Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás všechny příznivce zn. Peugeot. Vlastním Peugeot 5008, rv. 2018 a potřeboval bych poradit kde sehnat aktualizace map systému GPS a Operačního systému vozu. Když se to snažím stáhnout z oficiálních stránek Peugeot, odkazuje mne to na kontaktování prodejce, kde mi bylo řečeno, že mne to stáhnou a nainstalují, což může trvat od 2 do 4 hodin práce, se zpoplatněním 1.500,-Kč. za hodinu. Neporadí mně prosím někdo, kde tyto aktualizace mohu stáhnout a nainstalovat si je sám. 

Odesláno

Ahoj, ano zkoušel, takto jsem to dělal do ledna letošního roku a od teď mne to již odkazuje na prodejce, tak jsem se tam ptal, a mají to zpoplatněné...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Hojte,

já to řeším přes windows aplikaci "Peugeot update", kde se zadá jen VIN a pak automaticky vyzve, jestli je nový mapový podklad. Sama si pak naformátuje flash, stáhne a nahrne to na ni.

Nové aktualizace jak prostředi systému. tak mapových podkladů, většinou zjistím v mobilní aplikaci.

image.png

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všem jsem tu nový. Pořídil jsem 5008 hdi rok 2018. A potřeboval bych pomoct s aktualizaci a připojením apllecarplay. Jde mi to jen kabelem, ale řekl bych ze to musí jít i bezdrátově. Tak nějaký rady?? Jsou tu starší mapy a asi i software. Díky moc kazdymu ochotníkovi klidně sz a nejraději telefon.

Odesláno (upraveno)

Ahoj @Patrik229 , vítám Tě na Peugeot clubu. 

Podle data výroby se jedná o 5008 SUV, takže přesouvám do správné sekce. 

Přečti si toto vlákno a jistě najdeš odpovědi. Co se týká bezdrátového připojení, tak je tu taky někde vlákno v novějších sekcích s příponou SUV - použij hledání :super

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno (upraveno)

Děkuji uz aktualizuji. Link mi přišel na mail, ale ani bych CarPlay nepotřeboval kdyz by mi to bylo schopny načíst kontakty. Tak uvidím po aktualizaci.. A ono to bezdrátové neumí vůbec nebo je tam starší verze něčeho?

IMG_2374.jpeg

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Kontakty se mi automaticky načtou po připojení telefonu přes Bluetooth. Bezdrátové připojení androidu a jabka umí až novější systémové jednotky od roku 2022 cca, u těchto starších se to dá vyřešit připojením caklinkitu. Ale to jsem neřešil, kabel je kabel :super

Odesláno

A proč by tam zůstávaly? Kontakty snad potřebuješ jen když máš připojený telefon přes Bluetooth...

A necituj přímo předchozí příspěvky, odporuje to pravidlům fóra. 

Odesláno

Jsem vlastníkem 5008 rv 2017, jak mám udělat aktualizaci map, když nejde přes kabel připojit android auto ani jiná aplikace. Bez drátové přes Bluetooth mi telefon najde kontakty, lze jen telefonovat. Pokud otevřu link od @jarokare, zadám vin nebo model s ročníkem, tak mi to ukáže dle fota níže.

Screenshot_20250504-133817.png

Screenshot_20250504-133238.png

Odesláno

@riozavi to druhé je standardní hláška HERE webu, když máš model, který používá novější systém, který mapové podklady od HERE nepoužívá. Budeš tam mít "Connect Nav", takže mapy od TomTomu.
Jsi si jistý s tím VINkem, že je správně zadané? Ještě se mi nestalo, že by ten web auto nerozpoznal :myslim 
To VINko musíš zadat sem:
image.png

Po zadání VIN bys měl vidět tohle:
image.png

Případně link přímo na aplikaci "Peugeot Update" zde WIN - MAC

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím řidiče a chtěl bych se zeptat, zda vám jdou nainstalovat v autě nové mapové podklady, které nedávno vyskočily i v mobilu v MyPeugeot?

Přes aplikaci Peugeot update se normálně úspěšně vytvoří na flashce aktualizace, která  má označení 16.0.0-r0, viz. foto níže.

Nicméně v autě to skončí chybou s tím, že se nedostanu ani k výběru jednotlivých zemí pro aktualizaci.

Zkoušel jsem 2 flashky a obě se chovají stejně, navíc jedna je ta, kterou na aktualizaci těchto podkladů používám opakovaně. Toto tedy vylučuji, že by bylo chybné.

Vám to jde?

Říkám si, jestli v tom nemají chybu oni, nebo mám reklamovat auto? :D

Štve mě to, protože jsem si nedávno zaplatil službu Connected Navigation Pack a nové podklady jsem vyhlížel už dost dlouho.

Děkuji.

image.png.6ae88ac0b49ccc8ccbb2537d53243519.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...