Charlie 1 Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 Ahoj, ma zde někdo zkušenosti s BG? Koukám na Rasto Chvalu a pěkně udělané video, ale reklama je mocna věc a vysledek druha....proč se ptám, bracha potřebuje na Multivanovi vyčistit motor a bylo mu to doporučeno....takm jestli to opravdu pomuže nebo to je nanic...díky za za info Citovat
Milan+ Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 Zkus zavolat bývalému členu,Stibto, ten to dělal. Citovat
Chip Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 Produkty BG pouzivam hlavne vyplach oleje to je BG109 a cisteni palivovych cest a prisady do paliva. Ucinky jsem videl hlavme na motorech kde se pouzival pravidelne byl proste cistej. To co se pridava do paliva nebo do oleje asi funguji ale neni to jak zjistit. Ale uz jen podle zapachu to je ucinne. Citovat
patt Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 Zkoušel jsem udělat pokus s BG EPR na dekarbonizaci u 30let starý vyhujdaný 605 2.1TD. Po naliti jsem ji nechal vrčet na zvýsenej volnoběh, bylo slyšet že se mnohem zvedla hlucnost motoru, ale jsou tam KO hydrostely, tak jak se ten olej naředil BG kem, tak to dělalo ještě větší kravál... po dekarbonizaci jsem peclivě nechal všechno vykapat, nalil obyc olej a filtr, najezdil asi 50km do města a opět olej vylil a nalil pak už finalni novej olej s filtrem. Motor po čase trochu utichl, jede to asi nějak stejně, spotřeba oleje je cca stejná, možná se trochu srovnaly tlaky, jelikož kdysi to mělo rozházený komprese a na volnoběh to šlo jak pumpa na houna a teď docela dobrý. Citovat
davidse Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 Jednou jsem to dělal nevím přesně plechovka měla 325-375 ml malít do oleje ujet cca 15 km nebo nechat běžet na místě asi 15 minut, nalil jsem plechovku do oleje ujel 20 km a šel do servisu měnit olej už jt bude 3 roky Citovat
davidse Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 Hlavně to nedělej jako superodborník na videu pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. prosinec 2024 Odesláno 16. prosinec 2024 on jeste nekdo na tvrdeho Boba kouka ?? ten ma tvrdeho boba kazde rano a pak vymysli takove pipoviny Citovat
Ferry Odesláno 17. prosinec 2024 Odesláno 17. prosinec 2024 zkousel jsem BG 109 + BG 120 a následně BG112 do ty moji 1,4hdi ve 206 a myslim, ze nejaky efekt to fakt ma. Subjektivne hned po vymene mi prislo, ze motor se ztisil a bezel hladceji. Olej vydrzel delsi dobu svetlej, ted po 9000 uz je zas samozrejme cernej, ale bez toho proplachu byl cernej hned, jen co se motor nastartoval. Merit tlaky a jiny cachry jsem po proplachu nezkousel, takze to zodpovedne nereknu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.