JaJaro23 Odesláno 15. listopad 2024 Odesláno 15. listopad 2024 (upraveno) Zdarec,vedel by nekdo poradit?Peugeot boxer 3.0 plechovka.Dnes jsem pripojil nabijecku na bateri abych ji dobil a prestalo mi fungovat osvetleni v kabine a taky v nakladovem prostoru.Baterii jsem neodpojoval pri nabijeni.Pojistky v kabine jsou v cajku. Rok 2015 Diky za kazdou radu. Upraveno 16. listopad 2024 uživatelem JaJaro23 Citovat
P607Olda Odesláno 16. listopad 2024 Odesláno 16. listopad 2024 (upraveno) Nepíšeš ročník - Boxer se vyrábí snad 30 let, různé. Pojistky mohou být i v motorovém prostoru, případně na baterii. V kabině i v nákladovém by mělo jít rozsvítit kdykoli, tedy mimo jakýkoli spínač. Dej rok výroby, anebo se podívej do návodu, kde je pojistka. Návody https://public.servicebox-parts.com/dtt/AP/ddb/index.html Např., pro rok 2016/17 píšou, že osvětlení v kabině jistí pojistka č. 32. Možná má jenom špatný kontakt, anebo vyskočila. Na obrázku je nakreslená že je v kabině. Upraveno 16. listopad 2024 uživatelem P607Olda Citovat
JaJaro23 Odesláno 16. listopad 2024 Autor Odesláno 16. listopad 2024 Diky za upozorneni.Dnes kabina opet sviti.Nevim duvod,proc vcera nesvitila ale dnes uz zase sviti.Jinak pravda,ze je to pojistka 32 v kabine. Diky... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. listopad 2024 Odesláno 17. listopad 2024 protoze si mel dlouho odemceno nebo otevreny, auto vypnuly zbytecne systemy po zamceni zacne opet fungovat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2024 Odesláno 17. listopad 2024 před 51 minutami, Havlicek.Lukas napsal: po zamceni zacne opet fungovat Nikoliv po zamčení, ale až po nastartování. Jmenuje se to Economy mode. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. listopad 2024 Odesláno 17. listopad 2024 ja si myslim ze staci zamknout ale hadat se nebudu neni to vnejsi osvetleni Citovat
Charlie 607 Odesláno 17. listopad 2024 Odesláno 17. listopad 2024 (upraveno) Já myslím že ten deb..ní economy mode Boxer nemá. Je to stejné jak v Ducatu a tam to naštěstí není. Jinak pojistky na vnitřní osvětlení jsou 2, řešili jsme to u jednoho Jumpera a pojistka podle manuálu byla dobrá a nakonec se zjistilo že je špatná ještě jiná pojistka a pak to fungovalo normálně. Musel bych ale pohledat v poznámkách která to byla. Edit: tak je to ještě pojistka 38. A u vnitřních světel je časování, že se po 15min automaticky vypnou pokud je klíček v poloze off. Mám tu k tomu kdyžtak komplet popisy a schemata co je jak zapojené. Upraveno 17. listopad 2024 uživatelem Charlie 607 Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
JaJaro23 Odesláno 17. listopad 2024 Autor Odesláno 17. listopad 2024 Charlie 607 byl bych vdecny za ty popisy a schemata.Slo by poslat?diky Jinak dekuji vsem za reakci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.