Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaká verze lze provozovat diagbox v cz + co nejnovější.

Známý mě poprosil zda bych mu zprovoznil diagnostiku kterou si pořídil z aliexpres je to revize C a měla by to být plně obsazena xs evolution

Teď je tam nainstalovana funkční verze 7.62 od scary01, ty další se mi už pak nepodařilo zprovoznit. 

PS: Jedna se mu o to zda s tím půjde diagnostikovat peugeot boxer modelový rok 2016 

Předem moc děkuji, pročetl jsem skoro celé vlákno možná jsem odpověď přehled jestli tam někde byla. 

Odesláno

7.62 je z 13.1.2015, takže je starší, ale mohla by na to auto fungovat. Jinak na boxer potřebuje ještě redukci 9780.X4 (S.1279). Bez ní nepojede ani s nejvyšší aktualizací.

Odesláno

Není zač, problém je že poslední dostupná verze kterou lze bez problémů nainstalovat je 7.83 a u ní už nelze u novějších aut provádět konfigurace některých počítačů. Měl jsem ji, ale nakonec jsem se vrátil až na 7.57 která chodí spolehlivě.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj chlapi, potřeboval bych radu, jestli jste se někdo nesetkal se podobným problémem. Mám jako většina z vás diagnostiku z Číny, nainstalovaný PP2000 a normálně to šlapalo, až teď se nemůžu připojit k autu. A problém je v tom, že mi padá spojení s interface. Vždy jsem používal interface chacker, aby se mi na něm rozsvítila ta zelená kontrolka, to i teď v pohodě funguje, vidím to ve správci zařízení, ale jakmile spustím PP2000, tak najednou pc udělá "klink" a interface ze správce zmizí (zelená LEDka na něm ale pořád svítí). I když kabel odpojím a dám ho opět připojit přes chacker, tak jakmile udělám další krok v diagnostice, tak to zase vypadne a vždy mi píše "Peugeot Planet interface není připojeno k PC". Zkusil jsem přeinstalovat ovladač, i znova PP2000 nainstalovat, ale žádná změna k lepšímu. Nevím jestli je to nějaký problém se software, nebo šel do kytek ten interface kabel a zrovna bych to teď potřeboval funkční. Neporadíte někdo? Nebo není tu někdo z okolí ( Kroměříž, Zlín, Přerov, ...) s diagnostikou, u koho bych mohl zkusit ten kabel jestli je OK, nebo na to spolu mrknout??

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

v 2014 jsem koupil dia s redukcí 9780.Z5 Actia PSA XS evolution.

Přeinstaloval jsem ntb a nemohu najít medium s programem. Prosím jakou verzi Diabox k tomu potřebuji.

Ocením pomoc. Web moc funkčních linků nenabízí.

Upraveno uživatelem Pavel11
Odesláno

Ahojte priatelia, mám Lancia Phedra 2,2JTD 2003, mal by to byť prezlečený Peugeot 807, motor je v tom peugeot 2,2 4HW. Cez Delphinu som toto auto napojil ako 807ku bez problemov. Preto sa chcem opytať ci by to slo aj cez PP2000ku ak by som kupil kabel z aliexpressu? Ak ano na co dat pozor pri vybere (musi byt full chip a C revizia ak som to spravne pochopil?). Nema niekto z okolia Zvolena alebo B.Bystrice či Krupiny takyto kabel na odskusanie ci by to slo? Ak to pomoze VIN vozidla je ZLA17900013142038. Dakujem.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Caute. Mam take ten samý problém. Diag se mi normalne pripojila k autu. A ted mi  s autem nekomunikuje (neprobiha žádná komunikace) zapojeni do obd notebook zaregistruje (pripojeni zvuk usb), na diag dioda sviti. Ale aplikace pise neprobiha komunikace. V07. 57 P407 / na boxerovi to samé. - preinstalace ntb nepomohla (win7). Díky. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...