Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308 I r.v. 2013 unik chladici kapaliny

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim, zacala se mi ztracet chladici kapalina, za 3 mesice (najeto mozna 200km) klesla z hodnoty max na min., pred vanocemi se mi menil radiator, protoze auto netopilo. Ted topi krasne. Muze to nejak souviset, ze se neco spatne utahlo, neodvzdusnilo? V aute smrad necitim. Dekuji.

Edit: Motor 1.4 Vti 72 kW benzin. Najeto cca 100tis. Km, za 3 mesice najeto nakonec cca asi 300 km vic urcite ne (auto manzelky pouze do skolky pro dite) a zmena risky z max na min. za ty 3 mesice

Upraveno uživatelem adoand
Odesláno

Ahoj.

Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat obecně, nebo podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. 

Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno!

Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit"

Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů

• adoand changed the title to Peugeot 308 I r.v. 2013 unik chladici kapaliny
Odesláno

kapalina by unikala hned po výměně radiátoru  :myslim, kdyby to teklo na přírubě radiátoru, asi bys to cítil--je to takový sladký pach, navíc to teče pod nohy...

Odesláno

No nemusí unikat nikde podle mě pokud by unikala tak by za ty 3 měsíce uniklo daleko víc a byla by třeba minimálně prázdná nádobka. Dolej na vrchní risku a sleduj pokud za týden a najetí nějaké porce km dojde k poklesu hladiny tak to začni řešit pokud se za týden hladina nesníží tak to jen dále sleduj.  Je normální že dochází ke snižování hladiny v nádobce ale rozdíl mezi riskama za 3 měsíce z mého pohledu není k nějakému velkému znepokojování se. Možná že jiní na to budou mít jiný názor a třeba mě opraví. 

Ale hlavně nenapsal jsi jaký tam máš motor takže všechny rady je třeba brát obecně dokud nebudeme vědět jaký je tam motor pak se dá radit konkrétněji.

Odesláno

ten únik kapaliny nemusí mít s radiátorem nic společného, obvykle se to řeší natlakováním chlad. soustavy a hledáním, kde to uniká, hlavně pozoruj jak moc kapaliny ubyde za kolik kilometrů, pokud možno přesně, servisu se asi nevyhneš :myslim,  můžeš zatím zkusit vyměnit víčko na expanzce--nestojí to moc...

Odesláno

Motor 1.4 Vti 72 kW benzin. Najeto cca 100tis. Km, za 3 mesice najeto nakonec cca asi 300 km vic urcite ne (auto manzelky pouze do skolky pro dite) a zmena risky z max na min. za ty 3 mesice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...