ozzy56 Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 potřeboval bych poradit--dát odhad ceny--na moji sbírku CD,DVD, Video kazety..., je to všecko origo s bookletama, žádné kopie podomácku , když jsem je kupoval byly ceny kolem 500 a výše, některé i 1000, samozřejmě dneska jsou ceny jinde..., díky za Váš odhad Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 Pěkná sbírka Teď už je jasné proč máš nick Ozzy ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 průšvih je ten,že každý si to dnes stáhne z netu. Hoď to na Aukro od částky co si představuješ a uvidíš. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 (upraveno) před 2 hodinami, Milan+ napsal: průšvih je ten,že každý si to dnes stáhne z netu Né, dneska je to na Streamovacích službách v v lepší kvalitě než to co je na CD. Tak co by to někdo někde stahoval, i to je problem, kvuli streamu to nikdo ke stažení ani nenabídne. Ale ten tip na Aukro je asi to nejlepší co se s tím dá dělat, třeba se někdo skalní přes tato media chytne, nebo pak skupiny na FCB s CD/DVD zaměřením. Jako sbírka to hodnotu určitě má, navíc pokud je to komplet diskografie. Upraveno 3. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2025 Autor Odesláno 4. červen 2025 sbíral jsem jenom řadová alba, měl bych mít všecko, k tomu i něco bokem, co mi protlačil v obchodě..., mám i několik knih z origo vydavatelství, ale za pár korun to nedám--je to přece jen citová investice, kterou ovšem nikdo nezaplatí, jasně , tak jsem aspoň Ozzymu a Sabbatům přispěl na lepší živobytí , tak to po mě asi zbyde..., díky všem za reakce pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.