Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko, jak jsem tak studoval vlákno, narazil jsem na náror, že novější neznamená lepší a na starší auto je lepší verze B. Každopádně bych raději C.

Proto se ptám, mám P206 1,4i benzín, motor TU3JP (KFW), rok výroby 2001 (bez MUX) a zajímalo by mě, zda verze "C" bude šlapat a zda pro bude umět (pro mě nejdůležitejší věc) - resetovat adaptivní paměť (v servise nazývají adaptivní buňky).??? Předem dík za odpověď.

Odesláno

To čo píšeš je pravda ,ale iba z polovice. Lopatisticky : na C kábel si môžeš nahrať Diagbox rôznych verzií a aj starú klasickú lexiu respektíve Pplanet2000 ,ale na ten B by si sa už márne snažil riešiť Diagbox 7 a viac.Mno ak si kupuješ diagnostiku iba pre to 1 auto tak ti to je zrejme jedno a ano bude ti to šlapať ,ale v závislosti na softe a nie v závislosti na kábli.

Odesláno

Díky za odpověď. Ano, budu to používat pouze na jedno auto, ale zatím jsem měl zkušenost jen ručním scannerem chyb + live data a pak ELM 327, ale s tímto autem to umělo prd.

Adaptivní paměť myslím: paměť kde se ukládají informace jak se auto přizpůsobuje provozním režimům, opotřebení motoru, palivu atd. - vždy po resetu trvá cca 500km řídicí jednotce ECU, než se přizpůsobí. U některých aut stačí pouze na nějakou dobu odpojit baterii, ale bohužel u mého lze resetovat pouze diagnostikou - zatím mě to šlo pouze v origo Peugeot servisu či diagnostikou BOSCH KTS, ale ta je cenově úplně jinde.....

A mazat to potřebuji proto, že mám s autem pravidelně každý podzim problém částečně i související s LPG. - Zkrátka se to adaptuje na LPG, pak to přestane startovat a pomůže vždy reset ECU, najetí 500km na beneli a seřízení LPG. Pak je to do dalšího podzimu OK ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Cus všem. Potřebují poradit s instalaci pp2000. Po chvilce instalace mi vypíše ukončení instalace. Mnel sem už několikrát nainstalovány pp2000 ale teď to tam nemohu dostat. Pak mám problém pořad s ovladačem na USB. Neznámé zařízení atd. Samozřejmě když mu chci dat ten ovladač tak ho nikde nemohu najít.

Odesláno

Popíš to trošku podrobnejšie.....

PP2000 alebo diagbox?

Kedy ukončí instaláciu?

Čo presne vypíše pri ukončení inštalácie?

Atd....

Prečo si mal odinštalovaný PP2000? Ako bol odinštalovaný PP2000?

Operačný systém???

Odesláno

Odešel mi disk tak sem montoval druhy. Používám XP sp2 to sami jako předtím, nové nainstalovány.

Používám jenom pp2000. Diagbox nemam!

Instalaci ukončípo chvilce (modrý pás přejde kousek tedy hned u počáteční kopírování souboru)

Instalace vaší aplikace se nezdařila. Restartujte počítač a začnete instalaci od začátku.

Pak už jenom vypíše potvrdte pro ukončení.

To je vše co to napíše.

Odesláno

No babo raď....

- Skúsiť SP3 a PP2000

-Skúsiť diagbox

- A najlepšie SP3 a diagbox  6.xx

Linky v SS

• O 2 týdny později...
Odesláno

KDyž bych si chtěl pořídít diagnostiku na Peugeot, co všechno tedy je potřeba koupit? A jaký by to mělo mít označení, nebo přímo nějaký odkaz z ebay na osvědčený kus? Jde mi primárně o použití na Peugeot 607 2,2HDi r.v. 2004 tak aby na to tohle auto šlo a pak nejlépe i Peugeot Expert II 2,0HDi, ale to není úplně nutné.

Odesláno

nechci zakládat nový téma a už sem tu na to i natrefil ale bez odpovědi...

Nejde mi rozjet diagnostika na win 10 a nechci si rozdělovat disk tak mě napadlo zda někdo neví o odkazu zda něco takovyho je i na android(že bych to zkusil aspon přes tablet)

Odesláno (upraveno)

no ja měl předtim notas s win7 ae když se mi zněj zakouřilo tak sem musel koupit novej a tady mam win10(origoš byly win 8.1)

jodua: to maš na mysli virtual xp? 

tak u virtual pc mi to vyhodilo chybu 

post-41548-0-42025600-1448109833_thumb.p

Upraveno uživatelem brixtr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...