adoand Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 (upraveno) Zdravim, zacala se mi ztracet chladici kapalina, za 3 mesice (najeto mozna 200km) klesla z hodnoty max na min., pred vanocemi se mi menil radiator, protoze auto netopilo. Ted topi krasne. Muze to nejak souviset, ze se neco spatne utahlo, neodvzdusnilo? V aute smrad necitim. Dekuji. Edit: Motor 1.4 Vti 72 kW benzin. Najeto cca 100tis. Km, za 3 mesice najeto nakonec cca asi 300 km vic urcite ne (auto manzelky pouze do skolky pro dite) a zmena risky z max na min. za ty 3 mesice Upraveno 27. červenec 2025 uživatelem adoand Citovat
pavelu96 Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 Ahoj. Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat obecně, nebo podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno! Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit" Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 kapalina by unikala hned po výměně radiátoru , kdyby to teklo na přírubě radiátoru, asi bys to cítil--je to takový sladký pach, navíc to teče pod nohy... Citovat
adoand Odesláno 26. červenec 2025 Autor Odesláno 26. červenec 2025 (upraveno) Netece pod nohy ani nesmrdi. Tak kde muze unikat... Upraveno 26. červenec 2025 uživatelem adoand Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 No nemusí unikat nikde podle mě pokud by unikala tak by za ty 3 měsíce uniklo daleko víc a byla by třeba minimálně prázdná nádobka. Dolej na vrchní risku a sleduj pokud za týden a najetí nějaké porce km dojde k poklesu hladiny tak to začni řešit pokud se za týden hladina nesníží tak to jen dále sleduj. Je normální že dochází ke snižování hladiny v nádobce ale rozdíl mezi riskama za 3 měsíce z mého pohledu není k nějakému velkému znepokojování se. Možná že jiní na to budou mít jiný názor a třeba mě opraví. Ale hlavně nenapsal jsi jaký tam máš motor takže všechny rady je třeba brát obecně dokud nebudeme vědět jaký je tam motor pak se dá radit konkrétněji. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 ten únik kapaliny nemusí mít s radiátorem nic společného, obvykle se to řeší natlakováním chlad. soustavy a hledáním, kde to uniká, hlavně pozoruj jak moc kapaliny ubyde za kolik kilometrů, pokud možno přesně, servisu se asi nevyhneš , můžeš zatím zkusit vyměnit víčko na expanzce--nestojí to moc... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 Mohlo se to prostě odvzdušnit. Mi auto ufouklo až po půl roce. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
adoand Odesláno 26. červenec 2025 Autor Odesláno 26. červenec 2025 Motor 1.4 Vti 72 kW benzin. Najeto cca 100tis. Km, za 3 mesice najeto nakonec cca asi 300 km vic urcite ne (auto manzelky pouze do skolky pro dite) a zmena risky z max na min. za ty 3 mesice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.