Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kontrolka airbagu,bliká spiatočka,stierače stierajú samé od seba

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.mam Peugeot 5008 1.6 HDI,r.v.2015 a z ničoho nič mi začala blikať spiatočka, svietiť kontrolka airbagu a stierače stierať samé od seba.Nestretol sa stým niekto z vás?Ďakujem za každé info

Odesláno

no asi ešte original 9  ročná.len mi nejde do hlavy že prečo by sa potom spúšťali stierače samé od seba a spiatočka blikala ako stroboskop.to si nemyslím že by malo niečo spoločné so slabou baterkou.ale možno sa mýlim.Možné je všetko

Odesláno

vyzerá to že je to opravené.pod sedačkou vodiča som rozpojil ten žltý konektror a prestrekol ho a znova zapojil a vyzerá to že závada je odstránená.uvidíme po dlhšom vození že čo to povie.

Odesláno (upraveno)

keď som hľadal po nete či sa niekto nestretol s daným problémom tak som našiel iba poruchu pri kontrolke airbagu tak tam bolo napísané že buď slabá batéria alebo ten kábel.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

U Peugeotu je zmámo že při slabé baterii zblbne BSI jednotka a začne to dělat přesně ty věci který popisuješ, hlavně ty stěrače a blikající palubka. Je možné že se baterie malinko probrala a myslíš že to bylo tím spojem pod sedačkou, ale nejspíš se to při poklesu napětí na baterii zase objeví.

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

tak a závada sa prejavila opäť.ale tentokrát to bude baterkou lebo po týždni státia som naštartoval a ručičky na prístrojovke stiahlo dole .vybral som baterku a dal nabiť.Po nabití som meral baterku každú minútu a napätie pomaly klesalo.Po odmeraní baterky ukazovalo životnosť 66%.Založil som ju naspäť a po dvoch dňoch auto ani nenaštartovalo.Zajtra založím novú baterku a uvidíme.tak aj po vymene baterky zavada pretrvava.

trošku mi to nedalo a hral som sa z diagnostikou.objavil som tam fuknciu "výmena baterky" tak som to dal a všetky závady zmizli.Vymazal som chybové kódy a tri dni sa povozil a znova napichol na diag.Závady žiadne takže vyzerá že je to OK.Netušil som,že po výmene baterky to teba takto aj odkliknúť cez diag,ale do budúcna už budem vedieť a snáď toto aj niekomu pomôže do budúcna.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...