Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, přicházím s prosbou o radu.

Myslíte že sedačky z 206 3dv budou sedět do 307 3dv. Nebo spíš mám ty sedačky hledat v 307 cc? Příjde mi že 206tek v 3dv verzi je víc než obojího.

Odesláno

Místa pro šrouby jsou jinde s asi bude i jiná "rozteč " kolejnic. To bych musel změřit ( mám 206 i 307 ) . Takže shánět z 307 nebo to nějak upravit. 

Podařilo se mi sice sehnat všechny sedačky z třídvéřové 307, které jsou sice lepší,  než to co je v autě,  ale taky nejsou sto pro. Asi vezmu ještě nějaké z normální a budu si hrát na čalouníka.  ( zkusím předělat výplně)

Odesláno
před 24 minutami, PaKr napsal:

Místa pro šrouby jsou jinde s asi bude i jiná "rozteč " kolejnic. To bych musel změřit ( mám 206 i 307 ) . Takže shánět z 307 nebo to nějak upravit. 

Podařilo se mi sice sehnat všechny sedačky z třídvéřové 307, které jsou sice lepší,  než to co je v autě,  ale taky nejsou sto pro. Asi vezmu ještě nějaké z normální a budu si hrát na čalouníka.  ( zkusím předělat výplně)

díky, těch 307 3dv moc nevídám bohužel... Nefunguje mi tam vyhřívání a spolujezdec nejde "sklapet" přes to madlo a navíc už jsou fakt takové rozsezené, tak jsem si řikal že nejjednodušší už by byla výměna

Odesláno

Jiné zřejmě nebudou pasovat. Obtelefonuj všechny vrakáče. Mám vyzkoušeno na 307, že sedák spolujezdce pasuje na řidičovo místo. Sklápění - opravíš. Vyhřívání - už jsem to kuchal, záleží jenom na tom, že 307 má potah lepený na molitan. Prokleklý drát lze spojit lisováním, trubičkou, a pokud vzpomínám, byl tam ještě teplotní spínač.

I z vrakáče budou už rozsezené - proto jsou lepší spolujezdcovo.

Odesláno (upraveno)

Třídvířko s výhřevem? :o to je vzácnost na druhou.  To asi neseženeš... vůbec ve 307 moc výhřev nebyl... 

V tom švagrovém je u spolujezdce přetrnuté lanko od toho madla, ale ty sedačky jsou celkově kaput, proto jsem sháněl jiné. 

@P607Olda smutné je to, že na 206 ( i na 406 ) jsem sehnal pěkné sedačky celkem bez problémů,  ale na 307 je to všechno rozsezené....:(

EDIT: ještě dobrá poznámka od švagra.  Zkusit sedačky z C4. Ta je příbuzná s 307. Tak by mohly sedačky pasovat,  třídvířek bylo taky víc a větší šance,  že budou mít výhřev. 

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno (upraveno)

Na výhřev je tam dečka (jedna na záda, jedna na prdel), zapojené zvlášť, teplotní čidlo, chytré relé a hlavně senzor obsazení sedadla. A ty rády odchází :) Rozeber konektor zespod, zjisti, co kam vede (bacha, je tam i konektor na bag). A proměř odpor deček a zda funguje onen spínač. Je jakoby uprostřed sedáku vzadu. Já už ho jednou měnil. Cca tady. Jde poměrně slušně vyndat. 

Měl jsem výhřev v modrých látkových, tam byly KO dečky, tady na polokůži odešly ty spínače. 

20250108_182528.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...