Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to ma potesilo ohladom vratenia penazi. mimochodom dakujem za rychlu odpoved. diskusiu sledujem dlho, ale tie obchody uz nemaju tovar. mimochodom objednal som si jednu cctv kameru na zabezpecovanie objektu a uz je to 3 tyzdne a nic. ako to ze vam dvom to doslo za tyzden?????? zalezi na zasielkovej sluzbe alebo na predajcovy?

Odesláno

Na predajcovi...

Z Ciny a podobnych krajin to chodi aj 6 tyzdnov.

Co objednavam veci najma z Europy a UK tak tie pridu tak do 1-2 tyzdnov.

Ked najdem nejaky schopny link tak ti ho sem hodim...momentalne ale nemam nic overene :papa

Odesláno

diagnostika dnes dosla. vsetko je super zatial. bezproblemove dorucenie aj komunikacia s predajcom. skusal som na mojej C3 a nejako to nekomunikovalo ale na kolegovej maximalna pohoda. je to vraj urcite problem s mojim konektorom.

Odesláno

neviem ci som dobre skopyroval link ale malo by to byt dobre. v UK ju nemaju tak ju posielali z ciny. aj napriek zdrzaniu bola doma za 2 tyzdne http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170468914841&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp4712.m570.l1313%26_nkw%3D170468914841%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1

chyba akurat ten 30pin kabel na strsie peugeoty. ale hned idem dokupit

[upravil dne 3/5/10 spontye]

Odesláno

Měl bych dotaz na uživatele sw LEXIA 3. Podařilo se někomu zprovoznit grafy v Lexii? S PP2000 na 407SW nemám problém, tam to funguje.

Zkoušel jsem Lexii 3 na Xantii a Saxu při měření parametrů motoru. Ani v jednom případě jsem nenašel ikonu, kterou bych zobrazil hodnoty v čase. Hledám špatně, nebo to lexia3 neumí?

[upravil dne 4/5/10 Jarda_K]

Odesláno

no ja mám tiež.

prišla extrémne rýchlo,čomu som sa divil,lebo od cinanov objednávam často a večšinou je to tak 2-3 týždne. no toto mi prišlo za 3 dni!!!:o a to som ešte objednával v sobotu večer a v utorok na obed už kuriér cupkal aj s mojou diagnostikou :o

bolo to posielané cez EMS...

Funguje super...Potrebujem si ešte v notasi s W7 urobiť XP Mode a to budem robiť cez víkend...

Aktivoval som si už cez to aj tempomat a len spokojnosť....

Osobne odporúčam všetkým čo majú Peugeot alebo citroen po čase sa vám to vráti...

Inak mňa to stálo 110€ lebo som mal nejaký zľavový kúpón za nákupy cez Ebay...

[upravil dne 5/5/10 drobec.sk]

Odesláno

nazdar chlapy. lexia fici ako cert. dnes som spravil sesternici C4. som na seba hrdy :potlesk:mrk . ale mam jeden problemik malicky. proste na mna stale vybehuje aj v lexii aj v pp2000 ze program nieje aktualizovany. prosim poradte ci sa to vobec da a ak ano tak aky je postup. vopred vam dakujem. s pozdravom erik

a este jednu vec by som sa rad opytal. ci je mozne to pouzit aj na VW group samozrejme s vag programom???

[upravil dne 9/5/10 spontye]

Odesláno
Původně zaslal: spontye

nazdar chlapy. lexia fici ako cert. dnes som spravil sesternici C4. som na seba hrdy :potlesk:mrk . ale mam jeden problemik malicky. proste na mna stale vybehuje aj v lexii aj v pp2000 ze program nieje aktualizovany. prosim poradte ci sa to vobec da a ak ano tak aky je postup. vopred vam dakujem. s pozdravom erik

a este jednu vec by som sa rad opytal. ci je mozne to pouzit aj na VW group samozrejme s vag programom???

[upravil dne 9/5/10 spontye]

aktualizaci muzes ignorovat, ja jsem jednou dal stahnout, ale nevim jestli se neco stahnulo a aktualizovalo, mel jsem notebook pripojen zrovna jen pres wifi, takze ani nevim, jestli zrovna v tu chvili fungoval internet.

na VW jsou jiny kabely, jednodussi a levnejsi, pochybuju, ze by PP2000 kabel fungoval s VW

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

Chlapci znali, da sa s PP2000 nahrat, resp. prehrat soft do auta.? Niekde v menu je taka moznost.

da sa to bez problemou, ale to by som radsej robil s odbornikom z peugeotu alebo citroenu. aby si neodpalil riadiacu jednotku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...