Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak digbox 6.01 namém kabelu mezi PC a autem nefunguje, celý diagbox mazu a naiustaluji starou lexii, at se dostanu aspon k necemu co fungovalo, ty obrazovky pro merení grafu v té mé verzi proste nejsou.. ach jo....zabytý celý víkend bez uspechu....

Odesláno

¨kamos resi pobonej prblem
ma B kabel na kterem lexie jela bez problemu

ma NTB novejsiho data vyroby kde jsou pouze 7
ma teda nainstalovany diagbox kterej funguje tak nejak normalne - ale Lexie mu ukaze pouze BSI - motor - a jeste jednu polozku a tim to hasne
jedna se o C4 2006 1.6 HDi

B kabel
diagbox myslim 4.xx

Odesláno

jak se dá poznat druh kabelu?

Ten interfacechecker čo som ti poslal je asi načo??????????????????????????

Odesláno

diagbox 6.01,  PC  s XP, kabel B a nefunguje...asi to nebude s tím diagboxem fungovat, tak  to vše vymazu a zustanu tam kde to fungovalo po staru, akorát jsem to chtěl kvuli tem grafům, tak mám smulu....

Odesláno

Připadá mi že diagbox of 7xx je osekanej nebo jen něco dělám špatně? Ve verzi 5xx mám zpřístupněno vše a pokud nainstaluju 7xx tak jen motor a bsi. (peugeot 407 sw)

Jinak kabel verze B a jede mi s ním diagbox 7xx i 5xx na win 7 32bit.

Odesláno (upraveno)

Verzie 7.XX majú osekavé verzie Lexie a PP2000,takže nič nerobíš zle. Asi sa predpokladá ,že verzie 7.XX budú používané na autá diagnostikovateľné Diagboxom.

Takže pre staršie uatá je určite výhodnejší Diagbox 6.XX a pre "B" kábel asi najvhodnejší Diagbox 5.XX

Novšie neznamená lepšie,ale pre novšie modely....

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

mikysedliste : spíš to bude tím, zda máš ,,B" aspoň plně osazený a nebo úplně tu nejlevnější verzi, která není ani plně osazená.

Odesláno

pujde v lexii u starých aut např partner 1997 udelat v individuálním měření graf?  A pokud ano jak přesně..?  nedaří se mi to pořád, někde jsem četl že je to podporovánío pouze u nekterých ŘJ tak at nebádám  bez výsledků...díky

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, mam problem ze pri celkovom teste v diagboxe mi diagnostikuje jedine pristrojovuvu dosku ostatne bsi,počítač motoru iba otázniky robí mi to iba pri jednom aute citroen Berlingo rok výroby 12/2003. Ine auta ako napríklad peugeot 307,citroen c4 otestuje vsetko bez jedného otaznika.

Kábel je C full čip aspoň tak písali predávajúci. Škoda ze starý b-ckovy co som mal uz nejde možno by to šlo.

Podľa vás mam chybu hľadať v aute samotnom alebo novy sofwere.

Upraveno uživatelem Ermimm
Odesláno (upraveno)

To ma tiež napadlo no ostatne auta rok výroby 2003 az 2007 idu bez problémov jedine to Berlingo nejde

Upraveno uživatelem Ermimm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...