Driver Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Nevíte o nějakým šikovným autoelektrikáři v Praze? Známýmu na feldě pořád něco vybíjí baterii, už odpojil radio, alarm, ale nepomohlo to. Po týdnu stání je baterie kaput. Navíc ta baterie je úplně nová a dělalo to i se starou baterií. Citovat
Kurt Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Nestačilo by ampermetrem proměřit proud procházející přes pojistky? Citovat
Dundee Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Stačilo. A taky by nebylo marný zkouknout, jestli se někde nedotýká drát, ve kterém je normálně živejch 12V kostry. Citovat
Driver Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 No tohle všechno by se asi dalo udělat ale on je na to asi levej a já mu to opravovat nebudu, tak sympatickej mi není. Proto jsem zadal dotaz na toho elektrikáře. Citovat
Dundee Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Takže známej, ale nasympatickej... Nemám rád koncernový plečky, takže k tomuhle se nenabídnu... Citovat
malypeto Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 A co osvetlenie batozinoveho priestoru? Citovat
Smeták Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Původně zaslal: anawarr vsadil by jsem se, že je někde ve zkratu ukostření, nebo nedobijí altík:D [upravil dne 22.6.06 anawarr] Já jsem to řešil před týdnem u své 405.Byl to altík!Nechal jsem udělat komplet repas a je to v naprostém pořádku....Stačí změřit a to mu udělá každý slušný mechanik...!!!! [upravil dne 22/6/2006 Smeták] Citovat
malypeto Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Ja som mal na 1,9D felde raz zlepene rele zhavenia,raz furt svietilo svetlo v kufri,raz isiel stale vetrak chladica a raz zhorela do tla od vedlastojaceho BMW: Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 Autoelektrika - slušnej servis je po Zahraďákem (když pojedeš z jižní spojky k Strašnickému vlak. nádraží, tak je mezi viadukty velká cedule AUTOELEKTRIKA). Je to tam ale na objednání předem. Další servis, kde jsem měl dobré zkušenosti je AUTOELEKTRIKA u Anděla - jedeš - li od Smíchova, tak je to v poslední ulici před křižovatkou Anděl vpravo Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2006 Autor Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Autoelektrika - slušnej servis je po Zahraďákem (když pojedeš z jižní spojky k Strašnickému vlak. nádraží, tak je mezi viadukty velká cedule AUTOELEKTRIKA). Je to tam ale na objednání předem. Další servis, kde jsem měl dobré zkušenosti je AUTOELEKTRIKA u Anděla - jedeš - li od Smíchova, tak je to v poslední ulici před křižovatkou Anděl vpravo Ok díky, řeknu mu ať to tam zkusí. A na tom zahraďáku to myslíš někde na Záběhlický u těch viaduktů? [upravil dne 23/6/2006 Driver] Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 řekl bych, že má na mysli tohle: http://www.dwservis.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.