Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak hlásím první větší problém na Travelleru. Auto jezdí v režimu, že i několik týdnů stojí v garáži a pak se s ním ujede třeba několik tisíc km naráz. Teď jsme po delší době chtěl vyrazit z garáže a motor nechce nastartovat. Přesněji řečeno - pumpu slyším, startér točí, ale občas jen lehce škytne a nic. Žádná varovná hlášení, nic. Mohly by být v háji žhavící svíčky na 93 tis. km? Přístup k nim je brutální, takže mě asi čeká odtah, nebo počkat do příštího léta, až bude tepleji. 😉

Odesláno

Baterii láduji, tak to pak ještě jednou zkusím. Možná by to mohlo být i palivo, ale je to jen střílení od boku. Už se mi stalo párkrát v minulosti, že se tomu po delší odstávce moc nechtělo naskočit, ale vždy to chytlo a pak už v pohodě, tak jsem to nijak neřešil. 

Odesláno

moje zkušenost, trošku podobná. Auto mám 2020 a od začátku jsem měl většinu startů nezvykle dlouhých, občas zazlobil stopstart (vyzvalo mě to ke startu tlačítkem) a dvakrát při startu točil nonstop a nic. Pak jsem zjistil, že mám svolávačku na software motoru a od té doby vše v pořádku. Už nevím kdy jsem to řešil, ale nejspíš do roka provozu

Ale stejně servis

Odesláno

Já mám 2019 a do značkového servisu jsem jezdil po dobu 5 leté záruky každý rok, páč jsem si nechal zkrátit interval. Tak předpokládám, že nějakou SW aktualizaci dělali i u mě. Zítra to ještě zkusím s druhým klíčkem, auto je jinde než já, jestli není problém v imobilizéru a pak už mi zbyde jen odtah. Ještě že to není daily car, to bych z toho vyšiloval. 😉

Odesláno

Tak dnes se to podařilo asi napotřetí nastartovat. Dotankoval jsem do plna „čerstvou“ naftu, možná už přechodovou a uvidí se. V poledne jsem absolvoval STK a prošel jsem bez ztráty květinky. Pro jistotu ale ještě vyměním palivový filtr, koukal jsem na YT, že je celkem přístupný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...