Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čau, chci manželce dodělat origo přední parkovací senzory. OEM čidel je jak zadní, to problém není, držáčky jsou poměrně mastný, ale to by vyřešil 3D tisk. Nicméně informace co jsem hledal na netu se rozchází u jednotky. Někdo tvrdí, že jsou uni a umí jak zadní tak přední, je to jen otázka dokódování a zapojení, někdo zase, že ne každá jednotka umí i přední a bylo by nutné ji vyměnit. Netuší náhodou někdo, případně nemá schéma nebo nějaký návod na dodatečnou montáž (zapojení + správné rozmíštění senzorů)? Hledám hledám, a nenacházím, a i na vrakáčích jsem zatím na kus s předním asistentem nenarazil, abych si případně vybrakoval kabely, konektory, jednotku a držáčky s rozmíštěním :D 

Jinak je to full CAN, VIN VF3EBRFJF13360890 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Tak to má koukám vepředu taky každý auto jinak, já co jsem dohledal na netu fotky, tak 2 byly v mřížce a 2 boční v tý liště na nárazníku. Teď si vybrat :D Zejtra mrknu, co tam mám vůbec za jednotku.
DB6C0F27-C241-43F9-BF15-2F050B0C3144.thumb.png.c6cbdadc91b565b348c54c7ec87b6272.png

Odesláno

Jak C8 tak 807 to má podle těch obrázků jen v mřížce, takže je dost možný, že je vícero variant. Nicméně to nevadí, do mřížky se mi bude držák tisknout lépe, jen obyč "U" tvar s dírkama na šroubky. Díky :) 

Odesláno (upraveno)

prave ze ta C8 na obrazku ma drzaky do pevneho plastu takze jen asi spatny ilustracni a skutecnost je v tom narazniku co si poslal
u 807 to jsou drzaky mezi 2 zebra jen tu dirku na kraji do plastu mrizky asi je potreba udelat 
premyslim ze skocim kouknout se nam tady jedna 807 v exlusivu parkuje jak presne to tam ma :D (pokud) to tam ma 

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...