Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 15 minutami, ozzy56 napsal:

jestli myslíš Tichého na Rudné, tak jsi asi jediný, kdo je spokojen 😇, v Havířově nevím-neznám

Hele OZZY, nikoho jsem nevyzdvyhl jako, ze je to v poho, ale pořád lepší než v Havru. Přiznávám, že jsem už zaujatý a moc možností není.

Odesláno
před 12 minutami, marabu napsal:

havířov a ostrava je jeden majitel taky Tichý 

Ale to já vím taky! Hodnotím dle zkušeností.  Co se týče problémů s rádiem tak to jsem zvládl sám po zkušenosti s Peugeot Havířov.

Odesláno (upraveno)

já si myslím, že jim dáváme pravé peníze, nee falešné, takže problém s vozem by měl vyřešit výrobce ihned :myslim

pokud toho není schopen, pustil na trh polotovar a měl by reagovat snížením ceny :myslim

staré rohlíky taky mají nižší cenu než čerstvé pečivo :roker

místo toho mlží, lžou, snaží se z nás dělat blbce--i když jsem si vědom, že i mezi náma zákazníkama jsou exoti :roll, já myslím spíše situace, kdy je vše jednoduché a všem jasné a přesto řešení problému je v nedohlednu :grr

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

O tom čo som sem dal otázku o testovaní radia tak problém už nie je. Preto si myslim že čo som mal najnovší softvér tak ten tam robil problém od dňa čo som to dal do tovarenskeho nastavenia problém nie je a to som absolvoval behom dvoch dní trasu Nitra - Bratislava - Praha - Plzeň a naspäť. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes ráno jsem četl o novém Android 11, který krom vylepšených funkcích bude mít spojení ANDROID AUTO s infotaimentem vozu bez připojovacího kablu. Za sebe říkám super. Pro mnohé a já patřím mezi ně, kteří přišli o Mirror Link u Samsungu je to dobrá zpráva. Na druhou stranu co se mne týče nákup Samsungu Galaxy S20+ byla chyba, jelokož můj ONE PLUS 7 Pro je zatím to nejlepší co jsem měl a s infotaimentem auta se mi spojí okamžitě. Zdar a sílu.

Návštěvník
Odesláno

U Peugeot to Android Auto bezdrátově nepůjde si myslím. Musí to umět i jednotka v autě a ne jen mobil. Jinak já mám Samsung taktéž - Galaxy Note10+ a nemám sebemenší problém, spojení je okamžité tak nevím co tou chybou u Samsung myslíš. 

Odesláno
před 23 hodinami, HanysR napsal:

U Peugeot to Android Auto bezdrátově nepůjde si myslím. Musí to umět i jednotka v autě a ne jen mobil. Jinak já mám Samsung taktéž - Galaxy Note10+ a nemám sebemenší problém, spojení je okamžité tak nevím co tou chybou u Samsung myslíš. 

U Samsungu donedávna fungoval Mirror Link, Samsung tuto funkci zobrazení opustil....zmiňoval jsem ML, ale ne Android Auto.

Odesláno

Jasně. Myslel jsem že mluvíš o AA protože zmiňuješ že Oneplus je nej a spojí se hned přitom Oneplus nemá ML. Má to pár značek a ty to pomalu stejně opouští. ML to má bohužel za sebou. 

Odesláno
před 15 hodinami, zzipCZ napsal:

přes co to to bezdrátově půjde? wifi v autě mám tak že by....

Půjde to přes WIFI, četl jsem, že by měl mít mobil v sekci Hotspot a tethering pásmo přístupového bodu 5,GHz.

Odesláno
před 1 minutou, HanysR napsal:

Jasně. Myslel jsem že mluvíš o AA protože zmiňuješ že Oneplus je nej a spojí se hned přitom Oneplus nemá ML. Má to pár značek a ty to pomalu stejně opouští. ML to má bohužel za sebou. 

Tak!

Odesláno

Ahoj.

Novinka ve fázi testování a startupu je super. Postačí jí spojení s autem pomocí USB a o bezdrátový Android Auto se postará ta krabička. Je to reálná šance jak dostat Android Auto i do starších jednotek SMEG+ . 

Za  cenu 55 dolarůby to bylo mega super!

Mára

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 29. 7. 2020 at 19:38, mirokoud napsal:

Přidávám nejnovější mapové podklady TomTom pro rádia NAC 

http://download.tomtom.com/OEM/PSA/MAP/PSA_map-eur_18.0.0-r0-NAC_EUR_WAVE2.tar

Ahoj mirokoud,

Mám v mém 308 sw 2017 navigaci Tomtom, stáhl jsem si tuhle aktualizaci a spustil ji. Normálně se to načetlo, spustila se aktualizace, ale asi v půlce se to zastavilo a navigace už nenaběhla vůbec. Nevíš co bych mohl dělat špatně? Nic to po mě nechtělo tak jsem neměl žádnou volbu to pokazit. Neměl by se v nějakém souboru na USB před instalací třeba zadat VIN? Dík za příp radu..

Odesláno

Tvůj email prosím.

Postupuj dle návodu.Myslim,ze do složky licence, kterou máš vytvorit do naformátovaneho USB na FAT 32 más napsat VIN.

DRŽ SE POSTUPU!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...