Lukas13 Odesláno 10. prosinec 2024 Odesláno 10. prosinec 2024 Zdravím Vás všechny příznivce zn. Peugeot. Vlastním Peugeot 5008, rv. 2018 a potřeboval bych poradit kde sehnat aktualizace map systému GPS a Operačního systému vozu. Když se to snažím stáhnout z oficiálních stránek Peugeot, odkazuje mne to na kontaktování prodejce, kde mi bylo řečeno, že mne to stáhnou a nainstalují, což může trvat od 2 do 4 hodin práce, se zpoplatněním 1.500,-Kč. za hodinu. Neporadí mně prosím někdo, kde tyto aktualizace mohu stáhnout a nainstalovat si je sám. Citovat
jardas Odesláno 10. prosinec 2024 Odesláno 10. prosinec 2024 (upraveno) Ahoj, zkoušel jsi zde? https://www.peugeot.cz/nabidka/mobilita-a-konektivita/aktualizace-map.html Po zadání VIN ködu nabízí stažení „Peugeot Update“ a přes ten já to stahuji. Flash disk 32GB, FAT32, formátováno programem "Peugeot Update" Upraveno 10. prosinec 2024 uživatelem jardas pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Lukas13 Odesláno 10. prosinec 2024 Autor Odesláno 10. prosinec 2024 Ahoj, ano zkoušel, takto jsem to dělal do ledna letošního roku a od teď mne to již odkazuje na prodejce, tak jsem se tam ptal, a mají to zpoplatněné... Citovat
jardas Odesláno 10. prosinec 2024 Odesláno 10. prosinec 2024 Aha, mně ten program pořád funguje, ale nemám mapy... Víc neporadím Citovat
pavelu96 Odesláno 10. prosinec 2024 Odesláno 10. prosinec 2024 Teď o víkendu jsem přes Peugeot Update stáhl nové mapy a aktualizaci dotykové obrazovky. Mám auto z konce roku 2017 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lukas13 Odesláno 10. prosinec 2024 Autor Odesláno 10. prosinec 2024 Peugeot update mám v mobilu, zkusím to, děkuji Tak přes Peugeot Update to zatím jde, DĚKUJI pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
tomison12 Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 Hojte, já to řeším přes windows aplikaci "Peugeot update", kde se zadá jen VIN a pak automaticky vyzve, jestli je nový mapový podklad. Sama si pak naformátuje flash, stáhne a nahrne to na ni. Nové aktualizace jak prostředi systému. tak mapových podkladů, většinou zjistím v mobilní aplikaci. Citovat
Patrik229 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 Ahoj všem jsem tu nový. Pořídil jsem 5008 hdi rok 2018. A potřeboval bych pomoct s aktualizaci a připojením apllecarplay. Jde mi to jen kabelem, ale řekl bych ze to musí jít i bezdrátově. Tak nějaký rady?? Jsou tu starší mapy a asi i software. Díky moc kazdymu ochotníkovi klidně sz a nejraději telefon. Citovat
pavelu96 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 (upraveno) Ahoj @Patrik229 , vítám Tě na Peugeot clubu. Podle data výroby se jedná o 5008 SUV, takže přesouvám do správné sekce. Přečti si toto vlákno a jistě najdeš odpovědi. Co se týká bezdrátového připojení, tak je tu taky někde vlákno v novějších sekcích s příponou SUV - použij hledání Upraveno 3. květen 2025 uživatelem pavelu96 Péťa a Patrik229 ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 @Patrik229 Ahoj , aktualizace systému zkus tady , jsou tam mapy i firmware https://www.peugeot.cz/nabidka/mobilita-a-konektivita/aktualizace-map.html Bezdrát u tohohle ročníku těžko , zkus nějakej carlinkit nebo podobnej výrobek . pavelu96 a Patrik229 ohodnotil 2 Citovat
Patrik229 Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 (upraveno) Děkuji uz aktualizuji. Link mi přišel na mail, ale ani bych CarPlay nepotřeboval kdyz by mi to bylo schopny načíst kontakty. Tak uvidím po aktualizaci.. A ono to bezdrátové neumí vůbec nebo je tam starší verze něčeho? Upraveno 4. květen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
pavelu96 Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 Kontakty se mi automaticky načtou po připojení telefonu přes Bluetooth. Bezdrátové připojení androidu a jabka umí až novější systémové jednotky od roku 2022 cca, u těchto starších se to dá vyřešit připojením caklinkitu. Ale to jsem neřešil, kabel je kabel Citovat
Patrik229 Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 (upraveno) A přes kabel se mi tam načtou? Třeba , že by tam zůstaly? Upraveno 4. květen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
pavelu96 Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 A proč by tam zůstávaly? Kontakty snad potřebuješ jen když máš připojený telefon přes Bluetooth... A necituj přímo předchozí příspěvky, odporuje to pravidlům fóra. Citovat
MJSytic Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 Peugeot to vymyslel tak, že telefon připojíš vždy přes BT a následně i kabelem, abys měl všechno. Citovat
riozavi Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 Jsem vlastníkem 5008 rv 2017, jak mám udělat aktualizaci map, když nejde přes kabel připojit android auto ani jiná aplikace. Bez drátové přes Bluetooth mi telefon najde kontakty, lze jen telefonovat. Pokud otevřu link od @jarokare, zadám vin nebo model s ročníkem, tak mi to ukáže dle fota níže. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 A aplikaci Peugeot Update jsi zkoušel ? Citovat
MJSytic Odesláno 4. květen 2025 Odesláno 4. květen 2025 @riozavi to druhé je standardní hláška HERE webu, když máš model, který používá novější systém, který mapové podklady od HERE nepoužívá. Budeš tam mít "Connect Nav", takže mapy od TomTomu. Jsi si jistý s tím VINkem, že je správně zadané? Ještě se mi nestalo, že by ten web auto nerozpoznal To VINko musíš zadat sem: Po zadání VIN bys měl vidět tohle: Případně link přímo na aplikaci "Peugeot Update" zde WIN - MAC pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
tomison12 Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Zdravím řidiče a chtěl bych se zeptat, zda vám jdou nainstalovat v autě nové mapové podklady, které nedávno vyskočily i v mobilu v MyPeugeot? Přes aplikaci Peugeot update se normálně úspěšně vytvoří na flashce aktualizace, která má označení 16.0.0-r0, viz. foto níže. Nicméně v autě to skončí chybou s tím, že se nedostanu ani k výběru jednotlivých zemí pro aktualizaci. Zkoušel jsem 2 flashky a obě se chovají stejně, navíc jedna je ta, kterou na aktualizaci těchto podkladů používám opakovaně. Toto tedy vylučuji, že by bylo chybné. Vám to jde? Říkám si, jestli v tom nemají chybu oni, nebo mám reklamovat auto? Štve mě to, protože jsem si nedávno zaplatil službu Connected Navigation Pack a nové podklady jsem vyhlížel už dost dlouho. Děkuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.