Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdarec,vedel by nekdo poradit?Peugeot boxer 3.0 plechovka.Dnes jsem pripojil nabijecku na bateri abych ji dobil a prestalo mi fungovat osvetleni v kabine a taky v nakladovem prostoru.Baterii jsem neodpojoval pri nabijeni.Pojistky v kabine jsou v cajku.

Rok 2015

Diky za kazdou radu.

Upraveno uživatelem JaJaro23
  • JaJaro23 changed the title to Osvetleni kabiny-nefunguje
Odesláno (upraveno)

Nepíšeš ročník - Boxer se vyrábí snad 30 let, různé.

Pojistky mohou být i v motorovém prostoru, případně na baterii.

V kabině i v nákladovém by mělo jít rozsvítit kdykoli, tedy mimo jakýkoli spínač. Dej rok výroby, anebo se podívej do návodu, kde je pojistka.

Návody https://public.servicebox-parts.com/dtt/AP/ddb/index.html

Např., pro rok 2016/17 píšou, že osvětlení v kabině jistí pojistka č. 32. Možná má jenom špatný kontakt, anebo vyskočila. Na obrázku je nakreslená že je v kabině.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Já myslím že ten deb..ní economy mode Boxer nemá. Je to stejné jak v Ducatu a tam to naštěstí není. 

Jinak pojistky na vnitřní osvětlení jsou 2, řešili jsme to u jednoho Jumpera a pojistka podle manuálu byla dobrá a nakonec se zjistilo že je špatná ještě jiná pojistka a pak to fungovalo normálně. Musel bych ale pohledat v poznámkách která to byla. 

Edit: tak je to ještě pojistka 38. A u vnitřních světel je časování, že se po 15min automaticky vypnou pokud je klíček v poloze off. 

Mám tu k tomu kdyžtak komplet popisy a schemata co je jak zapojené. 

Upraveno uživatelem Charlie 607

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...