Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte o nějakým šikovným autoelektrikáři v Praze? Známýmu na feldě pořád něco vybíjí baterii, už odpojil radio, alarm, ale nepomohlo to. Po týdnu stání je baterie kaput. Navíc ta baterie je úplně nová a dělalo to i se starou baterií.

Odesláno

No tohle všechno by se asi dalo udělat ale on je na to asi levej a já mu to opravovat nebudu, tak sympatickej mi není. Proto jsem zadal dotaz na toho elektrikáře.

Odesláno
Původně zaslal: anawarr

vsadil by jsem se, že je někde ve zkratu ukostření, nebo nedobijí altík:D

[upravil dne 22.6.06 anawarr]

Já jsem to řešil před týdnem u své 405.Byl to altík!Nechal jsem udělat komplet repas a je to v naprostém pořádku.:papa...Stačí změřit a to mu udělá každý slušný mechanik...!!!!:D

[upravil dne 22/6/2006 Smeták]

Odesláno

Autoelektrika - slušnej servis je po Zahraďákem (když pojedeš z jižní spojky k Strašnickému vlak. nádraží, tak je mezi viadukty velká cedule AUTOELEKTRIKA). Je to tam ale na objednání předem.

Další servis, kde jsem měl dobré zkušenosti je AUTOELEKTRIKA u Anděla - jedeš - li od Smíchova, tak je to v poslední ulici před křižovatkou Anděl vpravo

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Autoelektrika - slušnej servis je po Zahraďákem (když pojedeš z jižní spojky k Strašnickému vlak. nádraží, tak je mezi viadukty velká cedule AUTOELEKTRIKA). Je to tam ale na objednání předem.

Další servis, kde jsem měl dobré zkušenosti je AUTOELEKTRIKA u Anděla - jedeš - li od Smíchova, tak je to v poslední ulici před křižovatkou Anděl vpravo

Ok díky, řeknu mu ať to tam zkusí. A na tom zahraďáku to myslíš někde na Záběhlický u těch viaduktů?

[upravil dne 23/6/2006 Driver]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...