Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Este skus to pichnut do ineho usb portu a nainstaluj ovladac tak. Mne to raz tak spravilo ked som do toho portu kde som pichol diagnostiku nainstaloval web kameru. Potom uz diagnostika nesla. Po pripojeni na iny port uz isla.

Ale vsetkym odporucam pre peugeot diagnostiku mat zvlast PC, ktory sa vyuziva iba na diagnostiku. Inac hrozia take vecy ze pri diagnostikovani to nebude poznat vsetky zariadenia v aute, mrzne to a co sa uz par krat stalo tak prestala diagnostika chodit uplne. Pri najhorsom odvalite nieco v aute.

Fakt davajte pozor, lebo si niektori clenovia z fora privyrobia pred vianocami.:D:D:D

Odesláno

Ok. Odinstaluj co si nainstaloval. Ked pripojis diagnostiku bez nainstalovanej PP2000 tak pocitac ju najde normalne ako zariadenie pichnute v usb, alebo vyhodi nejkau hlasku, typu zariadenie nerozpoznane? Ak pocitac ju najde tak potom treba nainstalovat este raz pp2000 s odpojenou diagnostikou. Ak nic tak potom reinstalovat system v pc a skusit este raz. Ak nic tak uz neviem.

Odesláno

v navode je to popisane, ja ho tu nemam ani si to presne nepamatam...

Ale bolo to na C:\\ treba vytvorit subor, tusim nazov version...ale nie som si isty ;)

[upravil dne 1.12.2010 15:40 Y2K]

Odesláno
v navode je to popisane, ja ho tu nemam ani si to presne nepamatam...

Ale bolo to na C:\\ treba vytvorit subor, tusim nazov version...ale nie som si isty ;)

[upravil dne 1.12.2010 15:40 Y2K]

díky hoši už to ide úplne som zabudol na ten postup :D:roker

Odesláno

skusali ste niekto aktualizovat soft v ECU? stahuje to z netu alebo ma Lexia/PPO priamo v sebe aktualizovane softy?

cital som tu ze ak to niekto skusal cez cinana, tak mu to posahalo RJ.

ale najviac by ma zaujimalo ci k Lexii a PPO ma niekto nejaky manual na obsluhu. minule som sa s tym hral a vacsina veci sa da pochopit, ale napr. robit aktualizaciu softu bez toho aby som o tom predtym aspon par viet precital je doost velke riziko :-)

pripadne som chcel spravit zakladne nastavenie skrtiacej klapky, ale tak nebudem sa do toho pustat bez toho aby som nevedel co to po mne bude chciet ...

[upravil dne 3/12/10 13:40 Iceman_3]

Odesláno

Žádný manuál NEEXISTUJE a existovat nebude , jako že by třeba PSA vydalo manuál pro ty co si koupí čínu aby přišli o kšeft???? Přistan na zem........a jsi dobrý dobrodruh když o diagnostice prd víš a hned chceš aktualizovat sw v ECU......a ještě s čínou....:potlesk

Odesláno

Přesně tak sw bych si aktualizovat netroufl, protože se stahuje z netu. Akorát si smažes soft z auta a nový ti to nenahraje, protože ti nepůjdou stáhnout....

Odesláno
skusali ste niekto aktualizovat soft v ECU? stahuje to z netu alebo ma Lexia/PPO priamo v sebe aktualizovane softy?

cital som tu ze ak to niekto skusal cez cinana, tak mu to posahalo RJ.

ale najviac by ma zaujimalo ci k Lexii a PPO ma niekto nejaky manual na obsluhu. minule som sa s tym hral a vacsina veci sa da pochopit, ale napr. robit aktualizaciu softu bez toho aby som o tom predtym aspon par viet precital je doost velke riziko :-)

pripadne som chcel spravit zakladne nastavenie skrtiacej klapky, ale tak nebudem sa do toho pustat bez toho aby som nevedel co to po mne bude chciet ...

