Přejít na obsah

Milhouse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Milhouse's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Chyba roku opravena díky
  2. Zdravíčko. Nevíte prosím někdo, zda jde do Peugeotu 308 SW BlueHDI rv2021 namontovat digitální přístrojovka? Objednal jsem si auto v květnu, ale bohužel mě nikdo neupozornil, že výrobce kvůli nedostatků čipů opět začat do vozu montovat přístrojovku s analogovými budíky. Ano, v ceníku to uvedeno bylo (cituji: sdružený přístroj barevný, analogový), ale když jsem vše studoval v konfigurátoru na webu a pak se byl projet v převáděcím voze, všude byla digitální a nikde žádné upozornění. Rád bych si ale dokoupil digitální, ale nevím, zda to tam jde namontovat, když pár měsíců zpět výrobce digitální montoval, ale přešel zpět na analog...... Předem díky za reakce.
  3. Milhouse

    Diagnostika lexia

    Díky za odpověď. Ano, budu to používat pouze na jedno auto, ale zatím jsem měl zkušenost jen ručním scannerem chyb + live data a pak ELM 327, ale s tímto autem to umělo prd. Adaptivní paměť myslím: paměť kde se ukládají informace jak se auto přizpůsobuje provozním režimům, opotřebení motoru, palivu atd. - vždy po resetu trvá cca 500km řídicí jednotce ECU, než se přizpůsobí. U některých aut stačí pouze na nějakou dobu odpojit baterii, ale bohužel u mého lze resetovat pouze diagnostikou - zatím mě to šlo pouze v origo Peugeot servisu či diagnostikou BOSCH KTS, ale ta je cenově úplně jinde..... A mazat to potřebuji proto, že mám s autem pravidelně každý podzim problém částečně i související s LPG. - Zkrátka se to adaptuje na LPG, pak to přestane startovat a pomůže vždy reset ECU, najetí 500km na beneli a seřízení LPG. Pak je to do dalšího podzimu OK
  4. Milhouse

    Diagnostika lexia

    Zdravíčko, jak jsem tak studoval vlákno, narazil jsem na náror, že novější neznamená lepší a na starší auto je lepší verze B. Každopádně bych raději C. Proto se ptám, mám P206 1,4i benzín, motor TU3JP (KFW), rok výroby 2001 (bez MUX) a zajímalo by mě, zda verze "C" bude šlapat a zda pro bude umět (pro mě nejdůležitejší věc) - resetovat adaptivní paměť (v servise nazývají adaptivní buňky).??? Předem dík za odpověď.
  5. je to obyc. na kazety,RDS,atd,cenu navrhnete. [upravil dne 17.11.05 Milhouse]
  6. Milhouse

    lpg

    obsah 1,4 8ventil.Po předělání na LPG bych jezdil hodně,takže by se mi ty investice vrátily určitě a taky nejbližších 7-10 let nic novýho neplánuju,pač půjdou investice do stavby.Takže tzv.jezdit dokud nás STK nerozdělí Hlavně mě zajímaly ty názory jestli se neničí motor.Napadla mě snad možná ještě jedna otázka,zda nepříjdu o záruku na karoserii,když si nechám dát to LPG.? PS:Jo a díky všem za odpovědi.
  7. Milhouse

    chip tunning do 206 1,4 benzím

    Dobra diky za rady,myslite si,ze ikdybych nasel jinou firmu,ze to ma vubec smysl cipovat?-jestli by to bylo vubec poznat ?
  8. Milhouse

    chip tunning do 206 1,4 benzím

    http://www.abctuning.cz/menu4.php?id=7 konkretne zde jsem to nasel
  9. Mate uz ji nekdo nacipovanou?Stoji to za to vrazit do toho 8000 s udajnym narustem vykonu z 55 na 66kW.?Piste zkusenosti PLS.
  10. Chci nechat svou 206 rv2001 předelat na lpg.Sekvencni vtrikovani Magic 2.Prosim napiste nazory a hlavne me zajima jak to nici ci nenici motor.?Najeto mam 64000km.Diky
×
×
  • Vytvořit...