Frodo1512 Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 čiže lexia na to vhodná nieje, ak tomu správne rozumiem Citovat
ChouLu Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 Je, ale u novějších ročníků je problém, že se vše koduje online.. a na to ti čína nestačí Citovat
Frodo1512 Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 Máte na mysli čínske verzie lexie? :D lebo ak áno tak tým pádom by stačilo kúpiť od nejakého seriózneho dílera lexiu aj zo softom a tým pádom vedieť robiť veci ako v autorizovanom servise nie? Citovat
ferinko2 Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 Ty furt svoje,hardware môže byť aj z číny,ale software musíš mať legálny,aby si sa mohol pripojiť na server PSA baffy ohodnotil 1 Citovat
Frodo1512 Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 No ale stále som nedostal odpoveď na to čo som sa pýtal Citovat
Frodo1512 Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 (upraveno) Ale vlastne dobre Už tomu chápem, takže stačí mi nejaký full chip lexia 3 a na tie online funkcie mať legálne zakúpený software... Sorka že sa tak blbe pýtam ale vo Francúzoch sa až tak nevyznám. Upraveno 23. říjen 2018 uživatelem brixtr slovník Citovat
vladosr Odesláno 23. říjen 2018 Odesláno 23. říjen 2018 dnes je uz uplne jedno o aku znacku ide....ak budes chciet flash do akej kolvek jednotky je poskytnuta vyrobcom a to online z ich databazi , ktora je na ich serveri ...no a tam sa ti nedostanes.... Citovat
balon Odesláno 25. říjen 2018 Odesláno 25. říjen 2018 Neměl by někdo o víkendu čas, kdybych se u někoho zastavil zkusit jestli mám funkční kabel? Citovat
balon Odesláno 28. říjen 2018 Odesláno 28. říjen 2018 To nikdo v okolí KH klidně i dál, neni problém dojet, nemá doma diagbox v počítači, abych si jen vyzkoušel můj kabel u někoho jinýho? Já si s tim doma nevim rady a nikoho neznám. Mě jde o to, jestli je blbej kabel, nebo dělám něco blbě v počítači Citovat
Vlado81 Odesláno 5. prosinec 2018 Odesláno 5. prosinec 2018 Ahoj. Stalo se nekomu při update, že mu zmizela nabidka Peugeot? Mě už po několikátý instalaci a pokaždé jindy Jednou 7.5. a 7.40 a teď 7.38 Citovat
Ladiss Odesláno 9. prosinec 2018 Odesláno 9. prosinec 2018 (upraveno) Zdravím pánové, potřeboval bych poradit. Pročítal jsem to tu, už se tady řešilo něco podobného, ale nevím jak to dopadlo. Mám diag Cčkovou,plně osazenou šlapala perfektně na starém ntb s xp, pak jsem ji nainstaloval na win 7 32b opět fungovala perfektně, jenže nedávno jsem připojil 308, všechno šlo a když jsem potom zkoušel připojit 307, pp2000 psalo že jednotka neodpovídá.. ani motorová, ani bsi. Díval jsem se na spoj na krabičce, jestli není odlepený, ale na první pohled jsem nic nenašel. Zítra ještě zkusím proměřit kabel. Zkoušel jsem i upgrade z verze 7.49 na 7.57, ovladače jsou ve správci vidět a stejně to nefaká. Neví někdo co stím? Upraveno 9. prosinec 2018 uživatelem Ladiss Citovat
ferinko2 Odesláno 9. prosinec 2018 Odesláno 9. prosinec 2018 Myslím že už sa tu riešil podobný problém.....307 mali problém s pripojením na diagnostiku. Citovat
Ladiss Odesláno 9. prosinec 2018 Odesláno 9. prosinec 2018 (upraveno) to ale nebude 307čkou, na 406 r.v 2000 to dřív šlo a teď už nejde.. edit: dnes jsem zkoušel 607, taky se nespojila.. Upraveno 10. prosinec 2018 uživatelem Ladiss necituj předchozí příspěvek Citovat
Chosse12 Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 Zdravím lidi zmámenu jsem instaloval Diagbox myslím že verze 7.62 a sehnal jsem mu i tu redukci na boxer III je to rok 2016 a nejde mu smazat servis oleje a inspekce prý mu to píše chyba komunikace. Je možné že to potřebuje vyšší verzi diagbox? nebo by mohl byt problém v hlavě? Hlavu by měl mít tuhle https://www.aliexpress.com/item/Low-price-2014-Full-chip-Lexia-3-V48-PP2000-V25-for-Citroen-Peugeot-Diagnostic-Tool-free/32256107843.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dq5geHi Předem děkuji za informace. Citovat
