Garfield Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Zatím můžete bez problémů využívat mou soukromou adresu. ftp.posik.cz login: peugeot.posik.cz heslo: srazy Citovat
Marcel505 Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Garfielde, to mi připomíná rubriku Monitory slavných... Každopádně mi nejde nahrát obrázky ani přes to Garfieldovo. Celý je to nějaký zpomalený... Citovat
Neon Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Mně Jirkovo FTP nešlo zobrazit v okně prohlížeče, ale díky NeoDownloader jsem fotky sosnul - takže díkys Citovat
tomyka Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 neon : ja by som ti poslal aj svoje fotky z videom ale som zabudol zas tvoj mail:) viem som idiot Citovat
Neon Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: tomyka neon : ja by som ti poslal aj svoje fotky z videom ale som zabudol zas tvoj mail:) viem som idiot Tyjo tomyko - to už je fakt nemožný :D tak teď už ho snad neztratíš... maudr@seznam.cz a kdyby náhodou jo, tak zaběhni do tohohle vláka a bude to tady... Jaký video - to, jak jedu mistrně tu jízdu zručnosti máš taky natočený? Citovat
tomyka Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 zabudnem na toto vlakno teraz video je z jizdy zrucnosti. take zaujimave Citovat
tomyka Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 neon odisli k smerom tebe fotky aj video Citovat
Jirkap Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Tak už vám to jde? Opět jsem něco dal na stránky clubu Citovat
Vvitty Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield Zatím můžete bez problémů využívat mou soukromou adresu. ftp.posik.cz login: peugeot.posik.cz heslo: srazy Kocoure, tvoje soukroma adresa je Jirka Posik? :aut Citovat
Jirkap Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Garfield Zatím můžete bez problémů využívat mou soukromou adresu. ftp.posik.cz login: peugeot.posik.cz heslo: srazy Kocoure, tvoje soukroma adresa je Jirka Posik? :aut momentálně jen už posik.cz, ale i jirkaposik.cz na ty fotky je ftp.posik.cz Citovat
Garfield Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Garfield Zatím můžete bez problémů využívat mou soukromou adresu. ftp.posik.cz login: peugeot.posik.cz heslo: srazy Kocoure, tvoje soukroma adresa je Jirka Posik? :aut Ech, ty malý popleto To jsem zkopíroval z fóra, jak Jirka nabízel pro fotky svou ftp adresu, a někdo se tu ptal, tak to zní, tak jsem to sem hodil... Opravdu nejsem Jirka Pošík. Ale jinak jsi správně odhadl, že pseudonym mám. Jsem známý spisovatel učených knih, a publikuji zejména pod pseudonymem Česká akademie věd [upravil dne 21/7/06 Garfield] Citovat
vector Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Garfield Zatím můžete bez problémů využívat mou soukromou adresu. ftp.posik.cz login: peugeot.posik.cz heslo: srazy Kocoure, tvoje soukroma adresa je Jirka Posik? :aut Ech, ty malý popleto To jsem zkopíroval z fóra, jak Jirka nabízel pro fotky svou ftp adresu, a někdo se tu ptal, tak to zní, tak jsem to sem hodil... Opravdu nejsem Jirka Pošík. Ale jinak jsi správně odhadl, že pseudonym mám. Jsem známý spisovatel učených knih, a publikuji zejména pod pseudonymem Česká akademie věd [upravil dne 21/7/06 Garfield] Ty už nevydáš pod pseudonimem OTO ? já si chtěl koupit další tvoje slovníky. Citovat
Garfield Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Já myslel, že Otto je tvůj pseudonym Citovat
vector Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield Já myslel, že Otto je tvůj pseudonym No nazdar vypadlo mi tam T, teď vypadám jako nevzdělanec přitom sem ty tvoje slovníky stěhoval v archivu národního písemnictví. Citovat
Vvitty Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield Ech, ty malý popleto To jsem zkopíroval z fóra, jak Jirka nabízel pro fotky svou ftp adresu, a někdo se tu ptal, tak to zní, tak jsem to sem hodil... Opravdu nejsem Jirka Pošík. Ale jinak jsi správně odhadl, že pseudonym mám. Jsem známý spisovatel učených knih, a publikuji zejména pod pseudonymem Česká akademie věd [upravil dne 21/7/06 Garfield] popleta jsi ty, kdyz jsi ponechal puvodni text a neuvedl citaci, pripadne neupravil hlavicku Citovat
Garfield Odesláno 24. červenec 2006 Odesláno 24. červenec 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Garfield Ech, ty malý popleto To jsem zkopíroval z fóra, jak Jirka nabízel pro fotky svou ftp adresu, a někdo se tu ptal, tak to zní, tak jsem to sem hodil... Opravdu nejsem Jirka Pošík. Ale jinak jsi správně odhadl, že pseudonym mám. Jsem známý spisovatel učených knih, a publikuji zejména pod pseudonymem Česká akademie věd [upravil dne 21/7/06 Garfield] popleta jsi ty, kdyz jsi ponechal puvodni text a neuvedl citaci, pripadne neupravil hlavicku Ááále, a tys ten smysl nechyt, takovej chytrej kluk? To bych se moc divil Citovat
Marcel505 Odesláno 25. červenec 2006 Odesláno 25. červenec 2006 Jirko, furt mi to nejde (mám Wincmd 5.0). Na tvoje mi to píše \"Příkaz PORT selhal\" U toho co psal Garfield je to nějaký dlouhý a vůbec to neleze... Nemohl bys mi dát návod pro blba? Prosím Citovat
Medvěd Odesláno 25. červenec 2006 Odesláno 25. červenec 2006 Původně zaslal: Marcel505 Jirko, furt mi to nejde (mám Wincmd 5.0). Na tvoje mi to píše \"Příkaz PORT selhal\" U toho co psal Garfield je to nějaký dlouhý a vůbec to neleze... Nemohl bys mi dát návod pro blba? Prosím Myslím, že nemohl - odjel na dovolenou Citovat
vector Odesláno 25. červenec 2006 Odesláno 25. červenec 2006 Původně zaslal: Marcel505 Jirko, furt mi to nejde (mám Wincmd 5.0). Na tvoje mi to píše \"Příkaz PORT selhal\" U toho co psal Garfield je to nějaký dlouhý a vůbec to neleze... Nemohl bys mi dát návod pro blba? Prosím A zaškrt si pasivní režim ? Citovat
Marcel505 Odesláno 27. červenec 2006 Odesláno 27. červenec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Marcel505 Jirko, furt mi to nejde (mám Wincmd 5.0). Na tvoje mi to píše \"Příkaz PORT selhal\" U toho co psal Garfield je to nějaký dlouhý a vůbec to neleze... Nemohl bys mi dát návod pro blba? Prosím A zaškrt si pasivní režim ? Dobrý nápad, ale i tak to nejde. Dlouho to trvá, než se to připojí a stejně to pak nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.