Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes se mi rozsvítil žlutý trojuhelník.Svítí trvale. Rozsvítí se po otevření auta, svítí pořád. Dle servis knížky pokud svítí trvale mám se podívat na displeji co to bude psát , jenže po kontrole to npíše  bez závad.Ale kontrolka svítí dál.Nevíte na co se podívat a zkontrolovat ?  5008 1.2puretech 96kw 2017

3.jpg

2.jpg

1.jpg

svítí trvale.jpg

Odesláno

To svítí ale dle návodu :

-svítí trvale, doprovázená blikáním a poté trvalým rozsvícením symbolu klíče údržby.

-Byl překročen termín pro pravidelnou údržbu.

-Pouze u verzí Diesel Blue HDi. Pravidelná prohlídka Vašeho vozidla musí být provedena co nejdříve.

a Mě tam klíč nebliká jen svítí a navíc je to jen u HDI dle servis. knížky .......

Odesláno

Máte pravdu , byl to interval servisu. Po otočená klíče jsem držel ten čudlík na budíku a zmizelo to......

Jen se zeptám 11.4 2024 byly dělaný new rozvody a olej , filtry. Takže je to tedka rok. Manželka s tím od výměny najela cca 6000Km Mám už radši olej a filtry ted vyměnit když je to rok nebo počkat až najede k 10,000 km ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...