Zdena2l Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen On 12/21/2024 at 9:34 PM, VojtouNerCZ said: Drivery máš blbě nainstalované. Má se to hlásit jako actia device, nebo něco podobného. https://mega.nz/file/Qao2WQaD#bsCM86aMcE935xbmcxm75qfTy-0ClbmPIT6rG7O2An4 Ahoj, já mám podobnej problém, mám 307 sw 1,6 hdi 80kw 2005 (ale je to predface) a potřebuji rozjet diagnostiku od Peugeotu, abych resetoval dolití Eloys. Koupil jsem si podobný bazmek jak je na fotce výše. Ch343 a wifi modul. Originál USB Actia ovladač ani náhodou protože se to hlásí s jiným VID PID, takže jen originály z Chiny a to už je jen seriový kabel a Diagbox 7.02, 7.57 se s tím nedokomunikují (xp a i VM od PC-DIAG s Fr WIN7). Asi jsem koupil krám, co není plnohodnotný kabel (možná mladší auta na Canu s tím budou ok) a VAN komunikace, kdy to potřebuje přepínat linky s tím nepůjde. Ty s tím asi máš víz zkušeností. Zkoušel jsem stáhnout ty tvoje ovladače, ale je to pod heslem. Auto teda má poměrně víc problémů, ale Diagnostika je základ a chci to postupně řešit. Servis s tím nechce nic mít společnýho a odkázal mě na Peugeot servis a nebo šrotiště :-), ale mě to nepřijde tak hrozný a zatím kastle není jak řešet. Citovat
Mardzano Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben (upraveno) Ahoj potřeboval bych zprovoznit diagnostiku. Mám tento kabel a NTB s Win10 64bit. Půjde to dohromady ? Upraveno 18. duben uživatelem Mardzano Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. duben Odesláno 18. duben nereknu na 100% ale za me urcite ne to ze ma novou nalepku nezmanema ze to je kabel vhodny ale treba to tady skusenejsi potvrdi nebo vyvrati Citovat
Mardzano Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben (upraveno) Chci s tím načíst P807 z roku 2005 Upraveno 19. duben uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
MJSytic Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben Já provozuju starší Diagbox na NTB s W7 32bit (na 64bit s tím byly problémy a řešily se Virtuálkou) Ty novější verze už asi na 64bit fungují - netuším. Ale na auto z roku 2005 ti bude stačit nějaká ta verze 7.xx běžící na W7 32bit (načtu tím v pohodě i 206 03) Citovat
oddie Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben Jo, mám to taky tak, notebook s W10 64bit, nainstalovaný VirtualBox a v něm W7 32bit a nějakou 7.xx verzi. Ideální to teda není, ale použít se to dá. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben ja mam XP a lexii a zvlada i auto do roku 2012 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Nejdřív musíš zjistit jaký máš kabel. U verze C to klidně funguje i na w11 64 bit, u B verze je nutné flash na verzi C. 2005 je možná už CAN bus, takže je možné, že je nutný diagbox, samotný pp2000 je lepší na VAN. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.