Přejít na obsah

peter.papo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Vše od uživatele peter.papo

  1. peter.papo

    Diagnostika lexia

    Diagtool nejde ani mne mám Lancia Phedra. Ale cez pp2000 vyberiem Peugeot 807 zadam DAM z dverí na nálepke a fičí. Používam XP.
  2. Dal som to ako skontrolovat a bolo tam len 10 g chladiva. Tesnosť ok podľa stroja, prečistenie, doplnenie a už to fičí. Ďakujem všetkým za cenné rady.
  3. Dám to skontrolovať tesnosť a naplniť a uvidíme.
  4. Sahary bežia ale tlak cez diagnostiku ukazuje 1 bar.
  5. Klíma nejde ako som auto kúpil cca mesiac. Bol som na to upozornený. Áno cievku som skúšal cez diagnostiku ale keď nastartujem tak sa nezopne vôbec. Skúsim pozrieť ten tlak. Diagnostiku píše chybu trvala závada kompresor klimatizácie. Je to v jednotke BSI a jednotka klimatizácie je bez závad podľa Dia.
  6. OK skúsim a dám vedieť.
  7. Sahary vyskúšam. Ale sa my nezdá že by hlásila potom diagnostika chybu v BSI trvala závada kompresor klimatizácie. Ostatné v aute bez závad. Ale skúsim.
  8. Len mne sa to správa tak že v aute zapnem klímu všetko svieti a tvári sa že je spustená ale kompresor stojí nezopne cievka spojku. Cievka je OK nová prekusana cez diagnostiku.
  9. Tak upresnim jednotka klimatizácie bez závad, len jednotka bsi hlási závadu kompresor. Cievka je nová a diagnostika s ňou komunikuje (cvaka). Bsi je vo vnútri auta predpokladám kde nájdem to relé alebo má ešte napadá ako preskusam tlakový spínač. Ktoré piny treba prepojiť aby sa to tvarilo že je spínač zopnuty. Mám tam 3 pin. Alebo ešte nejaké nápady? Dnes my príde chlap preskusat tlak lebo klíma je doplnená ale pre istotu. Ďakujem za každú dobrú radu čo ešte preskusat. Diagnostiku mám k dispozícii. PP2000.
  10. Cez PP2000 som skúšal cievku kompresoru a krásne ju spina.
  11. Ahojte chalani, potreboval by som pomoc. Na mojej Lancia Phedra 2,2JTD (2,2HDI v 807me - motor 4HW) mam problem z klimou. Nefunguje. Najprv som zistil ze je zla cievka na kompresore tak som kupil novu ale zatial bez uspechu. PP2000 hlasi chybu jednotka BSI trvala zavada kompresor klimatizace. Skuste ma nejako naviest co prekontrolovat dalej. Kupil som to z nefunkcnou klimou. Dakujem.
  12. peter.papo

    Diagnostika lexia

    Ďakujem skúsim tú lexiu teda.
  13. peter.papo

    Diagnostika lexia

    Ahojte priatelia, mám Lancia Phedra 2,2JTD 2003, mal by to byť prezlečený Peugeot 807, motor je v tom peugeot 2,2 4HW. Cez Delphinu som toto auto napojil ako 807ku bez problemov. Preto sa chcem opytať ci by to slo aj cez PP2000ku ak by som kupil kabel z aliexpressu? Ak ano na co dat pozor pri vybere (musi byt full chip a C revizia ak som to spravne pochopil?). Nema niekto z okolia Zvolena alebo B.Bystrice či Krupiny takyto kabel na odskusanie ci by to slo? Ak to pomoze VIN vozidla je ZLA17900013142038. Dakujem.
×
×
  • Vytvořit...