Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sněžná prkénka - široká, úzká, jedno i dvoustopá

Recommended Posts

Odesláno

Ja jsem narocnejsi na mnozstvi sjezdovek. Jezdime na tyden a 22km je malo... Ideal 50+ , spis vic.... a tak letos jedeme do Bad Kleinkirchheim. Budu v tom asi za 12 s cestou, coz je za me ok (+ teda bydleni u svahu - do 200m pesky)

Holt trochu rozmlsanost no a moznost nebyt denne na tom jednom stejnem svahu.

Odesláno (upraveno)

To já naprosto chápu, když jsem byl mladý....... ale dnes, jsem rád, když jedu a je klid. A tady je výhoda, strašně málo lidí. Už mi pak ke konci vadilo ten nával na svahu ve velkých střediscích. A myslím, že jsem toho sjezdil dost. 

Tohle bylo doporučení pro @Medvěd

Jinak raději 5 km autem než 200 metrů pěšky k první lanovce.

Pro zasmání, objednali jsme si jednou ubytování Kitzbühel - Kirchberg přímo na mezistanici lanovky, že konečně přímo na svahu. A nebyla tam ani vločka a museli jsme denně jezdit na ledovec Kaprun 150 km Takže velké středisko ještě není zárukou.😁 Ale jak říkám vím co myslíš.

kit.jpg

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Bad Kleinkirchheim? Tam jsem kdysi byl, pěkné místo. Půlka nás lyžovala a dole u lanovky se koulovala s druhou půlkou ve venkovním termálním bazénu 😁

Odesláno

Jop, ta streka... zatim nejhorsi byla asi Isola. Aneb az dolu do Nice a z Nice pak 100km nahoru na sever :D ...  Paradoxne, je to pro me stejna vzdalenost na Bansko. A to teda ta Francie s jistotou nabidne lepsi podminky.

Odesláno

Bansko je rozhodne levnejsi nez zapad evropy ..pricemz je to na zapade ..swiss rakousko italie francie .loni v bansku v top sezone ubytko za 300 kc osoba noc v hotelu ..ok hotel tak jedna hvezda ..po chodbe chodil pes a kocour se v klidu uvelebil na kline u stolu ..pivo sme si brali sami z lednicky a psali carky vzdalenost k lanovce tak 300 metru ..jezdli sme autem do mezistanice ..permice celodenka 35 e ..proti rakousku v minule sezone(50e letos tux 60 e) a Swiss (80fr laax)je to good samozrejme sezenes francii koncem brezna nebo zacatkem ledna za 10-12 ale ne v top sezone a top stredisku

IMG20210128092446.jpg

IMG20210113095322.jpg

Odesláno (upraveno)

Bohužel Bulharsko je východ a tomu odpovídají právě ty služby. A cenově to je fakt dražší. Nemůžeš brát cenu na pokladně, ale hledat výhodnější řešení. Těžko tam najdeš odpoledne manžestr na sjezdovce.  Bazén a saunu po lyžování. ApreSki na svahu a podobně.

Odesláno

..,,ba naopak za 300,- kč se nevyspíš v rakousku nebo u nás ani v kempu a ve svem stanu ..strávím poměrně hodně času na lyžích (cca tak 40 dnů v roce ) proto hledám takové ty levnější varianty ubytka,,co se služeb týče v BG ..samozřejmě když budeš chtít můžeš spát ve welnes hotelu s polopenzí a na svahu za když ne poloviční tak určitě dvotřetinovou cenu to co AT ..to je prostě fakt s apresski rozhodně v BG na svahu  problem není....co se manžestru týče je to otázka počtu lidí ..zažil sem v bad gastein lidí že po modré sjezdovce jel doslova zástup a nebylo kam uhnout jak předjed což se třeba teď ve slovinsku nestalo ....a vbřeznu na sjezdovce od 1500 níž je to těžká břečka takže se o manžestru moc mluvit nedá ...výhodnějšímu řešení

Odesláno

zkus místo Rakouska Itálii. Možná budeš mluvit jinak. Jak říkám z vlastní zkušenosti za 5 tisíc ubytování 7 dní a 6 denní skipas. V suprově upraveném středisku. To když vydělím, tak je to 833 korun za den lyžování s kratším dojezdem než je Bulharsko. A se servisem o jakém se ti tam ani nezdá.  

Odesláno

😁😁😁 tohle neukecas fakt mam dost projezdeno ....za 5 litru ta itoska na tyden nebude ..mozna 5 dni ve stredisku s max 30 km a koncem brezna ...😁😁🖖🖖🤞 Jezdim do it na lyze s detma ...a ano pomer cena vykon kuchyn vzdalenost je pecka..ale..

Odesláno

ale co? My letos jedeme od 12.2. na týden, tedy sedum nocí 6 dní skipas za 6,5 tisíce. A to jsem vybíral ubytování dražší přotože tam byl bazén. Levnější bylo o litr na osobu bez bazénu. Dojezd k lanovce 4,5 km ano délka sjezdovek je 22 km, což mi ale vzhledem ke zdraví a věku naprosto stačí a navíc dobrá dlouhá červená kde se jezdí i Evropský pohár takže na jeden zátah to nedáš.

A hlavně špičkový servis a strašně milí lidé. jedeme tam u asi po desáté.  Počasí o proti Rakousku je také o poznání lepší.

Odesláno

Tak pro nás Bansko padá, páč jsme zjistili, že Pavel má už od loňska zaplacený na jarňáky lyžařský tábor v Jeseníkách. Loni se to kvůlivá koroně neuskutečnilo, snad to tedy letos vyjde.

Guest Scratch
Odesláno

taky uzvazuju, ze bych jel tam co Motomoto, co na to stlejda @Klemoň (bez dospelych bab?) vyslo by to cca na 6, plus doprava a nejaky konzervy :D, me staci pivo :D 

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

ja ale chci vzit holky :)  a budu vazan na jarni prazdniny :(

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Já to blbě pochopil, bez bab. Tak to je jasné. Obrať se na Kristýna Havlová <kristyna.havlova@fischer.cz>

Aktuální info nejlépe na 

https://www.sarntal.com/en/info-service/up-to-date-information/webcams-in-sarntal-valley.html

a pokud budeš chtít vzít holky tak je na začátek dobrá Poma úplně dole u kabinové nástupní stanice a nebo pak vyjet kabinou a přejet na sedačku a pozvolnou modrou a jezdit tam a pak třeba kabinou s holkama dolů.

Cokoliv by tě zajímalo tak rád odpovím, jsem tam pomalu už jako doma.

mapa.JPG

Odesláno

@Scratch stlejda Klemoň by jel, ale má to dvě ale . . .  Musel by lyžovat velmi ale velmi opatrně (obratle) a druhé ale  - v neděli přijede za mnou domů paní šéfová, aby probrala jak to bude se mnou dál (práci pro mne má) . . . :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...