TRN 106 RED Odesláno 14. červenec 2006 Odesláno 14. červenec 2006 Zdravím 106ky... Co takhle udělat sraz 106ek někde v okolí Hradce Králové cooo?? Nebo jenom sraz 106??? Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2006 Odesláno 15. červenec 2006 V září bude sraz v Červeném Kostelci, to je 45km od Hradce. Citovat
Berkoff Odesláno 15. červenec 2006 Odesláno 15. červenec 2006 Původně zaslal: Peta V září bude sraz v Červeném Kostelci, to je 45km od Hradce. Tak tam nebudu chybet Citovat
Kurt Odesláno 15. červenec 2006 Odesláno 15. červenec 2006 Původně zaslal: TRN 106 RED Zdravím 106ky... Co takhle udělat sraz 106ek někde v okolí Hradce Králové cooo?? Nebo jenom sraz 106??? No ono tady těch aktivních lidí se 106-kama moc není, a že by se někomu chtělo přes půl republiky na \"sraz\", kde bude 10 lidí, to asi ne. Spíš si prohlédni to téma, kde se píše o klubových srazech - a přijeď se podívat na některý z nich. Třeba právě toho 8. - 10. 9. 2006 na ten v Červeném Kostelci. Citovat
Berkoff Odesláno 15. červenec 2006 Odesláno 15. červenec 2006 tak jako vis jak, me ani neslo o 106, ale o neco co nebude 400 km od nas bydlim blbe ja vim chystal sem se do praglu, na ten dzban, ale dycky me do toho prisla prace, a halvne v praze se vubec nevyznam .. uvidime, nejak to dopadne a treba se nekdy na nakym srazu objevim Citovat
Citros Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: TRN 106 RED Zdravím 106ky... Co takhle udělat sraz 106ek někde v okolí Hradce Králové cooo?? Nebo jenom sraz 106??? No ono tady těch aktivních lidí se 106-kama moc není, a že by se někomu chtělo přes půl republiky na \"sraz\", kde bude 10 lidí, to asi ne. Spíš si prohlédni to téma, kde se píše o klubových srazech - a přijeď se podívat na některý z nich. Třeba právě toho 8. - 10. 9. 2006 na ten v Červeném Kostelci. No já bych se taky klidně zajel někam podívat, ale jaké srazy jsou na moravě? Jsem kousek od Prostějova.... a moc daleko se mi nece:super Citovat
Vvitty Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 2Citros: treba ted byl jeden vyborny v Sebetove... cca 30km od Prostejova... Citovat
Citros Odesláno 16. červenec 2006 Odesláno 16. červenec 2006 Původně zaslal: Vvitty 2Citros: treba ted byl jeden vyborny v Sebetove... cca 30km od Prostejova... ja tedka mel mooc prace, tak jsem nemohl dojet, ale zeptám se kdy bude dalsi v okolí? rad bych se prijel podivat na lvicata... a konečně poznat pár lidí osobně Citovat
Hadra Odesláno 17. červenec 2006 Odesláno 17. červenec 2006 Původně zaslal: Citros Původně zaslal: Vvitty 2Citros: treba ted byl jeden vyborny v Sebetove... cca 30km od Prostejova... ja tedka mel mooc prace, tak jsem nemohl dojet, ale zeptám se kdy bude dalsi v okolí? rad bych se prijel podivat na lvicata... a konečně poznat pár lidí osobně Hele, z které jsi dědiny..? Citovat
Citros Odesláno 17. červenec 2006 Odesláno 17. červenec 2006 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: Citros Původně zaslal: Vvitty 2Citros: treba ted byl jeden vyborny v Sebetove... cca 30km od Prostejova... ja tedka mel mooc prace, tak jsem nemohl dojet, ale zeptám se kdy bude dalsi v okolí? rad bych se prijel podivat na lvicata... a konečně poznat pár lidí osobně Hele, z které jsi dědiny..? Určice, 6km od PV, ale asi je mě častěji vidět s P106 někde v PV.... teda zrovna když nésu v Praze služebním Mondeem Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2006 Odesláno 22. srpen 2006 Původně zaslal: Berkoff Původně zaslal: Peta V září bude sraz v Červeném Kostelci, to je 45km od Hradce. Tak tam nebudu chybet Pojedeš? Nevidím Tě mezi přihlášenými... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.