inoxing Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 Mělo by se rozlišovat kódování (nastavení funkcí) a update jednotky. Kódování jednotek jde dělat offline, na update jednotky potřebujete originální a zaplacenou diagnostiku, která může komunikovat online se serverem PSA, kde updaty jsou uloženy. Není to tak, že si koupíte čísnou kopii a zaplatíte si licenci. Všechno nebo nic. Nemůžete si pořídit kopii kabelu a k tomu si zaplatit originalní licenci, každej kabel má svůj identifikátor a ty čínské kopie jsou zpravidla na black listu, takže dojde buď k zablokování kabelu nebo to se zaplacenou licencí nebude fungovat. Má to tak většina diagnostických nástrojů považovaných za originální diagnostiku dané značky- kontrolují se identifikátory kabelu, sw atd. a to vše online. Pokud máte kopii, musíte zpravidla být offilne. Nehledě na to, že licence a kabel nejde koupit běžně odděleně (je to složitější, ale "v kostce" to tak funguje). ferinko2 ohodnotil 1 Citovat
Chosse12 Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 @inoxingJestli to bylo myšleno na můj příspěvek, tak samozřejmě tohle chápu, a samozřejmě je offline. Jen se ptám protože jsem to nikde nenašel, která verze diagbox podporuje určité modely tzv modelové roky, nebo jestli to opravdu muže byt špatnou hlavou. Jestli toto někdo řešil. Citovat
inoxing Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 (upraveno) To nebylo myšleno na nikoho konkrétního, byl to jenom příspěvek do diskuze. Obecně vzato může mít problém kopie s nějakým modelem, nějakou funkcí atd. Nejde se spolehnout, že kopie bez podpory bude za všech okolností funkční, na všechny modely, roky, modifikace. Je to riziko s ohledem na cenu. U těch kopií je nutno instalovat jenom sw, který je přiložen a nic jiného (žádnou jinou verzi, žádnou jinou jazykovou modufikaci, nic jiného staženého odkukoliv). V zásadě všechny tyhle kopie napříč výrobci zakazují připojení k internetu, takže ideální nástroj je stará herka bez wifi nebo trvale vypnutou wifi. Pokud nefunguje diagnostika, je nejlepší u kopie komplet naformátovat disk a znovu nainstalovat sw dodávaným výrobcem kopie, nestačí žádná kompletní instalaca a cleanery registrů! A držet se striktně pokynů k instalaci. Pokud ani toto nepomůže, je KO HW. Upraveno 12. prosinec 2018 uživatelem inoxing Citovat
baffy Odesláno 12. prosinec 2018 Odesláno 12. prosinec 2018 Nechcem ti do toho moc kecať ,ale miešať VCDS s Lexiou je niečo ako hrušky a jablká. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Guest dracekvo Odesláno 13. prosinec 2018 Odesláno 13. prosinec 2018 Ahoj, potřeboval bych se zeptat. Mám Peugeot ION a když mám vyplé světla, tak mi čudlíky na rádiu svítí a display svítí naplno. Pokud zapnu světla, tak čudlíky zhasnou úplně a display pohasne. Takže signál o rozsvícených světlech do rádia evidentně jde, protože display se chová korektně. Ale ty čudlíky mě dráždí. Potmě na to nevidím. Našel jsem toto téma, kde má asi stejný problém a vyřeší to přes diagbox https://www.speakev.com/threads/c-zero-stereo-illumination-issue.43665/. Takže otázka. Dá se ten diagbox někde stáhnout a jaké potřebuje k sobě HW? Mám doma jen USB VAG gabel https://www.alza.cz/auto/mobilly-usb-vag-obd-ii-kabel-d4633878.htm nebo ODBLink MX http://www.obdlink.com/mxbt/ Nechce se mi to kupovat jen kvůli tomu, abych si jednou změnil jedno nastavení. Tady je video jak se to chová. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.