Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Inštalovať do virtual disku ,alebo iného pc. Nemôžeš na jeden systém nainštalovať dve verzie ,keďže pplanet je už súčasťou diagboxu ,

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno

Nainštaluj nižšiu verziu Diagboxu (6.xx),tam sú Lexia aj PP2000 plnohodnotné - neoklieštené.

V každom virtuálnom zariadení ide diagbox pomalšie,pretože virtual nevyužije plnú kapacitu procesora ani RAMky.

Odesláno

misho1709 : nainstaluj do toho pc pouze samotny Diagbox a hlavne udelej vycisteni registru. je možný, že ti tam zůstal nějaký bordel jak jsi tam měl ty 2diagnostiky naraz.

Odesláno

Mal som to v desinách ,postup inštalácie je rovnaký  a s mojím autom to dokonca normálne fungovalo. Neviem to posúdiť ako by to šlapalo so staršími autami a či by tie hodnoty boli relevantné .Nakoniec som sa vrátil naspäť k sedmičke ,keďže som mal problém napríklad so zobrazovaním schémat v SB.

Odesláno

Odinštalovaný Virtual so všetkým, obnova systému na posledny bod obnovy pred inštalovaním, vyčistené registre, následne na novo inštalácia Virtualu W7 32bit a DB presne podľa návodu a súborov od ferinko2. Inštalácia prebehla úspešne, následne som to išiel skúsiť napojiť do auta a zase po zadaní DAM kódu v PP2000 okno s chybou (obr. pár príspevkov vyššie) a jediná možnosť je vypnutie programu. Tak ja neviem, čo tomu môže vadiť...

Odesláno

misho.1709: kdyžtak ti to můžu večer hodit na stahnuti Virtual a XPmode co jsem použival do nedávna než jsem přešel na W7 32bit do Virtualu z důvodu používání novější verze DB.

Odesláno

Mám osekanou verzi diagnostiky. Nemůže mi někdo prosím poslat odkaz (CZ e-shop) na varistor jaký by tam měl přijít. Jestli teda nejsou zapotřebí další úpravy. Díky.

Odesláno

Zdravím. Mám kabel z číny. Ve windows 7 a 8 jsem míval virtualbox a v něm xp. Diagbox 5.02 běhal naprosto v pohodě. Nyní mám win 10, zase XP 32 bit v diagboxu, ale... Tentokrát mi nevím proč nejde internet v těch xp. Dotaz zní. Jak si ty XP získají ovladače k tomu kabelu? Potřebuji na instalaci ovladačů připojení na net? Snad jsem to popsal srozumitelně, díky za odpověď.

Odesláno

Ovladace su nainstalované z CD diagboxu

Ale pri inštalacii musíš mať funkčne pripojenie na net,inštalačka ho kontroluje aj keď ho nevyužije.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...