[upravil dne 3/12/10 13:40 Iceman_3]

manual pro PP2000 v Eng mas treba tady

http://www.mitinka.ru/files/Peugeot%20Planet%20Guide%20%5BENG%5D.pdf

Odesláno

Přema: 1. nikde som nepisal ze mam cinu ;-) ale ano uhadol si mam a uplne mi postacuje. neberiem ti tvoje skusenosti, ale podla jedneho prispevku hodnotit cloveka... ja som sa len pytal, myslim ze od toho tu je toto forum. alebo ty si napichol prve auto a hned si bol za vodou vsak? :-) toto mi pride tak detinske ako ked sa niekto vysmieva z niekoho v autoskole... asi zabudol ze aj on sa raz ucil... mas skusenosti, robis s tym tak by som cakal serioznu odpoved a nie podpichovanie :-)...ale ok nechajme to tak... ak by som vedel co a ako, tak sa nepotrebujem radit na fore nie? ;-)

nevidim na cine nic zle, pokial sa s tym rozumne naraba. ti co si pokazili SW si za to z casti urcite mozu aj sami, tym neobhajujem cinanov ze je tam vsetko koser. a nie vobec som to nemyslel tak ze PSA vyda manual pre tych co si kupili cinu, ale tak mi chces povedat ze servisaci pojdu na jedno skolenie a nedostanu k tomu nejaku dokumentaciu? lebo tie skolenia pre PSA sa robia podla teba z coho? len tak pride typek a vsetko ma nasypane v hlave? a ze vsetci su verni PSA a nikto nevynasa informacie? a ked naahodou prestane pre PSA pracovat tak pri odchode mu vymazu mozog aby nahodou nieco neuslo. nebud naivny v dnesnom svete sa da zohnat vsetko:) som ITckar a este som nemal v ruke SW, ktory by nemal popis aspon zakladnych funkcii. urcite existuje bud v papierovej alebo elektronickej podobe manual. otazka je ako sa k nemu dostat. uplnou nahodou pri hladani nejakych veci k autu som narazil na PDFko ohladom ECU motora BOSCH M7.4.4 / ME7.4.4 + EOBD, je to \"Technical training\" cize nieco co moze byt kludne pouzite na skolenie pracovnikov. je to s hlavickou citroenu a su tam dost podrobne popisane veci ohladom vstrekovania, manazmentu motora, cidiel a pod. mozno to mas aj ty, ak nie a mas zaujem mozem poskytnut.

cize pevne verim ze nieco podobne existuje aj pre diagnostiku, ale mozno sa fakt silno mylim. nechcem sa hadat, len uvazujem.

btw. ano som dobrodruh, rad skusam nove, nepoznane, rad experimentujem. ale len do urcitej miery a tu som prave dosiahol a preto som sa registroval na tomto fore. vsetko co som povazoval za bezpecne som vyskusal a auto mi stale funguje :-)

filas1: diky, toto som chcel vediet ci sa to robi online alebo offline. jj tak je to jasne pokial to je online tak to nepojde. a nemyslim si ze flashnut SW je az taka veda.

Choze406: diky, mrknem to...

Odesláno

podla mna to zbytocna investicia nie je...

aspon nie u mna, keby som vzdy mal zaplatit okolo 30 evri ked som auto \"napichol\" no asi by som uz mal 10 originalov za to :D

samozrejme zatial som len cital, mazal chyby a pozeral nejake udaje robil testy. Nic viac ;)

na to by som si ani osobne netrufol..zrejme

[upravil dne 3.12.2010 20:19 Y2K]

Odesláno

Pánové kdybych nedělal ve firmě, která dělá vlastní převodníky komunikací od CANu až po Profibus tak bych po přečtení téhle diskuse vážně začal věřit v nějaké jiné \"Božstvo\". Ale zázraky se naštěstí nedějí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...