Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas.

Po otoceni volantu doprava,sa mi rozsvietia tlmene svetla.Robi to uz dlhsie.Deje sa to len v uhle cca 20 stupnov.Pri vacsom natoceni,zasa zhasnu alebo pri vyrovnani volantu.Dolava ten problem neni. A zacalo mi nedavno pri tom hlasit STOP.Cca dve sekundy a stop zhasne a nic sa s autom nedeje.Napadol ma hned ten pasik pod volantom,ale ten napaja airbeg a klakson. Prepinac sa mi nepodarilo rozobrat ani podla videonavodov. Otvoril sa na cca 1 cm a nieco ma tam stale drzalo.Tak som zacal hladat podla cisla nahradny a tu nastal problem.Pod mojim cislom najdem iba dvojpacku,ja mam 4 packu. Su 4 packove,ale maju ine posledne koncove cislo,aj ked vsetko ine na stitku sedi a aj pripojenie je identicke,dokonca aj vybava,motor.... 🤔. Moj pasik ma 7 pinov,zapojenych je len 6.Nedopatral som sa,v com je rozdiel medzi prepinacmi. Hlavna otazka je.Co,kde a preco moze blbnut? Je to vobec cislo dielu,ktory tam ma byt? Daju sa zamenit packy za ine cislo? VF3EBRHWB13265176

IMG_20250807_130800.jpg

IMG_20250811_110006.jpg

IMG_20250811_101535.jpg

IMG_20250811_115043.jpg

IMG_20250811_124756.jpg

IMG_20250811_105546.jpg

Odesláno

nerozebirat, ale nechat to repasovat nekomu, kdo uz to nekdy delal a ma potrebne zkusenosti a kvalitni nahradni dily. Ono to neni zas takova sranda poskladat zpet a hrozi nevratne poskozeni. U starsich pacek z jineho auta je pak riziko, ze budou ve stejnem dezolatnim stavu, pripadne se do nej brzo dostanou znovu. 

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, jarokare napsal:

Ahoj , páčka tempomatu a radia jde vyndat , prodává se jenom zbytek .

ale ta cena.....

@VojtouNerCZ

diky a skusim cez niekoho ho oslovit,nakolko ja som voci facebooku alergicky 🤢

před 1 hodinou, Ferry napsal:

nerozebirat, ale nechat to repasovat nekomu, kdo uz to nekdy delal a ma potrebne zkusenosti a kvalitni nahradni dily. Ono to neni zas takova sranda poskladat zpet a hrozi nevratne poskozeni. U starsich pacek z jineho auta je pak riziko, ze budou ve stejnem dezolatnim stavu, pripadne se do nej brzo dostanou znovu. 

aj stary stoji cez 100€. Tam bude nejaka blbost asi,ked to robi len v urcitom uhle a inak je ten modul plne funkcny.Mozno vela prachu dnuka 🙄

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" nebo + multicitace!
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Kabel vymeneny,kupil som najlacnejsi za 7€ na alicku,cez zlavy a vseliake kupony.Normalna cena cca 20-25€. Vsetky mi prisli rovnake,nik mi nevedel povedat rozdiel v cislach.Ani v originalnom servise.Samozrejme sa mi vysypali "koliecka" ,ale podla francuzskeho navodu,som to cez lexiu nastavil za 5 minut.Ziadne rozoberanie do mrtva a nastavovanie koliesok,ako som sa tu docital.Jednoducha zalezitost. 

IMG_20251117_094112.jpg

IMG_20251117_094124.jpg

IMG_20251117_094135.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...