RychJ-1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 cistli jsem to wapkou a dýchám... jen ho budu muset v 90 000 pri servise nechat dolít... jsou tam tak 2litry.. Citovat
vlado-.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak tomu sa hovori rychlovka....o pol stvrtej sa pytas kde to cidlo je a o pol osmej mas po zavade....hovoril som su len dve veci a uprimne povedane som vsadzal na to cidlo.....viem o presvedcovacich metodach zo servisu co vsetko je schopne na vymenu....nie je pravidlo ze vadne cidlo sa da prefuknut,je strasne zlozito vymyslene, neopravitelne ak sa ti poskodi membrana, asi zo zamerom skorej poruchy. A mal by som na teba jednu prosbu kedze mas ten isty rok ako ja. Potreboval by som co najdetailnejsie nafotit tie styri elektroventily vpredu na motore, tak aby bolo vidno klobuciky a farbu zastrciek. Pri tom najspodnejsm ak by si sa unuval by som potreboval aj fotku zo spodu. Vopred diky. Ak by to bolo moc zlozite staci aj popisat: na tych klobucikoch aspon ja mam take male ciselko v kruzku a na tom najspodnejsom je cislo zospodu.... auto nie a nie rozhybat uz skoro rok.... [upravil dne 29.1.2009 vlado-.m] Citovat
RychJ-1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Taková rychlovka to nebyla, bylo to rozebrané od uterka... Ale dělalo se na tom chvilkama.. Jinak to s tím rpfouknutím byl první rozdíl mezi novým a starým cidlem a jen napad jak by se mohl dát poznat. Cece to jsi to nemohl napsat driv, kdyz to bylo cele rozebrane a na heveru? Ted uz je auto komplet a jezdi jako drak. Nevim kdy se dostanu na hever... mimochodem, za 175 000 je tvoje.. [upravil dne 29/1/09 RychJ-1] Citovat
vlado-.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: RychJ-1 cistli jsem to wapkou a dýchám... jen ho budu muset v 90 000 pri servise nechat dolít... jsou tam tak 2litry.. Aby sa ti nestalo ze ti nauctuju doliatie 5l aj ked sam vies ze tam vojdu 2 az 3l. Osobna skusenost a pravdu nemas ako obhajit. Najlepsie si pri tom stat a divat sa ale to oni velmi neradi. Citovat
vlado-.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: RychJ-1 Taková rychlovka to nebyla, bylo to rozebrané od uterka... Ale dělalo se na tom chvilkama.. Jinak to s tím rpfouknutím byl první rozdíl mezi novým a starým cidlem a jen napad jak by se mohl dát poznat. Cece to jsi to nemohl napsat driv, kdyz to bylo cele rozebrane a na heveru? Ted uz je auto komplet a jezdi jako drak. Nevim kdy se dostanu na hever... mimochodem, za 175 000 je tvoje.. [upravil dne 29/1/09 RychJ-1] Na popis zvrchu staci otvorit kapotu a trosku sa popozerat a ak nemas spodny kryt tak sa to da trebars aj zrkadielkom.... no neva budem sa trapit dalej. Citovat
RychJ-1 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Jiztra na to juknu, spodní kryt tam mam... pokud to pujde zhora, vyblajsknu ti to Citovat
Guest balvan307SW Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Tak sme potom patrali pri napojeni na diagnostiku,preco to vyhadzuje ten \"Antipolution fault\" a zistili sme,ze tlak vo FAP je je ok,takze dalsie podozrenie padlo na snimac hned na vrchu motora,ktory sme precistili a stale to po vymazani vybehlo.No zvlastne na tom je,ze to vybehlo pri jazde a to konkretne ak sa auto roztahovalo zo spodnych otacok (pod 2000ot.na 4ke)ak to bolo nad,tak nic.Tak sme este mierne upravili spodnu krivku chodu ale znova to vyhodilo,tak dalsie podozrenie bolo na nejaku tycku ci co v turbe ze sa moze zasekavat ci co,moc tomu uz nerozumiem,kazdopadne po upraveni krivky chodu to takmer prestalo(uz som sa tesil ze je tomu koniec a pri poslednej ceste znova...). Šindy 307 SW 125 kW tiez chipovany?Je tam toho treba asi viac nez len prevrtat FAP 15 vrtakom(aditivum,vyradit fap na pc?) ladis307 ty si o tom tiez nieco zacal... [upravil dne 4/2/09 balvan307SW] Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Dal jsem za úkol známemu, aby se podíval na to jak to na PC odstranit aby nehledal fap.A to aditivum - tam se dala lít nafta jak už tu někdo psal, ale doplnění se musí přes PC.Tak to se taky bude muset odstranit. Lepší by bylo ale ten fap vykuchat úplně né. Citovat
