Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi 30 pin je ktery? Jeste jsem to nazivo nevidel, testovaci vzorek by mel dorazit nekdy tento max. pristi tyden. Pokud prodejce necukne tak ty +- 3800 by mely platit. Resp. jeste neco za postovne po CR, ale to kdyztak nejak poresime.

Odesláno

Tak jak se divam, to 30 pin (na co to vlastne je?) tam asi nebude dle obrazku. Uz jsem se otazal za kolik to tam prihodi. pocitam ze by mohl dat dobrou cenu

Odesláno

Panove a je to tady. Spatna zprava. Ted vecer me jeste volali z Ciny - pry toto byla nejaka promo cena a ten kdo me to nabidnul pry nemel kompetence bla bla bla. Tak jsem je poslal do riti. Nacez me nabidli cenu kolem cca 4100 vcetne 30 pin kabelu. Tak nevim. Mozna se me jeste povede par za tech 3800 ale nedokazu to slibit.

Odesláno
Původně zaslal: Marton

skusal niekto funkcnost aj na citroenoch ? C3, C4, C5, xsara ..

niektore ponuky pisu problemy na C5 ...

ja to skusam v jednom kuse. c3 mam ja a som na nej online den co den. sesterke som spravil c4 bez zavahania ale c5 som este nemal u koho skusit. problem som mal iba s peugeotmi. robil som 406 facelift aj 206 facelift ale nejak mi to v tej pp2000 neslo taak neviem.

Odesláno

takze Peugeot planet sa podarilo nainstalovat, dakujem shark734 za link , ja mam podla vsetkeho blbe DVD, este nainstalim kabel ktory momentalne nemam pri sebe ale vecer dam vediet ako som dopadol, dufam ze je to na dobrej ceste :)

Odesláno

no sakra nejde to, PP2000 mi nainstalovala, pichol som kabel do usb, poziadalo o driver, nastavil som adresar Lexia 3, zobralo si driver, spustim peugeot planet office,alebo peugeot planet diag tak nabehne velky znak peugeotu a zavre sa to , mna asi slak trafi z toho softu

Odesláno

No minuly tyzden chalani z ctroena dostali novu lexiu ktora chodi aj pod vistov a ked spustili instalaciu tak mali na vyber ci naistalovat lexiu, alebo pp2000. Vybrali lexiu a potom sa uz pp2000 neda spustit. Povedali mi ze mozse nainstalovat iba jednu vec a tym to aj skonci. Takze skus odinstalovat lexiu a nainstaluj iba pp2000.

Guest servisman
Odesláno

to nevím já jej kupoval po dohodě s Ferrym,ale někde by se dala sehnat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...