smejch Odesláno 15. listopad 2024 Odesláno 15. listopad 2024 Zdravím příznivce 807 - jdu si pro radu nebo nasměřování s nestartující 2.0 HDi 100kW Před dvěma týdny při ranním mrazíku jsem bez problémů nastartoval, nechal 5 minut rozehřívat ale při rozjezdu po puštění spojky chcípl a od té doby už jen točí ale nestartuje. Na start sprej chytne, dle servisu je problém v tom, že BSI nesnímá otáčky, nicméně senzor i kabeláž procinkali a vše OK. Příští týden je v plánu další elektropátrání, ale nesetkal se někdo s něčím podobným? Mám počítat s mrtvou BSI nebo tak? Díky za rady a zkušenosti Citovat
jarokare Odesláno 15. listopad 2024 Odesláno 15. listopad 2024 Chce to pořádnou diagnostiku , otáčky nesnímá BSI , ale jednotka motoru ... Citovat
ChouLu Odesláno 15. listopad 2024 Odesláno 15. listopad 2024 Pokud mrzlo, tak by se mohlo stát co se bohužel stává u 807 dost často a to že zapadne kus ledu do rozvodu a skočí si to ať zkusí servis zaaretovat rozvody a uvidí... OK406 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. listopad 2024 Odesláno 15. listopad 2024 JJ známe moc dobře potkalo mě to. Citovat
smejch Odesláno 15. listopad 2024 Autor Odesláno 15. listopad 2024 No tak teď nevím co je lepší nečekal jsem, že by se se skočeným rozvodem rozjel na sprej. Někoho s diagnostikou v okolí Ostravy byste poradili? Citovat
smejch Odesláno 19. listopad 2024 Autor Odesláno 19. listopad 2024 Takto vypada vypis diagnostiky, nicmene nevim, jestli je to relevantni stroj pro pažouty. Citovat
smejch Odesláno 31. leden 2025 Autor Odesláno 31. leden 2025 Aby to tu nezůstalo bez rozhřešení. Tipovali jste správně - bylo to skočený, naštěstí jen o zub. Takže nové rozvody (plánoval jsem je na jaře, tak mě jen vyšly dráž) a jede jak dřív. Charlie 607, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.