Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobre, diky za vysvetlenie DAM a OPR. a co to znamena ze ked robim diagnostiku, tak vypise dialog NE. To znamena ze sa nespojil z riadiacov jednotkou?

Odesláno
Původně zaslal: stranom

Dobre, diky za vysvetlenie DAM a OPR. a co to znamena ze ked robim diagnostiku, tak vypise dialog NE. To znamena ze sa nespojil z riadiacov jednotkou?

Toto se píše jen ale u lexie pro citroena.....proč načítáš peugeota Lexií a ne planetem 2000 ??

Odesláno
Původně zaslal: filas1

Planet 2000 taky chce DAM, třeba u 306 ho to po mě chtělo, Peugeota bys asi Lexií nenačetl....

Bavím se o \"dialog NE\" a ne o DAM či OPR....to chcou oba systémy....

Odesláno

Jak to tak vypada, tak s diag to bude pekne vesele. Peugeot asi vyrobcum tech klonu zacal jit pekne po krku. A ebay je jen par predrazenych kusu a nic vic. Doufam ze muj cinan je porad ok :)

Odesláno

Aha takze mne sa ani nespojilo s autom potom. Vinko som zadal dobre, ale cislo DAM som si vymyslel a zadal 1......mozno ze som nemal poriadne zypichnutu OBD v zastrcke. Zapalovanie som zapal a diagnoatika musi byt dobra ked ma program pusti az sem.

Odesláno

No ja som kupoval pre kamosa tiez cez dhl a vsetko super, az nato ze colnicy otvorili krabicu a rubli mi nato este 20 euro clo aj ked tam bola hodnota napisana 38dolacov.

Ak mas niektrory z novych notebokov kde bola vista alebo 7 tak xp tam tazko das. \\Niektore totiz nepodporuju xp co sa driverov tyka. Da sa to nejako downgradnut ale je to take naokolo blizsie.

Odesláno

dnes jsem se v pohodě spojil ze svým Partnerem HDi. ale Někde jsou francouzské odkazy, většinou špatný překlad, je to verzí softu a nebo mým PC. Bráchovi se na PC zobrazuje to same. Dá se přes tuhle DIA stahnout soft z řídící jednotky?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...