viktorg Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Neviem co sa stalo, ale na displeji sa mi pred ubehnutymi kilometrami ukazuje servisny kluc. V januari som menil olej a nastavil som si servisny interval na 20 000km. (postup bol uvedeny tu). Vsetko bolo ok.Az doteraz. Ziadna kontrolka mi nic nesignalizuje, aj auto ide v pohode. Teraz mam na tachaci 96752km. Neviem preco mi signalizuje servis... Nemam ani najmensieho podozrenia na nic.Vsecko je OK. Iba ma to stve,aby som nieco nezvoral. Citovat
bladerunner Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 a koľko km si prešiel od toho januára? Citovat
viktorg Odesláno 27. červen 2006 Autor Odesláno 27. červen 2006 Este mi ukazuje 11 100 do výmeny Takze tym to nebude. Citovat
bedo Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 mne ten kluc svieti aj ked mam malo nafty, naplnim nadrz a v pohode zmizne:) Citovat
Dakaros Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Měl jsem pocit, že olej se má měnit každejch 10 000 km. Nemůže to být tím? Citovat
tříprs?ák Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 cau ten klic ti muze ukazovat treba serv.prohlidku me to delalo taky.no a k tomu oleji ja menim po 15 ale vetsinou driv.zalezi jakej olej si koupis znamej jezdi do peugeotu a tam mu davaj olej na30tkm:o Citovat
viktorg Odesláno 29. červen 2006 Autor Odesláno 29. červen 2006 Ja tam mam Castrol Softec 5w40 tak si myslim,ze na tento olej v pohode 20tis.kn najazdim. Mozno to ukazuje srvisnu prehliadku,ale nemam sajnu podla akej logiky . Nasledujuca by mala byt okolo 120 000km ale podla mna sa interval nastavuje cez tlacitko nulovania denneho pocitadla km,ako to bolo tu uz popisane a nie diagnostikou. A co je hlavne chcel by som to odtial nejako dostat. Lebo mi to dost prekaza. Citovat
P607Olda Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Běžně - před nastartováním mi to ukazuje klíč a kolik je do výměny. Po nastartování klíč zmizí a jsou tam ujeté km. Během posledních 1000 km do výměny svítí klíč celou dobu jízdy, a jsou tam ujeté km. Citovat
P607Olda Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Nastavení servisního intervalu: vypni klíč drž tlačítko nulování a zapni klíč, drž tlačítko na displeji odbíhá od 20 do nuly - tehdy bys to asi měl pustit, aby zůstala zapsaná jiná hodnota, než 20 t. Vypni klíč. Nevím teď jestli klíč do první nebo druhé polohy, bylo to tady někde popsáno. Citovat
viktorg Odesláno 29. červen 2006 Autor Odesláno 29. červen 2006 1.Běžně - před nastartováním mi to ukazuje klíč a kolik je do výměny. 2.Po nastartování klíč zmizí a jsou tam ujeté km. Během posledních 1000 km do výměny svítí klíč celou dobu jízdy, a jsou tam ujeté km. TOTO sedí. Lenze ten kluc tam ostava nadalej ! PO nastartartovani nezmizne a mam do dalsej vymeny 11 100 km (ukazuje mi to s tym klucom pred nastartovanim). A po nastartovani mi ukazuje stav km a kluc pred tym. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.