Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
On 12/21/2024 at 9:34 PM, VojtouNerCZ said:

Drivery máš blbě nainstalované. Má se to hlásit jako actia device, nebo něco podobného.

https://mega.nz/file/Qao2WQaD#bsCM86aMcE935xbmcxm75qfTy-0ClbmPIT6rG7O2An4

Ahoj, já mám podobnej problém, mám 307 sw 1,6 hdi 80kw 2005 (ale je to predface) a potřebuji rozjet diagnostiku od Peugeotu, abych resetoval dolití Eloys. Koupil jsem si podobný bazmek jak je na fotce výše. Ch343 a wifi modul. Originál USB Actia ovladač ani náhodou protože se to hlásí s jiným VID PID, takže jen originály z Chiny a to už je jen seriový kabel a Diagbox 7.02, 7.57 se s tím nedokomunikují (xp a i VM od PC-DIAG s Fr WIN7). Asi jsem koupil krám, co není plnohodnotný kabel (možná mladší auta na Canu s tím budou ok) a VAN komunikace, kdy to potřebuje přepínat linky s tím nepůjde. Ty s tím asi máš víz zkušeností. Zkoušel jsem stáhnout ty tvoje ovladače, ale je to pod heslem. Auto teda má poměrně víc problémů, ale Diagnostika je základ a chci to postupně řešit. Servis s tím nechce nic mít společnýho a odkázal mě na Peugeot servis a nebo šrotiště :-), ale mě to nepřijde tak hrozný a zatím kastle není jak řešet. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj potřeboval bych zprovoznit diagnostiku. Mám tento kabel a NTB s Win10 64bit. Půjde to dohromady ?

IMG_20260418_122641_762.jpg

IMG_20260418_122425_054.jpg

IMG_20260418_122452_487.jpg

IMG_20260418_123029_198.jpg

Upraveno uživatelem Mardzano
Odesláno

Já provozuju starší Diagbox na NTB s W7 32bit (na 64bit s tím byly problémy a řešily se Virtuálkou) Ty novější verze už asi na 64bit fungují - netuším. Ale na auto z roku 2005 ti bude stačit nějaká ta verze 7.xx běžící na W7 32bit (načtu tím v pohodě i 206 03)

Odesláno

Jo, mám to taky tak, notebook s W10 64bit, nainstalovaný VirtualBox a v něm W7 32bit a nějakou 7.xx verzi. Ideální to teda není, ale použít se to dá.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nejdřív musíš zjistit jaký máš kabel. U verze C to klidně funguje i na w11 64 bit, u B verze je nutné flash na verzi C. 

2005 je možná už CAN bus, takže je možné, že je nutný diagbox, samotný pp2000 je lepší na VAN.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...