marianxl Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 Zdravim Vas. Po otoceni volantu doprava,sa mi rozsvietia tlmene svetla.Robi to uz dlhsie.Deje sa to len v uhle cca 20 stupnov.Pri vacsom natoceni,zasa zhasnu alebo pri vyrovnani volantu.Dolava ten problem neni. A zacalo mi nedavno pri tom hlasit STOP.Cca dve sekundy a stop zhasne a nic sa s autom nedeje.Napadol ma hned ten pasik pod volantom,ale ten napaja airbeg a klakson. Prepinac sa mi nepodarilo rozobrat ani podla videonavodov. Otvoril sa na cca 1 cm a nieco ma tam stale drzalo.Tak som zacal hladat podla cisla nahradny a tu nastal problem.Pod mojim cislom najdem iba dvojpacku,ja mam 4 packu. Su 4 packove,ale maju ine posledne koncove cislo,aj ked vsetko ine na stitku sedi a aj pripojenie je identicke,dokonca aj vybava,motor.... . Moj pasik ma 7 pinov,zapojenych je len 6.Nedopatral som sa,v com je rozdiel medzi prepinacmi. Hlavna otazka je.Co,kde a preco moze blbnut? Je to vobec cislo dielu,ktory tam ma byt? Daju sa zamenit packy za ine cislo? VF3EBRHWB13265176 Citovat
jarokare Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 před 9 hodinami, marianxl napsal: Pod mojim cislom najdem iba dvojpacku,ja mam 4 packu Ahoj , páčka tempomatu a radia jde vyndat , prodává se jenom zbytek . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 nerozebirat, ale nechat to repasovat nekomu, kdo uz to nekdy delal a ma potrebne zkusenosti a kvalitni nahradni dily. Ono to neni zas takova sranda poskladat zpet a hrozi nevratne poskozeni. U starsich pacek z jineho auta je pak riziko, ze budou ve stejnem dezolatnim stavu, pripadne se do nej brzo dostanou znovu. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 Nevím jak v SK ale v ČR v Praze Honza Kolb. Najdeš ho na facebooku ve skupině peugeot clubu. Jde se s ním domluvit na zaslání. Citovat
marianxl Odesláno 13. srpen 2025 Autor Odesláno 13. srpen 2025 (upraveno) před 10 hodinami, jarokare napsal: Ahoj , páčka tempomatu a radia jde vyndat , prodává se jenom zbytek . ale ta cena..... @VojtouNerCZ diky a skusim cez niekoho ho oslovit,nakolko ja som voci facebooku alergicky před 1 hodinou, Ferry napsal: nerozebirat, ale nechat to repasovat nekomu, kdo uz to nekdy delal a ma potrebne zkusenosti a kvalitni nahradni dily. Ono to neni zas takova sranda poskladat zpet a hrozi nevratne poskozeni. U starsich pacek z jineho auta je pak riziko, ze budou ve stejnem dezolatnim stavu, pripadne se do nej brzo dostanou znovu. aj stary stoji cez 100€. Tam bude nejaka blbost asi,ked to robi len v urcitom uhle a inak je ten modul plne funkcny.Mozno vela prachu dnuka Upraveno 13. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" nebo + multicitace! Citovat
Roman2 Odesláno 15. srpen 2025 Odesláno 15. srpen 2025 ja som si páčky dal opravovať nejakému elektrikárovi v Trnave za 80€ - kontakt bol cez bazoš marianxl ohodnotil 1 Citovat
marianxl Odesláno 16. srpen 2025 Autor Odesláno 16. srpen 2025 (upraveno) diky.Skusim Upraveno 16. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
marianxl Odesláno 17. listopad 2025 Autor Odesláno 17. listopad 2025 Kabel vymeneny,kupil som najlacnejsi za 7€ na alicku,cez zlavy a vseliake kupony.Normalna cena cca 20-25€. Vsetky mi prisli rovnake,nik mi nevedel povedat rozdiel v cislach.Ani v originalnom servise.Samozrejme sa mi vysypali "koliecka" ,ale podla francuzskeho navodu,som to cez lexiu nastavil za 5 minut.Ziadne rozoberanie do mrtva a nastavovanie koliesok,ako som sa tu docital.Jednoducha zalezitost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.