Guest balvan307SW Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Šindy 307 SW 125 kW ...Lepší by bylo ale ten fap vykuchat úplně né. to vyzera ako najlepsia cesta k uspechu+zvysi sa vykon...len co to vsetko bude obsahovat...? Citovat
dizzi Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Ja mam 307 2001 79 kw a najazdene 118000km a Fap este ok.Akurat som doplnoval aditivum pri 110000km a vsetko je zatial ok.Na diagnostike mi povedali,ze Fap je zaplneny asi tak na polovicu a to mal byt meneny pri 80 000km.Tiez som mal hlasku Antipolution fault a nato unblock diesel filter a hadzalo mi to auto do nudzoveho rezimu,ale chyba nebola vo Fape,ale mal som prasknutu hadicu na sani.Tu hornu najvacsiu!!!Odkedy som ju vymenil nemam ziadne hlasky a auto taha super... Citovat
Guest balvan307SW Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 no mne vyhadzuje hlasku \"antipolution fault\" ked taham zo spodnych otacok(napr.roztahujem z pod 2000ot.na 4ke) a ked \"tomu dupnem\" 150 a viac cestou domov,popripade po ceste prepalujem filter vo vysokych otackach(4ka,3500-4tis.ot par minut),tak na druhy den rano musim doplnat cca. 2-3dcl.chladiacej kvapaliny.Neviem ci to ma spojitost,skor si myslim,ze niekde v spoji to nebude zvladat ten tlak.Vytekanie nikde v motore nevidno... Citovat
siskin Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Pani, ja mam otazku ohladom plnenia aditiva. Ked mi nesvieti kontrolka a dolejem si aditivum este pred jeho uplnym vycerpanim musim stym ist na diagnostiku aby mi tam nastavili plnu hladinu ? Citovat
siskin Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 aj som si myslel,... kolko priblizne stoji aditivum ked si ho kupim sam. Pripadne kde sa to da este zohnat okrem servisu ? Citovat
f1nger Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Jak zjistim kolik mam v ty nadrzi aditiva? Citovat
sekaj Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Úplně jednoduše.Nádržku máš po levé straně,po směru jízdy,u nárže.Je průhledná,tak uvidíš stav. Citovat
marek 406 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Já bych měl zájem, chci kupovat Peugeot 407 a ten fap mě už rozčiluje teď. Bydlíš v Bystřici?? Mám to k tobě 150km což by šlo. Příští týden bych ho kupoval tak to předem můžem dohodnout atd. Citovat
Michael coupé Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 co prosím znamená system engine anti polution defective ? - už vím Og adetiva,teď už jen otázka kde ho koupit v peugeotu si řekli 5500Kč [upravil dne 25/9/09 Michael coupé] Citovat
zborda Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Původně zaslal: sekaj Původně zaslal: Matino Ohladne toho navodu, Tak som pytal ludi co si o tom mysli. A povedali, ze je to hlupost. Nema to zmysel. A to som sa pytal mechanika z peugeotu. Ale aj ´fajsmekrov´co vozia francuzov. Akurat mi napojil auto na pc a spustil tam regeneraciu fap filtru. Ale aj tak je to otazka casu kedy ho budem musiet menit. Podle mýho pokud se ti bude pravidelně provádět REGENERACE,nebude mít tu možnost ucpat se až do té míry,že ho bude třeba vyměnit.Takže si to hlídej.Regeneraci poznáš na jízdě.Mírně jako by autí cukalo.V tu chvíli ho musíš protáhnout a jízdu nepřerušovat.Jinak se ti proces vypalování přeruší a postupně se filtr ucpává. koupil jsem ted SWéčko s Fapem a a při 1700 otáček auto mírně cukne,tak nevím jestli je tohle ten důvod:myslim Citovat
Matuzalem401 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 DanculD: Final CD-Zilina a Prievidza jeden z najserioznejsich Peugeot servisov na Slovensku dokonca po sondovani cien za pracu u garazovych servisov a u nich minimalne rozdiely a origo diely.Uz ani nespekulujem a idem rovno tam .FAP presne ako piete vystriekat horucov vodov pod tlakom a ide sa veselo dalej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.