Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ačkoli jsem spíše vyznavač přirozené elegance našich Pežo, po nákupu dráčko-potahů, které rozzářily i vnitřek mého vozu do krvavě červené barvy, instalaci dráčko-držáku na CD se stejným motivem, po čase jsem neodolala instalaci a-la-chrom dráčka, který nakonec skončil na víčku nádrže...

Dneska jsem náhodou natrefila na další dračí blbůstku a tak mám nakonec tůnink i já (vydrží asi 10 dní):D:D:D:D:D:D

Hned jsme se s Miláčkem a naší dračí smečkou vyfotili :aut

Nikdy bych tomu nevěřila, ale prostě mně se moje autí takhle líbí a mám ho ráda....teď už spolu zase ladíme :D

milacekauticko.jpg

[upravil dne 23/6/06 Netopýrka]

Odesláno

Týjo netope, ty jsi ale tuňák...:D Pěkný dragouny na sobě máte oba dva jak čebrňák, tak i ty! Jak dlouho ti to vydrží, do srazu snad jo, ne? Čebrňák to má asi na furt, že jo?

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Týjo netope, ty jsi ale tuňák...:D Pěkný dragouny na sobě máte oba dva jak čebrňák, tak i ty! Jak dlouho ti to vydrží, do srazu snad jo, ne? Čebrňák to má asi na furt, že jo?

No do Šebe ti moji dracci určo nevydrží...a červeňák už to má přes měsíc, je to v podstate samolepka, takze sundat to pujde, ale zatim se mi to libi....jinak krome samolepky clubu na aute zadne ptakoviny nemam a tohle je tak maximum, co jeste snesu....

Odesláno

Hele, jak dobrý - asi neni nutný se rozplývat až do stropu, ale gut. Co však kazí fotku - a možná to byl záměr - nevim, nicméně - irituje mě ta kábelka na plechu... a snad i procítěnější, ne tak odevzadnej pohled... Dyk to umíš Netopejrko, taxe to snaž prodat ne? :D:D:D

Odesláno

to Hadra: ne, tento paznecht je daný přeražením v dětství a následným křivením 8 let na kroužku umělěcké grafiky (rytí, kresleni, atd.) :)

to Hics: tak kabelky jsem se taky zděsila....ale umazat to nešlo, holt daň za blbost, ale vzhledem k její barvě jsem jí nechtěla dávat na zem nebo auto znovu odemykat...proste mi to nedoslo, ze tam vlastne bude videt :D Výraz byl odevzdaný proto, že se zcela běžně nefotím na ulici tak, že v bílých šatech klečím nalepená u auta a nečučím na víčko od nádrže jak automobilová onanistka :D :D :D Bylo to takové divné celkově :D Víceméně šlo pouze ukázat ty dva draky a nějak úplně neblbě nešlo fotku ořezat - toť vše, příště se polepším...:D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...