Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Tak jsem se dneska vracel z Praheee a nějak jsem na dálnici koukal, že to netáhne a děsně to hulí. Myslíte, že by to mohlo být váhou vzduchu nebo lambda sondou? :myslim

U čeho, u 1,9TD co máš v podpisu? To má být vtip???

Odesláno

Podle mně to myslí jiri.wolf úplně vážně... Možná se chtěl ještě zeptat, zda - li není zapotřebí vyměnit FAP filtr... tim by to taky mohlo bejt ... :)

Odesláno

Přidám se ;)

A co svíčky a kabely ??? Možná odešla indukčka :-)

Pokud to je černý dým, tak olej ..... možná to někde profukuje ....

Anebo máš výfuk hezky zanesený :D ve výfuku se usazují saze ....

Před Pažoutem jsem měl XM v TDčku a občas jsem mu musel do kopce přihulit, to jsem za sebou nic neviděl :super a na čas to pomohlo ..... od černého :super

Odesláno

Tak jsem se dneska vracel z Praheee a nějak jsem na dálnici koukal, že to netáhne a děsně to hulí. Myslíte, že by to mohlo být váhou vzduchu nebo lambda sondou? :myslim

To máš z toho, jak mu dáváš kakao :(

V Prahéé to byl samej sprint a semaforech, souložení na kufru.... údržba žádná a teď se ti to vrací.

Třeba ti jenom přeskočil rozvoďák, jak sme to roztahovali přes spátečku.

Odesláno

No když jsme jeli za váma s Honzou z Černýho mostu do Počernic tak Ti to pěkně hulilo a smradu jak ze zatažený ručky nebo z pečící se spojky. :myslim

Odesláno

Co jsem jako přehnal? Když se ptáš na váhu vzduchu či lambdu a v podpisu máš auto s čistě mechanickým TD, které ani jedno z toho nevidělo ani z dálky, natož aby snad něco z toho mělo uvnitř, tak se celkem zákonitě domnívám, že si děláš srandu. Jak se toho pak chytli ostatní je věc jiná, ale ani se jim nedivím...

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

No když jsme jeli za váma s Honzou z Černýho mostu do Počernic tak Ti to pěkně hulilo a smradu jak ze zatažený ručky nebo z pečící se spojky. :myslim

Jenže to bylo řidičem :D

Podle mě namá Wolf mixovat tu naftu s benzinem v tak děsnym poměru. Jenže zas je pravda, že mu to jezdí hodně přes 200, což jinak nehrozí :myslim v Brně jsou koumáci. To s tím kakaem mě taky nenapadlo, přitom je to super věc.:cool:

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Co jsem jako přehnal? Když se ptáš na váhu vzduchu či lambdu a v podpisu máš auto s čistě mechanickým TD, které ani jedno z toho nevidělo ani z dálky, natož aby snad něco z toho mělo uvnitř, tak se celkem zákonitě domnívám, že si děláš srandu. Jak se toho pak chytli ostatní je věc jiná, ale ani se jim nedivím...

Ale no tak oddie :( nemusí tomu přece každej rozumět jako ty. :xvul

Odesláno

... ted me vlastne napada.....ze Oddie ma vlastne pravdu....pokud mas skutecne motor XUD9TE/L typ D8A s vykonem 67,5kW pri 4000 otackach, tak tam ona zarizeni, o kterych se domnivas, ze by mohla zpusobovat dany problem, nemas a ani mit nemuzes!!!!!(rozumej sam sis je tam nedodelaval!!!)

Odesláno
Původně zaslal: aka

... ted me vlastne napada.....ze Oddie ma vlastne pravdu....pokud mas skutecne motor XUD9TE/L typ D8A s vykonem 67,5kW pri 4000 otackach, tak tam ona zarizeni, o kterych se domnivas, ze by mohla zpusobovat dany problem, nemas a ani mit nemuzes!!!!!(rozumej sam sis je tam nedodelaval!!!)

tady spal nekdo v knihovne :myslim

Odesláno

Aháá :o Tak dík no, jdu hledat chybu jinam :nevim

jestli to nebude treba spalovanim oleje, unikajici z nacnutyho turba :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...