Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu, nesvítí mi jedna zadní mlhovka u 306 Break. Asi je prasklá žárovka, nevíte jak se k tomu dostat?

Nerad bych něco ulomil:roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

mušíš z kufru.odšroubuj ty rychloupínací matky a pak vyndáš celé světlo ven(odpoj si kabely)a pak tam je nacvaklá deska na který sou ty žárovky:papa:D

Odesláno

Ale kombik má mlhovku v nárazníku,ne ve světlech,zapojená je jen levá,pravá je zaslepená,stačí vylomit ten plast,dát do ní objímku a propojit.Jinak mlhovka se vyndá šroubovákem,musí se opatrně vypáčit,ale s citem,jinak může prasknout.

Odesláno

No mě to taky nesvítilo, a bylo praskle sklo a ani vepředu to nesvítilo, tak jsem zezačátky myslel nějaká pojistka a nakonec se ukázalo že ve předu praskla žárovka a vzadu je jen záslepka a není to světlo vše pravá strana :roker

Odesláno

Jelikož už sem se po několikáte setkal s otázkou na vyndání mlhovky, rozhod sem se to tu rozlousknout. Sám sem nad timhle problémem strávil hodiny. :myslim Už sem chtěl sundat nárazník, ale místní opravář Peugeotů poradil. Takže vemte třeba příborový nůž a jdeme na to.

1.jpg

Nůž bodněte tak do 2/3 výšky mlhovky a to vždy na vnitřní stranu (směrem k závěsu na káru)

2.jpg

A teď si krapet zapáčíme. Nebojte se přitlačit, ale všeho s mírou. A hup - mlhovka je venku.

3.jpg

Tady vidíte, že plastový zobáček je zaklíněn jen opravdu o decentní plastík.

4.jpg

A tady už je vidět kousek plastu na mlhovce, na kterém mlhovka dží

5.jpg

A tady ještě celkový pohled na vyndanou mlhovku. Vlevo opět plastík, který jsme přemohli. V pravo plíšek, který proti němu pruží. A na hoře záslepka. Takže pokud jste chtěli mlhovku rozchodit jen vložením žárovky, pak vězte, že je před vámi ještě nějaká ta práce.;)

Odesláno

je z Peugeotu 306 break rok výroby 12/98. Bohužel ti neprozradim jestli je to takhle u všech. Někde už sem čet, že tam někdo má jen odrazku. Mě osobně se tahle varianta zdá divoká. Každopádně zachráněná mlhovka z vrakáče a trochu práce by to mohlo vyřešit. Nechce se mi věřit, že by dělali jinej nárazník, i když možný je fšechno.

• O 4 měsíce později...
  • O 4 roky později...
Odesláno
..když do té mlhovky dám objímku s žárovkou, stačí když přivedu proud z pravé mlhovky a druhý cablik dám někde na kostru ? :myslim

Je to tak. Mám to uděláno stejně a mlhovka vesele svítí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mě nesvíti ani jedna a žarovkou jsem zjistil dne,že to není.. :-( nevítě jaká pojistka má na svedomí tuto mlhovku? (zadni u 306 kombi rok 99..kubatura1,4)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...