Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chlapi potreboval by som poradiť ohľadne mojej 407 je to 2hdi,stretol sa už niekto s preskocenou reťazou medzi vačkami?

Upraveno uživatelem Lego
Odesláno

Uprav si název vlákna, aby odkazoval na problém. Když se budou všechna vlákna jmenovat podle automobilky a modelu vozu, tak na fóru nikdo nic nenajde. 

Tento název odporuje pravidlům fóra bod č.3. https://www.peugeot-club.com/guidelines/ . Pokud nebude název upraven do 24 hod., bude vlákno odstraněno!

Pro rychlé vyřízení použij po úpravě tlačítko "Nahlásit"

Děkuji, že nepřiděláváš práci týmu moderátorů

PS: kde přesně v motoru máš ty "mačky"? 😆😉

• Lego changed the title to Rozvody a vackova reťaz u Peugeot 407
Odesláno

Ako sa to prejavuje?Ja mám nabehaných 360000 a problém mi nastal keď som vytočil motor do 4000 a prestal ťahať o potom začal dymit,v Peugeote povedali že sú to vstreky ale jeden mechanik mi tvrdí že mi to preskocilo

Odesláno

ahoj, závadu od PC asi nevyřeším, ale jezdit s HDI stejně jako s benzínem povede k častým poruchám--přečti si něco o naftových motorech atd., vysoké otáčky jim škodí, jejich přednosti jsou ve vysokém kroutícím momentu v poměrně nízkých otáčkách při nízké spotřebě paliva :myslim

Odesláno

Áno v niečo málo o motoroch viem a nejazdim stým ako z benzínom,toto bola taká náhoda keď som vychádzal z obce hore kopcom tak som to trochu viac vytocil

Len som chcel poradiť

Odesláno

Fascinuje mě "univerzální" diagnóza "to jsou vstřiky" vyřčená bez znalosti čehokoliv dalšího. Že to takhle plácne garážové kopyto, asi aby si udělalo "vatu" na řešení metodou pokus omyl, ale i přímo v Peugeotu??? 🙄

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...