Pepito Odesláno 26. květen Autor Odesláno 26. květen (upraveno) @Weri 605, tak to se omlouvám. Příště už tak aktivní nebudu, když jsem dvě objednávky popletl. Kdo se v tom má vyznat? Upraveno 26. květen uživatelem Pepito Citovat
Klemoň Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen A jako máš pocit, že by si někdo jako vážně stěžoval ??? Já ne, tak to neřeš. Dlužíš někomu peníze ? Ne? Zase OK, tak co . . . Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 26. květen Autor Odesláno 26. květen @Klemoňi Ty jsi na mne hrubý Klemoň ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen před 10 hodinami, Klemoň napsal: JJ to bylo mimo jiné pro mne. To bys musel do Jiren . . . Takže si asi nech chutnat Jedu pristi utery do Vinore tak to skrz Jirny muzu v pohode vzít pojedu nejak pred polednem pripadne pak pristi ctvrtek dopoledne Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen před 6 hodinami, Pepito napsal: Kdo se v tom má vyznat? Aha... už to vidím... kup co píšu.. a ne co kopíruju... to je snad jasný né... jako jeď kam ukazuju a né kam řikám... Prominnnnň... ale jak říkám u mě v poho.... já si rozhodně nestěžuju.. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 27. květen Odesláno 27. květen (upraveno) před 13 hodinami, skuci napsal: Jedu pristi utery do Vinore tak to skrz Jirny muzu v pohode vzít pojedu nejak pred polednem No pokud by se ti tedy chtělo (ale já to považuji, za zbytečnou zajížďku) tak sedím v kanceláři tady : 50.1334417N, 14.7007833E Quick Service Logistics Czech Republic s.r.o Logistický areál P3 Park D11 / Hala DC05 Jirny č.p. 775 Upraveno 27. květen uživatelem Klemoň skuci a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.