Sagic Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Prosím o radu, nesvítí mi jedna zadní mlhovka u 306 Break. Asi je prasklá žárovka, nevíte jak se k tomu dostat? Nerad bych něco ulomil:roll Citovat
Medion Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 mušíš z kufru.odšroubuj ty rychloupínací matky a pak vyndáš celé světlo ven(odpoj si kabely)a pak tam je nacvaklá deska na který sou ty žárovky:papa:D Citovat
olda Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Ale kombik má mlhovku v nárazníku,ne ve světlech,zapojená je jen levá,pravá je zaslepená,stačí vylomit ten plast,dát do ní objímku a propojit.Jinak mlhovka se vyndá šroubovákem,musí se opatrně vypáčit,ale s citem,jinak může prasknout. Citovat
TBK Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Tak tak, opatrně vypáčit ...... - no a já už mám asi půl roku tu krytku na pravé jakobymlhovce rozbitou Citovat
Sagic Odesláno 29. červen 2006 Autor Odesláno 29. červen 2006 Dík, zítra se do toho pustím,kabel tam vede, ale zatím nebyl čas:( Citovat
sandy.no1 Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 No mě to taky nesvítilo, a bylo praskle sklo a ani vepředu to nesvítilo, tak jsem zezačátky myslel nějaká pojistka a nakonec se ukázalo že ve předu praskla žárovka a vzadu je jen záslepka a není to světlo vše pravá strana Citovat
Marvix Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Jelikož už sem se po několikáte setkal s otázkou na vyndání mlhovky, rozhod sem se to tu rozlousknout. Sám sem nad timhle problémem strávil hodiny. Už sem chtěl sundat nárazník, ale místní opravář Peugeotů poradil. Takže vemte třeba příborový nůž a jdeme na to. Nůž bodněte tak do 2/3 výšky mlhovky a to vždy na vnitřní stranu (směrem k závěsu na káru) A teď si krapet zapáčíme. Nebojte se přitlačit, ale všeho s mírou. A hup - mlhovka je venku. Tady vidíte, že plastový zobáček je zaklíněn jen opravdu o decentní plastík. A tady už je vidět kousek plastu na mlhovce, na kterém mlhovka dží A tady ještě celkový pohled na vyndanou mlhovku. Vlevo opět plastík, který jsme přemohli. V pravo plíšek, který proti němu pruží. A na hoře záslepka. Takže pokud jste chtěli mlhovku rozchodit jen vložením žárovky, pak vězte, že je před vámi ještě nějaká ta práce. Citovat
ulio Odesláno 1. červenec 2006 Odesláno 1. červenec 2006 Čau nevíte někdo jakej je to rok tý 306ky co je na obrázku ??? Já ma rv. 8/99 a příde mi že tam žádnou nemam tu mlhovku . Citovat
Marvix Odesláno 3. červenec 2006 Odesláno 3. červenec 2006 je z Peugeotu 306 break rok výroby 12/98. Bohužel ti neprozradim jestli je to takhle u všech. Někde už sem čet, že tam někdo má jen odrazku. Mě osobně se tahle varianta zdá divoká. Každopádně zachráněná mlhovka z vrakáče a trochu práce by to mohlo vyřešit. Nechce se mi věřit, že by dělali jinej nárazník, i když možný je fšechno. Citovat
reyjim Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 ..když do té mlhovky dám objímku s žárovkou, stačí když přivedu proud z pravé mlhovky a druhý cablik dám někde na kostru ? Citovat
Marvix Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 ..když do té mlhovky dám objímku s žárovkou, stačí když přivedu proud z pravé mlhovky a druhý cablik dám někde na kostru ? Je to tak. Mám to uděláno stejně a mlhovka vesele svítí. Citovat
marko306 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Prečo neni toto vlákno v sekcii urob si sám? Ja som sem tiež niečo dával, ale toto je perfektne popísané a pofotené. Citovat
Roman Bazi Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Také mě štvalo, že pravá mlhovka nesvítila. Vypáčil, zasadil objímku, natáhl kabel z levé a byl jsem v nebi. Citovat
roura Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Mě nesvíti ani jedna a žarovkou jsem zjistil dne,že to není.. :-( nevítě jaká pojistka má na svedomí tuto mlhovku? (zadni u 306 kombi rok 99..kubatura1,4) Citovat
marko306 Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 ak máš poistkovú skrinku s 28 poistkami tak pozícia č 12 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.