Gabo597 Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Zdravím. Ako som nahadzoval spodný kryt motora, tak som tam našiel toto. Neviete čo to je a kam to patrí? Je to gumené.Ďakujem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor (upraveno) Krytka řemenice Upraveno 7. únor uživatelem Radek Hurvajz Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Gabo597 Odesláno 7. únor Autor Odesláno 7. únor Ďakujem. A mám ju nasadiť naspäť,alebo to není potrebné? Ďakujem Citovat
Péťa Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Klidně to zahoď. Vždyť to tam dávají zbytečně. Jen proto, aby si automobilka zvýšila náklady na auto. Oni se občas projektanti nudí a tak si sednou k počítači a namalují nějaký zbytečný díl, nechají vyrobit formy a hurá s tím do auta. P: Neber to výše vážně, jen jsem se pozastavil nad dotazem. pavelu96, Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Gabo597 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben Ok vyhodené . Načo prosím slúžia tieto krytky? Môže byť jedna z nich príprava na kameru? Alebo to na ten účel využiť? Nechcem to urvať silou, dosť to tam drží. Tak sa radšej opýtam. Ďakujem Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben jedno na kameru bude ,druhe asi na solo otvirani okna ? Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben To modře zakroužkované není krytka, ale tlačítko na uzamčení auta od kufru. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Gabo597 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben pavelu96 ďakujem, to som ani nevedel . Stále som chodil zamykať k dverám . Odskúšané a funguje. ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben @Gabo597 jestli nemáš k autu knihu (návod), tak se tady dá naklikat na Peugeot stránkách..., já už ten odkaz nemám, ale někdo ho tady určitě dá , když budeš potřebovat Citovat
Gabo597 Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben Návod mám. Pár krát som doňho aj pozeral ale toto som si nevšimol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.