Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý večer, mám stejný problém. Celkem tři pokusy a všechny dopadly stejně. Po chvilce hláška aktualizace se nezdařila. Peugeot 2008 rok výroby 2022

Upraveno uživatelem Jarda Kozák
Odesláno

Děkuji za informaci.

Tak to vypadá na problém staženého souboru a vzhledem k tomu, že na tom člověk nemá co pokazit (není co nastavovat), tak je problém u nich.

Asi nezbývá, než počkat na jinou verzi a zkusit to znovu za nějaký čas...

Odesláno

Ahoj, s aktualizací map to mám stejné ( 508 - 2019 ) když už se zdá že se proces aktualizace spustil,  po chvíly hláška "aktualizace se nezdařila". Zkoušel jsem 2x jinou flashku a asi 10x spustit a nic. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chlapi, nabídlo vám to nějaké ty mapové podklady pro stažení? Myslím, za nebyly už pěkné dlouho a teď po té nefunkční aktualizaci už žádná náhradní není. V mobilní aplikaci mi to píše, že poslední 16.0.0r0, ale to byl právě teď nedávno ten nefunkční paskvil. To jsou takoví mimoni? Štve mě, že když si platím Connected navigation pack, degradujou to zase mapovými podklady. Myslím, že nové mapy jsou snad 4x do roka, ale ne u Peugotu s TomTomem... 🙁

Odesláno

Ještě mě napadlo se mrknout v autě na ty mapové podklady a jsem v šoku, že jsou tak staré... Vyloženě si nepamatuji, kdy naposledy jsem aktualizoval, ale vždy to dělám, když mi vyskočí upozornění v MyPeugeot app na mobilu. 

Jakou verzi máte vy, jestli můžu poprosit? Je možné, že nejsou mapy už více, než rok?

viber_image_2025-12-14_16-18-12-173.thumb.jpg.ba8c41b280a6b2850643457f75661176.jpg

Odesláno

1,5 roku staré mapy, to je na Stelantis ještě dobrý ;) 

Dal jsem tam namátkové nějakou 5008 2022 a vypadá to stejně :myslim 
image.png

Odesláno

Děkuji za reakci a ověření.

No, mně to přijde jako hanba Stellantisu 😄

Teď jsem si vlastně uvědomil, že jak to nedávno nabízelo aktualizaci mapových podkladů 16.0.0r0, tak to byl vlastně downgrade a proto to nešlo instalovat a proto to taky stáhli.

V MyPeageot app na androidu mi to teď ale píše, že poslední verze je právě 16.0.0r0 a přitom je to teda 17.0.0 evidentně.

Takže na jednu stranu můžu být klidný, že to mají všichni stejně a mají 1,5 roku staré mapové podklady a na druhou stranu můžu být neklidný, že je to už 1,5 roku 🤣

Dříve ty aktualizace byly 100% několikrát do roka ale...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hojte.

Díky za reakce.

No jsem trochu v klidu, že není problém u mě.

Ale jako platící zákazník jsem teda znechucen... Už se mi častěji stává, že je buď něco zavřené a nebo dostavěné a vede mě to blbě. A to se tu staví všechno tak dlouho 😄

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Podobně to postihlo i mě. Skončilo to (opakovaně) hláškou, že soubor je poškozený. Bohužel nevím, jak stáhnout soubor s mapovými podklady znovu - na odkazu https://www.peugeot.cz/nabidka/mobilita-a-konektivita/aktualizace-map.html mi to nenajde vůz podle  VIN a pokud zadám typ 3008 a r.v. 2022, tak mě to hodí na stránku, kde najdu akorát odkazy k naistalování appky MyPeugeot, kterou samozřejmě mám...

Odesláno

Poslední aktualizaci map jsem na C5 Aircross dělal v listopadu 2025 na verzi: 17.0.0-r0 a stále mi to nabízí jako novou zase tuhle samou (jestli si ty kódy nepletu) 🙃

Odesláno

Já tu verzi 17.0.0-r0 mám už přes rok :D 

Rozhodl jsem se napsat na import, což mi na lince doporučili. A samozřejmě, je to prý "známé" téma...což je trochu k zamyšlení (známé téma, ale nebudeme ho řešit) :D 

Odesláno

Tak oficiální vyjádření importéra Peugeot:

"děkujeme za Vaši zprávu.

Je nám líto, ale naše společnost se zaměřuje na dovoz nových vozidel Peugeot do České republiky. Poskytovatelem mapových aktualizací je přímo výrobce vozidla - společnost Stellantis. Výrobce nás bohužel neinformuje o tom, kdy a zda bude vydána další aktualizace map. Současně ani z naší pozice dovozce nemůžeme četnost vydání map jakkoliv ovlivnit."

Takže prodat a nezájem :D

Odesláno

Tak NAC je tu od roku 2017 ;) takže 9 let.. tak dlouho nebyly ani mapy na SMEG :) takže chápu.. už prostě další aktualizace pravděpodobně nebude 

Odesláno

Moje auto má mít doživotní aktualizace mapových podkladů zdarma bez ohledu na to, zda si budu nebo nebudu platit Connected navigation pack.

Jen jsem nevěděl, že to bude jednou za dva roky :D

Člověk si platí službu Connected navigation pack a jezdí po na mapě neexistujících kruháčích, dálničních nájezdech a sjezdech - to je masochizmus :D  

Odesláno

Proto jsem přehodnotil přechod na Wave u 508. V podstatě to nemá smysl. Max + v CarPlay/AA, ale otázka, jak dlouho by to ještě fungovalo. Řeknou, že skončila životnost a hotovo :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...