Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych poradit--dát odhad ceny--na moji sbírku CD,DVD, Video kazety..., je to všecko origo s bookletama, žádné kopie podomácku :bojim, když jsem je kupoval byly ceny kolem 500 a výše, některé i 1000, samozřejmě dneska jsou ceny jinde..., díky za Váš odhad :)

DSCN0039.JPG

DSCN0040.JPG

DSCN0043.JPG

DSCN0044.JPG

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Milan+ napsal:

průšvih je ten,že každý si to dnes stáhne z netu

Né, dneska je to na Streamovacích službách v v lepší kvalitě než to co je na CD. Tak co by to někdo někde stahoval, i to je problem, kvuli streamu to nikdo ke stažení ani nenabídne.

Ale ten tip na Aukro je asi to nejlepší co se s tím dá dělat, třeba se někdo skalní přes tato media chytne, nebo pak skupiny na FCB s CD/DVD zaměřením.

Jako sbírka to hodnotu určitě má, navíc pokud je to komplet diskografie.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

sbíral jsem jenom řadová alba, měl bych mít všecko, k tomu i něco bokem, co mi protlačil v obchodě..., mám i několik knih z origo vydavatelství, ale za pár korun to nedám--je to přece jen citová investice, kterou ovšem nikdo nezaplatí, jasně 😉, tak jsem aspoň Ozzymu a Sabbatům přispěl na lepší živobytí 🙈😂, tak to po mě asi zbyde..., díky všem za reakce :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...